tiistai 4. elokuuta 2015

Kissat netissä, Hiekkakikkareen Kauniit ja Rohkeet, karvaset herätyskellot

Alepa


Egoisten duunarit on viime päivinä oppinu kattavan varaston suamalaisia kirosanoja, luulen. Olen nääs nysvänny patti punasena kissojen nettisivuja. On hiukan menny hermo, voin kertoa. Nettisivu on pykätty wordpressille, joka on ihan saatanasta. Ja varsinkin kun JOKU MUU on tehtn ns. alustavan duunin ja sitte meen sinne sekaan väsäämään ja laittamaan asioita sellaseen kuntoon ku MIÄ haluan ni voi saatana.

Muistin taas miks tietotekniikka ei ole ystävä. Yksinkertaset asiat, niiku vaikka että laitan fontin väriks että musta. Editorissa näyttää, että musta on, kiva, jeejee. Ja sitte klikkaan et esikatselu, ni vitut on musta ku ihan jotain muuta. Tai että hmm... haluun että tämä rivi tekstiä on otsikko, valitten rivin, klikkaan että laitetaa tää otsikoks, ni vittu kaikki teksti sivulla pamahtaa vitun isoks ja boldatuks ja oranssiks ja säkenöiväks otsikoks.

No, on menny useita askeja tupakkia ja olen kökkiny kissakaupalla kaiket päivät tän asian parissa (himassa en saa tehtyä mitään, liikaa kissoja kekkä haluaa olla just siinä missä tapahtuu eli istua läppärin päällä), mutta vihdoin alkaa olla valmista. Kaikki info on laitettu valikoihin ja sillai. Muutamia säätöjä siä on viälä, jotkut linkit sojottaa mihin sattuu ja on suttusta kuvaa siellä ja täällä, mutta JOKU MUU korjaa ne, koska miä en kertakaikkiaan tajua mistä niien juttujen viilaamiset ees löytyy. Ni parempi etten mee sorkkimaan, kuitenka saa ku tuhoo aikaseks.

Jahka on vimoset jutut viilattu ni sitte roiskasen sivustosta vähän asiaa feispukkiin ja vannon, etten sen jälkeen vastaa enää yhteenkä viestiin missä kysyttään sunnuntaisin kello 16 että ONKO KISSAKAUPPA NYT AUKI. Vittu.

Kyllä tää bloggeri on vaan hyvä. Yksinkertain ja näpäkkä. Kiitos.

Nettisivujen nysväämisen ohessa oon hoitanu megaluokan lääketilauksen kissoille, mikä tarkotti ensin inventaarion tekemistä ja joka saatanan neulan laskemista ja sitte läpikäymistä et mitä on ja mitä tarttee ja sitte tilauksen nysväämistä ja sitte sataa meiliä ihmisen kans joka meille kaiken ettii (ja hän on Ika Balin eläinsuojelujärjestö BAWAlta) ja sitte arpomista et tämmöstä ei löydy mutta käviskö tää ja sitte maksamisen sumplimista ku miulla on rahat kääshinä ja tartteis tilisiirtoo tehä ja ja ja.... mutta ny on kaikki tilattu ja maksettu. Ja siihen meniki mirrien rahoista aimo köntsä, koska kaikki alko olla lopussa ja kaikkea tarvii lisää ja kaikki ei oo halpaa. Mutta ei se mitää, siihenhän kissojen kolehdit on tarkotettu ja kyllä kelpaa ku ens viikolla saahaan pakaasit tänne ja on sitte taas rokotteita ja troppeja vähäks aikaa.Anssi ja Tyyne on ihania, mutta killivattasia villejä. Heillä on sellanen auringonnousun riehuntahetki joka aamu, mitä en hirveesti arvosta. Biänet karvaset herätyskellot, semmosia ovat. Sitte ku ne saa miut hereille, ja hetken siinä sinkoovat, ni käyvät pokkana uuestaa unille. Tattis vaan. Äiti on vähä väsyny. Tänää molemmat sai kaulapannat ja niien kanssa harjotellaan, viikonloppuna saavat viä kakkosrokotteet ja sen jälkee alkavat harjotella ulkona käymistä. Nyt ne jo koittaa livahella oven raosta, mutta säntäävät hännäntyngät koipien välissä takasin ku siä on heti joku isompi kissa nuuskimassa persettä ja läpsimässä pataan. Biänet peljästyy moisesta tuttavallisuudesta.


Muuten miä en oo tehny mitään. Välillä käyn Golfilla kaljalla ja juoruumassa Jimin kanssa, ja välillä käyn Edenissä kaljalla ja juoruumassa Suzannen kanssa. Ja siinäpä se sitte onki, pitemmälle ei jaksa, koska saarella on liikaa ihmisiä ja ahistun hulinassa. Mutta ei se mitää, kiva on pysyy omalla mukavuusalueella. Voin juoruilusta sen verran kertoa, että kun piänellä saarella ollaan niin sattuu ja tapahtuu ja juorut liikkuu. On kun Kauniita ja Rohkehia livenä seurais välillä, ette tiijäkkää millasta rähmästä päivänvaloa kestämätöntä pelehdintää täällä on meneillään! Näitä ihmissuhresotkuja kun sivusta seuraa, ja samalla silmä killillään vahtaa Crime Investigation Channelin päheitä dokumentteja Fatal Marriage, Fatal Vows, Cold Feet, Obsession, My Crazy Ex jne, ni ihan kiva on kuulkaa sinkkuna porskuttaa.

Aijoo ja ensmäänen työlupa-anomushan tuli tiätysti pumerankina takasin että ei mene läpi. Ei tiätenkä, koska laitettii anomus ineen kesäkuun alussa ja menivät sitte muuttamaan säännöt ja ohjeet heinäkuussa ja käsittelivät miun paprut vasta muutosten jälkeen. Voi saatanan perse miä sanon. Mutta ny on laitettu anomukset uuelleen vetämään ja katotaa kui käy. Huokaus.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä