lauantai 5. syyskuuta 2015

Alepan alamäki

Saari on hiljentyny ihan helvetisti. Todella kummallista. Hostellien sulkeminen ei selitä väkikatoa kokonaan. Kavereitten hotelleissakin alkaa olla tyhjää. Viime vuonna syyskuu oli vielä ihan hirviää hulinaa, nyt on rauhottunu huomattavasti. Ei haittaa! Pyärälläkii voi ajaa rantaraitilla ilman sinkoa ja konekivääriä. Kuhan ei mee ihan tonne ytimee, siä on yhä törppöjä kaduntukkeena ihan helvetisti. Varsinkin jos on tollo ja menee just tossa 11-12 välillä kun pikaveneet saapuu ja lähtee. Kauhee ryysis.

Mutta oli pakko mennä, kävin palaveeraamassa Vila Ombakin - saaren isoimman resortin (taitaa olla isoin mikä tahansa pizniz täällä) - pomojen kanssa ja tadaa: ovat nyt 100% kissarojektin tukijoukoissa. Siälä on nyt Vila Ombakissa sekä niien toisessa resortissa Ombak Sunsetissa porhojen turistien saatavilla rahankeräyspoksit mihin tuupata tsiljoonia. Ja jotain eläinlääkäreitä tulee onnistamaan kun pääsevät sinne majottumaan ens klinikan aikana, eli lahjottavat meille huonehiakin kun klinikoita pietään. Valtavan hienoa, varsinkin kun alote tuli heiltä päin. Pari pomoa sieltä lampsi eilen kaupalle ja sanovat että moi, myä tykätää kissoista ja myä ollaan Vila Ombakista, kuinka voimme auttaa. Kuttuvat miut sitte tänä aamuks käymään ja siä niin sitte pokkuroin saparo väristen jotain isompaa bossia ja ojentelin käyntikortteja ja vastaanotin niien kortteja ja kumartelin kiitollisna.

Mitäs muuta? No yhen tutun ravinteli-hotellin on tullu uus yleispomo. Niin järkyttävän komea herra, että meinas tulla pissa housuun kun sen sattumalta tapasin. Ihan meni setti sekasin ja meinannu saaha mitää järkevää sanottua. Jestas. Mutta positiivista tässä on se, että sentäs vielä miullakin kalsarit värähtää kuhan tarpeeks raamikasta sonnia eteen tuuaan. En oo siis ihan täysin sisältä kuallu, vielä(kään).

Mistä tuliki mieleen että Unelmien Rastasulhanen on entinen rastasulhanen aivan. Saatana, se on menny leikkaamaan tukkansa! Miten tästä eteenpäin? Kysyn vaan! Miä eilen laitoin sille äkästä viestiä et DUDE, WHATTAFAK, misä siun tukka on ja se vastas hekotellen että tympäänty vaan ja tukka läks. Jumaliste. Pitäkööt tunkkinsa!!!!!

Kissakaupalla on ollu vähän hiljasta, koska koko saari on vähän hiljanen, joten miulla on ollu ihan liikaa aikaa pitää lystiä kaupan mirrien kustannuksella. Eilen pelleilin Alepan kans. Alepalla menee vähän lujaa, ihan ding dong koko ajan.

Täs kohtaa Alepa viäl pysy just ja just pystyasennossa
7 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Kiitti taas päivän nauruista :D

Talvensuru kirjoitti...

Alepa <3

Talvensuru kirjoitti...

Alepa <3

Minttu kirjoitti...

Aahhahahaa! Kippis Alepa!

Tiina kirjoitti...

Ensin Tomi Joutsen ja nyt unelmien rastasulhanen! Mihin tää maailma on menossa?!!

Unknown kirjoitti...

Lähtö lähenee päivät pitenee. Ole tässä sitte.

Anonyymi kirjoitti...

Toi alepan kaljamaha oli viel piste iin päälle:):)

Tsekkaa myös nämä