tiistai 24. kesäkuuta 2014

Taalasmaa kuittaa


Tämä rupeaman viimoset tovit Taalasmaana menossa tässä ja nyt. Tarkoittaa sitä, jotta huomenna takasin mereen ja dive masterin loppusuoraa pusaamaan ihan peräsuali lotkollaan. Perkele, menen märkäpukuun enkä siitä poistu ennenku tua paska on valmis. Räyh.

No, vaatinee se kuitenki usiamman päivän ja muutenki olen jo niin ihottumissa ja ties missä paiseissa, ettei voi märkäpukuun pysävästi asumaan muuttaa. Pitää antaa sekä tavaran, että muun ruhon, henkittää välillä. Juu.

Ei miulla sen kummepaa asiaa tällä erää ole. Tulin vaa kertomaan, että lähiaikoina ei ploki varmaan kauhiasti päivity, sillä miä äheltelen pitkiä ja rankkoja sukelluspäiviä Lutwalassa ja sen jälkee ku kotio pääsee ja kissojen asiat hoitaa ni siinä ei paljo muuta jaksa ku kaatua petiin.

Mut pitäkee kaikki peukkuja perseissä oikee tiukasti, ja lähettäkää hyvää vibaa, jotta saan tän divemaster-ikuisuusrojektin nyt mahollisimman sukkelasti viimeisteltyä.

Palaan asioihi sitte kun sitä on ja toivottavasti sitä on aika pian! Taalasmaa kiittää ja kuittaa ja se o tältä erää MOLO! Ja kuvia kissoista, mistäpä muustakaan, tähän perään.

Kreisin kätleidin keittiössä. Eikä tässä ole läheskään kaikki hääräämässä.

Pienet kääpiöt saa jo vähän ulkoilla ja heitä se kovin jännittää, kun kaikki on niin suurta ja ihmeellistä

Koti ilman kissaa on vain asunto. Miulla ei ole sitä ongelmaa.

Lempparityäkaverini Rags. Rags on tosi ahkera duunari Edenissä, koko ajan on jotain meneillään.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot taatusti monen sohjolassa pelkurina jumittavan wannabe-tyyppi, ku oot ollu nuin reipas ja rohkea kaikkine irtaantumisinesi, kissajuttuinesi, sukellushommia unohtamatta. Mie ihan salaa toivon jotain fanihäppenkiä, ku tuut käväsee täällä pohjolan perukoilla ;) Kiva lukea siun juttuja, mie aineski ootan kirjaa jo kieli pitkällä.
Tsemppiä viimeisille ponnisteluille kohti masterismia!

-Päikkäri-

Anonyymi kirjoitti...

Hehehehhheheheheee joo tehäänki silleen et ku haen sut kentältä vien suoraan johonki nimmarinjakotilaisuuteen Anttilaan :D
Lisää kuvia Lakusta, paljon! Ja Eva Braun, missäs hän kulkee? Kuvia!
Toi on ihan mahtava toi punanen kääpiö.
K

Ana kirjoitti...

Paljon onnee ja ymmärrystä ja intoo dive masteruutta kohti!

Kissoille pusui xxx

Unknown kirjoitti...

"Koti ilman kissaa on vain asunto."

Aivan mahtavasti sanottu! :p

Hurjasti hyviä viboja sulle ja kaikille kissoille sinne, tulen vielä joku päivä katselemaan itse sun Hiekkakikkaretta ja rapsuttelemaan kissoja! ;p

Tsekkaa myös nämä