maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hyväntekeväisyys hyvä, sukeltelu hyvä, hyväntekeväisyyssukeltelu extrahyvä!On täällä tehty muutaki ku höyrytty kissanpentujen kans. Olen käyny sukeltelemas! Dive masterismi on yhä vain pilkkeenä maskin nurkassa mutta koitan sen ährää tässä aivan tuota pikaa valmihiks. Nyt oon kuitenki käyny suklailee ihan vaa huviksee, että saa taas tuntumaa tuohon vetiseen elementtiin, jota merex kuzutaan. Ja aijjettä se on mahtavaa hommaa tua sukeltelu, ihan parasta! Piänen tauon jälkee ni kyllä maistuu pulikointi!

Eilen myä osallistuttii semmosee hyväntekeväisyyssukellukseen. Oli kattokaas Ocean's Day ja siks eiliselle oli järkätty maalimanlaajunen Dive Around The World -sukellus. 13 vai 14 sukelluspuljua ympäri maaliman suikkas porukalla veteen jotakuinki yhtäaikaa, tai niin pal yhtäaikaa ku aikaerojen ym takia on mahollista. Sukellusten hinnoista tietty osuus lahjotettaan Guy's Trust -järjestölle, joka taas on perustettu yhen semmosen tyypin muistoks, Guy nimeltäns, joka kuoli muutama vuos sitte liitovarjo-onnettomuudessa. Guy oli sukellustyyppejä ja meri-ihmisiä ja oli mm. mukana perustamassa Manta Watch Indonesiaa.

Olipa aika hauskaa kun mein piti saaha koko sukelluskööri yhteiskuvaan veen alla. Onnistuhan se sitte lopulta. Meillä oli kirjain U, ku idea oli se et jokaisella noista sukellusksista on yks kirjain mukana ja sitte otetaan valokuva ja kaikkien tiimien kuvista kasataan joku kollaaaaashio ja sitte kirjaimista muodostuu tuo Guy's Trust -teksti ja jotain härpäkettä lisäks.

Päivän kuvasatoa täsä. Fotot otti miun sukellusopekaveri Daniel.

Eka meist otettii tämmöin ryhmäkuva, jolla myä osotetaa tukee haitten suojeluun Etelä-Afrikan vesillä. Miä oon toi virtaviivain nahistunu märkäpukubeibe aurinkolasit päässä tuossa oikialla. Huomakkaa että on surffipaitaki yllä ku viluhiirelle ei riitä pelkkä pitkä märkäpuku. Vedet on 28-29 asteista ja miä oon muutaman sukelluksen jälkee ollu ihan horkassa ja jäässä. Kuivapukuko pitää kohta hommata että tarkenee? Jo ny on perkele.

Siin myä viitotaa mantaa


Pariskunta Kiiski ja miä heiän välis

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä