torstai 26. maaliskuuta 2015

Regeifestarien metalli-iltaKuinka omituinen idea on kahen päivän regeifestivaaleilla METALLI-ILTA! Mie arvostin, jumaliste että mie arvostin. Oli Dreads Conspiracy -niminen pändi soittamassa ja ne veti Panteraa ihan persäsuolet lotkollaan. Helvetin siistiä! Siin ei hourittu mistään good vibrationeista tahi smiling&shining-lässytyksistä, oi brother from another mother, siinä mätettiin. Aaaahhhhh!

Muutoin vestivaali oli myöskin mainio. Arvostin, että kahen päivän festivaaliranneke maksoin huikeat kolme ja puali euroa, joka summa sisälsi myös yhen juoman, esim. ison bintsun. Hinta-laatusuhre sisäänpääsyn suhteen oli täten mitä muikein.

Lisäksi olin todella vaikuttunu siitä, että tällä kertaa festari oli järjestetty tosi hyvin. Että perusasiat, kuten ketä esiintyy ja mihin kellonaikaan, oli tiedotettu yleisölle jo ENNEN kun festaivaali alko. Normaalistihan mitään aikatauluja oo näkyvillä ja jos koittaa käyä kuppilasta kysyys et hei ketä tääl esiintyy ja mihi aikaa se-ja-se soittaa ni vastaukset on I don't knowta ja maybeetä.

Arvostin myäs, että oli kaikkia kivoja pändejä soitteloimassa, semmosia mitä ei täällä joka ilta näe. Unelmien Rastasulhain oli useemmalla kokoonpanolla eli oli lavalla ihan solkenaan. Komea on hän edelleen, kelpas kattella kyllä. Oli ihkut S2B:n poijaat kans ja muutenki kaikki meininki kohillaan.

Silti, helpotuksesta huokasin ku homma oli ohi. Ei vanha nauta jaksa tollasta helvetin karnevaalia koko ajan.

Einin takaraivo etualalla. Eiku Ninon.
On se. Ihana.
1 kommentti:

ella kirjoitti...

"Einin takaraivo etualalla" :D En voi olla arvostamatta tätä uljaimmasta paskasta teoksesta kaivettua lainausta.

Tsekkaa myös nämä