keskiviikko 1. elokuuta 2018

Blogiahistus ja rättikauppa numero 3

Kuten huomaatte, blogin ulkoasu on taas vähän muuttunu. Miä en vaan siitä edellisestä tykänny yhtää, se oli ihan paska. Mutta kun bloggerissa ollaan, niin säätömahdollisuudet on rajalliset.

Olen hulluna surffannu pitkin tiedon valtatietä ja ettiny jotain missä ois kaikki hyvin, mutta en oo löytäny mitään kivaa. Saa vinkata jos jollain on hallussa joku helvetin hiano blogialusta joka on ilmanen, helppo, ja mihin sais helposti siirrettyä tän vanhan blogin. Sen pitäis myöskin olla webbisivumainen, mutta täytyy sisältyä näppärä bloginkirjotushomma.

Ja ennenku siellä jo kaikki kaksi lukijaani alkaa naputtamaan fanaattista kommenttia että WordPress on vastaus kaikkeen niin ei kiitos. WP on ihan saatanasta, sen kanssa ei mene kun hermot. Se on sekava ja paska. Sitä kokeiltiin kissojen ekan nettisivun kanssa ja kuinkas sitten kävikään: sivu hakkeroitiin aivan kuralle ja jouduin tekemään koko paskan alusta saakka uusiks. Täten kokemukset WordPressistä ei oo järin vakuuttavia. WP on miulle vähän sama kun kaikki iPaska-laitteet. Kokeiltu on, enkä siihen kelkkaan enää lähe.

Mutta mennään nyt toistaseks yhä tällä bloggerilla ja tämmösellä ankeella ulkoasulla, kunnes jaksan nysvätä paremmaks. Voi mennä hetki, kun on tässä muutakin tekemistä ja persaukisen täytyy keskittyä enimmäkseen asioihin joissa on ees seitinohut rahanansaintamahdollisuus ja on tässä kaikenlaisia hommia muutenki (esmes lauvvantaina Golfin kuppilassa rahankeräystä Lombokin maanjäristysalueelle).

Tästä aimo loikka aasinsillalle ja rättikauppabisneksiin.

Tarkasilmäsimmät kaikki kaksi lukijaani ovat saattaneet jo pongata tämän köpön blogin valikosta uuenkarheen KAUPPA-sivun. Koska kissoilla on jo oma rättikauppa niin tein toisen - tai oikeestaan kolmannen - kaupan ihan vaan ittellein. Olen tehny rättikaupan myös hevoisille, siellä on pari pädedesignia myös myynnissä, mutta niistä fyffet menee Horses Of Gili -projektille, jotka myöskin painii jatkuvassa kiipelissä.  Hevojen ylläpito, se on hiukan tyyriimpää ku kissojen.

Miun omassa Rättikaupassa ei ole ensmäistäkään kissa- tahi hevo-aiheista asiaa tiskillä, vaan ihan kaikkea muuta tekotaiteellista ja mukahauskaa. Lisää tulee sitä mukaa kun jaksan kuvia näperrellä. Saa myös esittää toivomuksia, jos oot vaikka pongannu täältä blogista jonku upeen kuvan ja haluaisit siitä jonku rätin ni laita viestiä että tee akka tästä joku kassi tai jotain.

Mut hei mee rättikauppaan kattoo mitä siäl jo on, ja osta jotain jos tykkäät.

Alla muutama esimerkki Päden Rättikaupan huippumuodikkaista luomuksista.


Ja joo, eräs huolestunut lukijani jo on ehtinyt lähestymään kertomalla että Teespring ei ollenkaan vaikuta luotettavalta. MIKÄÄNHÄN ei vaikuta luotettavalta kun tarpeeksi googlailee tai tutkii. Kyseinen pulju on myyny ja myy edelleen miljoonia rättejä vuodessa ja jos se ois ihan pelkkää paskaa joka kopioi siun luottokortin välittömästi ja kusee kaikkien muroihin, niin tuskin se porskuttais. Saatan olla tyhmä, ja olenkin, mutta miä en jaksa epäillä kaikkea mahollista, kaikesta mahollisesta.

Ahkeruuden lisäks persaukisuus lisää myös epätoivoa, eli iloisna menen mihin vaan kelkkaan jos siinä on hitustakaan toivoa saaha ees vähän jotain dollarintynkää henkesäpitimiks. Semminkin kun meillä Hiekkakikkareella on tää high season menny aivan helvetin kuralle ja elannon rääpiminen tyhjästä saaresta on aika lailla mahoton tehtävä. Tulivuorenpurkaukset, maanjäristys, pikaveneliikenne 2 viikkoa seis just kun kuumimman turistisesongin pitäs olla villeimmillään.... kylmä hiki valuu vesiputouksena vähän jokaisessa persvaossa täällä tällä hetkellä.

Mutta kyllä tää tästä ja asiat aina jotenki järjestyy!


1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Rättikaupan disainit on hienoja! Myös kissakaupan, tietenkin. Mulla yks kissakaupan kassi onkin, sain kissablogin 10-vuotislahjaksi muistaakseni :-D

Tsekkaa myös nämä