lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hermoromahuksen tynkää, kauppasälää, vuohen pentu


Puuuhhhhhh... on ollu vähän kaikenlaista ja hermoromahuski aika hilkulla. Kissoja on saanu hautailla taas. Miulta on lähteny nyt 11 kissaa vihreemmille niityille. Tai kahesta ei ole varmuutta, Hämäläisen Santtu ja Koukku on vaan hävinny, oranssit veljekset otti ja lähti, kohtalosta ei mitään tietoa. 9 kissaa olen kuopannu takapihalle vimosen noin kuukauen aikana. Suurin osa pentuja, pienet reppanat ei vaan jaksa elää. Mutta aikuisemmista kissoista Dannyn ja Tarjan lisäks lähti myös Ylisöpö Von Hertzen. Ylisöpö sairasti pitkään, tassuun ja kaulaan tuli kasvaimia, hengitys oli puuskuttavaa, ja tiesin kyllä että lähtö tulee, eutanasiakin oli jo mielessä ja ootin vaan et saahaan eutanasia lääkkeitä, mutta Ylisöpö ei jaksanu enää. Oli se hirviää. Pää hajos hetkellisesti ihan täysin, ja tuli olo että miä en yksinkertasesti jaksa tätä jatkuvaa kuolemista enää pätkääkään.

Mutta niikun on kaverit muistuttanu ni pitää iloita niistä ketkä on hengissä ja voi hyvin. Niitä riittää onneks vielä. Huushollilla on kissakadon myötä mirrien väliset organisaatiot vähän muuttunu. Zorro on ottanu selkeen pomon aseman, Adam on ruvennu hengaamaan keittiöllä paljon enemmän ku ennen, ja yks Lumikin kääpiöistä, Pertsa Peruskissa, on älyttömän hellyydenkipiä, kiipiää väkisin syliin ja näykkii miuta nenästä ja poskesta ja mistä ikinä kiinni saa. Lisäks pihaan ilmaantu ja siihen jäi yks pieni tyttökissa, Kinky, joka tosin luuhaa myös naapurissa ja antaa niien ymmärtää että hän on heidän kissa. Saa siellä maitoa ja hellyyttä ja sitte kipittää miun pihaan esittämään nälkästä.


Morkkiskis kuvakollaashi.
Kämpässä sisällä asuu Morkkiskiskis, Mama Airin aino henkiinjääny pentu, sekä Egomama ja hänen yks biäni pentu (3 muuta kuoli jo). Morkkiskiskis on mainio tyyppi, topakka ja pullukka. Egomaman pentu on vähän reppana, ei osaa pitää kieltä kokonaan suussa ja murisee koko ajan. Maukumista se ei oo viel tajunnu, aukoo suutaan mutta mitään ei kuulu.

Tällä hetkelle kaikki jälellä olevat kissat on terveen olosia, ja toivottavasti pysyvätki kunnossa.

Kissakauppa porskuttaa hyvin ja sain just koe-erän uusia juttuja myyntiin. Paitoja ja kasseja (KIH!) ja postikortteja. Painatin roinat Lombokilla ja nyt kun totesin et jälki on kelvollista, hinta on kohtuullista ja homma toimii ni tilaan lisää roinaa jahka ehin.

Iso mirriklinikka alkaa maanantaina ja on helvetillinen säätö asioitten kans, mutta kyllä se tästä.

Kuhan klinikkrypistys on ohi ni miä piän kissakaupan muutaman päivän kiinni ja lepään. On otettava aikaa välillä myös ittestään huolehtimiseen, pitää saaha levätäki joskus.

Seuraavat pari viikkoa voipi olla täällä plokissa hiljasta, koska ährään mirriklinikalla pää punasena kaiket päivät. Palaillaan laterrrrrr!

Kissasairaalassa kävi myös pieni vuohen pentu jolla oli koipi poikki

Lutwalan Tori kyhäs kilivauvalle paketin koipeen

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko laskenut mikä on kokonais määrä steriloituja kissoja sen jälkeen kun sinä saavuit saarelle?

Onko mitään arviota mikä on irtokissojen määrä esim kikkareella?

Olisi mukava saada arvio tilastoa siitä miten nämä elänlääkäri päivät vaikuttavat villinä elävän kannan lisääntymiseen tai aisoihin saamiseen.

Mutta upeaa työtä teet kaikkien eläinlajien puolesta noilla saarilla!!!

Tsekkaa myös nämä