maanantai 9. helmikuuta 2015

KilpparivauvoiOltiin toissailtana bintsuilla tuossa Kilpparihautomon naapurissa kun alko munat kuoriutumaan. Kilpikonnain munat, nääs. Hirviä kuhina alko saman tien, kilpparivauvat sinkoili mihin sattuu ja niitä kerättiin vatiin ja vietiin Kilpparihautomon altaaseen kasvamaan.

Piänet kilpikonnavauvat on ihan älyttömän söpöjä, ja biäniä.

Jälkeenpäin sitte kuulin, ja miten kuulinki vasta nyt, että tuo saaren kilpparihautomo on ihan höpöhöpöö. Vaikka siellä killuu kyltti missä lukee että "Turtle Conservatory" niin mesta on lähinnä rahan nyhtämistä kilpikonnien varjolla. Oikea tapa olis ollu antaa kipparivauvojen sutia mereen. Mutta naivina luulin että hommalla on puhtaat jauhot pussissaan ja tietävät mitä tekevät.

Miksköhän tälle asialle ei ole tehty mitään? Jos tuo hautomo kerta on ihan pelkkää perseilyä niin mitä helvettiä se tuossa enää tekee?

Joskus hippasen turhauttaa. Mutta koitan pitää putkinäön ja huolehtia vaan kissaprojektista. Siinä on ihan tarpeeks.

Hän tuli munasta3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kyllä sydäntä aina raastaa kaikenlaiset eläinten riistämiset. Kilpparilapsukaiset ovat kyllä suloisia kuin mitkäkin! Voi pikkuisia..

Jane kirjoitti...

En todellakaan ole mikään asiantuntija, mutta muistelen nähneeni joskus jonkun dokumentin kilpikonnista ja siitä jäi mieleen, että kilpikonnan poikasia uhkaa vaikka mitkä vaarat ja harva niistä selviää aikuiseksi. Siksi tuo turvaan jemmaaminen ei välttämättä ole vain hyväksikäyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

Saisko suoran instagram linkin tähänkin plokiin ei tarttis ettiä sitä niin monen mutkan takaa :)

Tsekkaa myös nämä