perjantai 27. maaliskuuta 2015

Mordorilaissesonki 2014-2015 lopuillaan

Jööses on ollu trafiikkia Mordorin ja Hiekkakikkareen välillä tämän sesongin aikana. Mordorilaissesonki ajottuu täällä yleensä johonki marras-helmikuulle, siihen ku Mordorissa on talvi ja synkkyys ankeimmillaan. Tällä kertaa meininki alko tiukalla varaslähöllä, ku ekat vieraat rojahti saarelle jo syyskuussa.  Ja vimoset tulee nyt huhtikuussa. Sitte jos toviks meininki rauhottuis, ehkä.

On käyny Doni ja Sanna, Hannu ja Petra, Vähänryyppää ja Samira, Vemmu, Kiiskit, Äijälälälälä, Jape ja Merja, Nino ja Netta, Teemu, Visa ja Linda, Niklas perheineen, Miikka ja kouvostoliiton karjut, Jutta ja Matias ja Aava (vauva made in Gili), Riija ja Sini.... unohinko jotain? Varmasti. Ja sitte lisäks kaikki ne mordorilaiset joihin oon tutustunu vasta täällä.

Tulossa vielä Vähänryyppää, jo toista kertaa tällä sesongilla, ja Vauhkis. Huhhutihuijakkaa, miä sanon.

Ei miun täällä asuvilla kavereilla noin paljo ramppaa vieraita. Ovat ihmetelleet ihan ääneeki et mitä helvettiä, koko ajan puali Mordoria notkuu täällä ja kaikki on miun tuttuja. Joko miä oon vitun hyvä tyyppi tai sitte tää Hiekkakikkare vaan vetää miun kavereita puoleensa makneetin lailla. Oli syy mikä hyvänsä, ihan mahtavaa! On niin kivaa nähä kavereita ja muutenki hianoo. Ei lopu hapankorput ihan lähiaikoina, ei todellakaan. Useimmat täällä kipasseet ovat lisäks tykänneet kovasti ja uhoovat uusintaakin. Tervetuloa, mutta antakee miun nyt levätä hetki, kiitos.

Hauskaa on ollu ja on se vaan niin kivaa ku saa höpäjää omalla kiälellä. Ei pääse käymään sit silviisii että rupeis lesoomaan et hei jynou, mä niiku forget toi suomenkieli, ku oon niin raju et living here in ulkomaa. Lisäks ei kukaan muu ku toinen mordorilainen täysin ymmärrä meijjän mordorilaisten puupää-alapää-huumoria. Pissakakkapierupersereikäripulijipii!

Mahtavaa on ollu myös että Sualahen vaneripariskunta Makke ja Vöömi on jämähtäny tänne ja ovat ottaneet huomaansa kaikki miun tänne rojahtaneet kaverit. Kun miulla on kissakauppaa ja muuta puuhaa, ni en ehi olee koko ajan messissä juomassa kaljaa ja lillumassa uima-altaissa ja tallustamassa rantaraittia ees taas, ni Makke ja Vömpatti on pitäny huolta että miun kaverit asettuu, osaavat olla, saavat kännykkäliittymää, kaljaa, saarikierrosta, hyvää pitsaa ja mitä millonkii sattuvat tarvittemaan. Lisäks ovat jeesineet miuta miljoonassa asiassa, ja touhottaneet millo mitäkii pyäränkorjausta, puutarhurointia, tietsikkahuoltoa, taalasmaalailua ja muuta. Miä oon nyt jo ihan paskana kun nuo lähtevät parin viikon pästä menemään. Miten miä pärjään?

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! 

Mordorilainen bintang-mies4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miä muuten tuun talvella. Voit alkaa henkisen valmistautumisen siihen jo nyt!

Irmeli

Ana kirjoitti...

Hyviä tyyppejä - onnittelut!

Ana (was Zepa)

JJKauppinen kirjoitti...

Olipas mukava lukea onnistuneesta irtiotosta! Täällä vesisateessa on tullut mietittyä reissaamista monta kertaa, vaan aina tuntuu olevan tekosyitä hirveä määrä. Eniten huolettaa se toimeentulo vieraassa maassa, kun ei ole esim. IT-osaamista, että voisi viedä työnsä mukanaan.

Unknown kirjoitti...

Lombokilla kertoivat kutsuvansa Skandinavien saareksi varsinkin Gili T:tä. :D

Tsekkaa myös nämä