lauantai 15. elokuuta 2015

Walk Of Shame

Kuva nyysitty internetistä
Oli eilen tollo tursti jääny kiinni kun oli nyysiny kännykän. Jäi valvontakameran kuviin, pöljä, kun meni viel varastelemaan mestasta missä asu. Jahka koitti check out majotuksesta ni oliki vartijat vastassa että no terve. Seurauksena Walk Of Shame, rantaraittia ees taas kyltti kaulassa misä lukee että olen varas ja sen jälkeen saatettiin veneeseen ja lähetettiin uittuun täältä. Kannatan tätä meininkiä.

Hiekkakikkareella on viime aikoina sattunu ja tapahtunu, paljon ja kaikkea. High season meneillään ja hirviästi ihmisiä ni kai ny kaikenlaista runkkaria ja voroa häärii huudiloilla.

Feispukin saariryhmässä on jatkuva älämölö millon mistäki aiheesta. Nyt on mm. kielletty hostellit, syystä että länsimaiset pisnestelijät rakentaa hostellimajotuksia ja imee kaikki reppureissarit niihin. Ja täten paikallisten omistamat homestayt on tyhjillään, kun valtaosa homestay-mestoista ei oo esmes. netin kautta ennakkoon varattavissa. Ni että ei suinkaan jotta kullakin vastuu oman mestansa markkinoinnista, vaan kiälletään hostellit, piste.

Ihan en tajua miten tilanne muuttuu jos kaikki hostellit nyt muuttaa nimensä et neki on homestay-mestoja, mutta joku näpäkkä logiikka tässä varmasti on takana. Sitä ei vaan tämmönen mordorilainen puupää tajua.

Semmosta kaikkee. Palaan toiste pitkemmin höpinöin, nyttei ehi, molo vaan!
Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä