torstai 27. helmikuuta 2014

YES WORRIES jossei kohta tuu Gordon Ramsayta

Täällä Indoneessiahan menettää helposti hermonsa jos ja kun on tottunu semmoseen säntilliseen pohjois-eurooppalaiseen meininkiin. Että asiat hoituu niiku on luvattu ja kaikki on tip top, näin mennään, tsup tsup. Täällä jos missään oppii joustavaks! Miäki oon ollu ennen semmonen äksy ärripurri äänenikorottaja, jos vähäkää asiat ei mee just tismalleen niiku on sovittu, mutta nyt oon joka asiaan vaan et NO WORRIES.

NO WORRIES! Se on sananparsi joka on syytä takoa kalloon jos tällä suunnalla meinaa oleskella.

Oon aiemminki kertonu jotai juttuja, et ku piti mennä tällee, ni meniki sit tollee. Nyt vuorossa katsaus telkkarihommiin.

Miulta hävis yhtäkkiä telkkarikanavat joskus tammikuussa. Perkele. Justiisa ku oli tulossa The Following -sarjan ykkössiisönin finaalijakso ja oli sen lisäks tiukka koukussaolo kaikkeen missä Gordon Ramsay kireissä pöksyissään puhuu töksähdellen ja miälellään karjuu äkäsenä, uumama, kuuminta hottia. Eiku yhteys talonomistajaan, joka ei tiäteskä ole etuäteen maininnu että ovat vaihtamassa telkkarikanavien toimittajaa Indovisionista OrangeTV:lle. Lupasivat et NO WORRIES, kaikki vanhat kanavat näkyy, mutta vaihtavat tsydeemin koska Orange on parempi.


Metsurit
Kesti tiätysti tovin enneku se Orangen asentaja tuli laittaan uutta satelliittilautasta ja virittämään tsydeemiä, mutta tuli se sitte lopulta ja avot, alko töllä skulaan. No eihän siä ollu pualiakaan min suosikkikanavista valikoimassa enää. Ei Animal Planettia, ei Crime Investigationia, mutta tilalla noin biljoona jotain vitun urheilukanavapaskaa! AAARGH! Mutta kelasin että olkoot, tänne oo tultu telkkaria kattomaan ja ainahan voi kattoa elokuvia jos niixeen tulee.

No kerkesin sitte kuiteski jäähä koukkuun johonki BiiBiiCiin kanavaan, missä pyörii liki tauotta Gordon Ramsay -ohjelmia, ni eikö sitte taas yks ilta kesken jonku Gordon-spektaakkelin kanavat pimentyny. Venailin pari päivää ja sit pistin taas textaria talonomistajalle et mit vit ny. Lupasivat selvittää. Tulivat käymään ja kävin sit sanomassa et ei muute näy viäkää mitää kanavia paitti firman infokanava, plus et toi OrangeTV on ihan arsesta muutenki ku ei oo mun suosikkikanavia enää. Lupasivat et hoitavat mulle sen Indovisionin takas, mutta laittavat siks aikaa sen Orangen kanavapaketin näkymään.

Siitä on ny muutama viikko. Ei näy Orange. Toissapänä tuli kyllästyminen paskalaatusten diiviidii-leffojen toljotukseen ni eiku textaria talonomistajalle. Ne oli äimänä et what, koska oli setvitty Orangen kans kaikki ja pitäs toimia. Ei toimi. Eilen oli sitte käyny joku asentaja pällistelemässä satelliittilautasta talon nurkalla ja totes että pitää karsia puita ku ne on siinä tuuheena päällä ni ei pääse Gordon Ramsay taivaalta miun lautaselle saakka.

Pojat tuli eilen sitte metsuroimaan ja karsivat yhen puun siitä sitte hirveellä rytinällä. Nyt ei näy enää nimmitään kanavia, ei enää ees se infokanava.

Tänää tulee EHKÄ Orangen asentaja jopa sillai että olen itte himassa, ni se voi tehä muutaki ku raapia päätään ja ihmetellä huudilon vihreyttä.

Talonomistaja pyytelee koko ajan anteeks ja säätää asiaa, miä hoen NO WORRIES NO WORRIES, mutta kyllä miä kohta haluaisin telkkarikanavat näkyville.

Jos oisin - tai viä parempaa: jos mulla olis Gordon Ramsay - ni vois olla et kommentti ois jo pikemminki et YES WORRIES. Perkele.

Siinä muuten ku pojat silppus puita ni pihaan kipitti ihan vitun siisti kukko. Sellanen lyhytkoipinen biäni ja tomera joku kääpiökukko. Ihan mahtava tapaus! Nokka ylpeesti pystyssä sipsutti touhukkaana ympäri taloa eikä suostunu millään poistumaan. Miun kissoja pelotti.

Haluan tommosen piänen kukon. Small cocks are cute! Kattokaa ny!


1 kommentti:

Poopie kirjoitti...

Oho mikä kukko!!! Määki haluan, sit pilkkaisin ja osottelisin sitä kaiket päivät!! <3

Tsekkaa myös nämä