tiistai 31. tammikuuta 2012

Lähtötäpinä ja Erikoisseppo


ÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKKK. Viimeinen päivä ät Hiekkakikkare! Enää yks yö omassa hikisen nihkeen kosteessa bambumurjussa!  Venelippu huomisaamulle on ostettu, ja pikaveneet näyttää tällä hetkellä jopa kulkevan, eli vahvasti näyttää siltä että huomenna miä täältä lähen. Jestas. Eli tänää pitää pakata Asshole! KÄÄK! Ja nyt jo alahuuli väpättää ku kissoja tulee niin ikävä ja sit on jännäkakkaki vähä housussa ku pitkästä aikaa palaa sivistyksen pariin. Toisaalta on myäs kova innostus ja suoranainen matkakuume, lähtötäpinät muu-muussa, niinku. Et jos ihan rehellisiä ollaan ni ohan se ihan vitun kiva lähtee käymään vähä jossain muuallaki välillä. Kaks ja pual kuukautta ku on vaa löhönny ni nyt jaksaa yhen helmikuun sit säntäillä maailmalla. Mut jännittää, kyllä, jännittää vähän kaikki!

Jännittää liikenne. Kaduilla on autoja! Sit jännittää kaikki jännät uuet asiat, esmes Singaporesta Kuala Lumpuriin meno bussilla. Jännittää Laos, ku en oo koskaan käyny. Jännittää et osaanko enää istua, koska oon marraskuun puolvälistä saakka ollu lähinnä selälläni.

Nää näin alkajaisiks ny tuli mieleen.Pirkko puussa. Taas.
Hiekkakikkareen viimeiset päivät tääl on menny aika iisisti. Regeipändin perkeleki karkas viime viikolla Jaavalle soittelemaan, eli ei oo ollu sitä letkeetä klo 20  alkavaa jollotusta rytmittämässä iltaa. Kakkosen baari on ollu sen myätä aika lailla kuolleessa tilassa, ei siel ketää ole. Mordorilaiset on tästä kaikki, Lassea lukuunottamati, jatkaneet matkaa jo viime viikolla. Kakkosen Koralpiitsin bungalowit on aika lailla tyhjänä, jotain satunnaisvieraita on käyny yön tai kaks jossain olemas, mut muuten tääl ei o oikee mitää asutusta, paitti kahessa takapihan bambumurjussa (miul o numero 11 ja Lazariuksella numero 13). Ja koko saari on aika kovasti hiljentyny muutenki, johtuen noista veneliikennehommista. Syynä noihin merellisiin tsydeemeihin on näköjään ollu Iggy, eikä nyt puhuta Popin Iggystä, vaan trooppisesta sykloonista joka on jytyyttäny tantereita. Täsä pari uutista aiheeseen liittyen, jos ny jotain kiinnostaa:

http://www.thejakartapost.com/news/2012/01/25/bad-weather-cuts-three-islands-ntt.html
http://www.thejakartaglobe.com/home/tropical-cyclone-iggy-leaves-16-dead-and-trail-of-destruction/494546

Mut et rauhaisaa on ollu, eikä oo mitään ihmeellistä tapahtunu. Yhtenä yänä oli kyllä hirviä ukkosmyräkkä, ja vaikka trooppiset ukkosmyrskyt onki hienoja, ni huterasta bambumurjusta käsin sellasen kokeminen ei oo aina ihan rentouttavinta ajanvietettä. Tuuli niin vitusti että ikkunaverhoki sojotti vaakasuorana, vesi räimi sisään katonrajan tuuletusritilöistä, salamoi niin et ihan ku ois diskossa ollu ja jyrinä ja pauke tärisytti murjua niin et tuntu ku olis istunu vibraattorissa. Hurja on luonnon voima ja ihminen sen rinnalla aika pieni räpistelijä. Että ei täs taia olla sen kummempaa raportoitavaa, ku päivät on menny aika lailla löhöilles, lukies ja kissoja rapsutelles, ihan niiku kaikki päivät tähänki asti.


Pirkko tykkää pitkätukkasista pojista
Eiku joo, ohan jotain erikoista sentäs ollu! Tavattinha myä Lassen kans yks sellanen... ööö... aika persoonallinen tyyppi. Joo. Matkustelun yks hienoja puoliahan on se, et reissatessa tapaa kaikenlaisia kummallisia tyyppejä.  Nyt tuli sitte vastaan sellanen tapaus että vetää aika lailla sinne kärkikahinoihin, kun ruvetaan jakamaan palkintoja kuutamolla olosta. Miäpä kerron.

Tuos sunnuntaina mentiin Lassen kanssa toho naapuriin ottamaan hiukkasen päiväolutta. Naapurissa kun se happy hour alkaa jo klo 14, ja Bintangin kylkiäisenä saa kulhon popkornia. Siin istuttii, paskaa jauhettiin, parit Bintangit sipastiin, Edi liittyi seuraan, mukava meininki, aurinkoki paisteli. Läksin sitte jossain kohin käymään kotona suihkussa ja kahveella ja olin jonku tunnin verran pois ennenku menin takasin. Edin ja Lassen seuraan oli liittyny semmonen amerikkalainen ruskettunu kovasti pälpättävä gubbe. Siinäpä oliki sitte tapaus. "Erikoisseppo", kuten Lasse nasevasti jälkeenpäin määritteli.

Kesti hetken ennenku tajusin että tuo herrahan on, hyvänen aika, TODELLA kuutamolla. Tai oikeestaan ihan beyond the kuutamo. Tai jossain vitun sfääreissä joita lähellä en ole ite käynykään. Siinä vaiheessa ku miä liityin seurueeseen ni keskustelu, tai pikemminkin Erikoissepon yksinpuhelu, liikku lähinnä ravintoteknisissä seikoissa. Miten orgaaninen luomuruoka is the way to go ja noin, ihan selvä hommahan toi. Mutta miäs ei esmes juo edes vettä, koska vedessä voi olla jotain (jäi epäselväks et mitä) eli hää saa nesteensä hedelmistä, ja veteliki siinä vesimeloonia sen vaahtoomisen ohessa. Sit tuli selvitys et ei käytä mitää saippuoita eikä dödöjä eikä samppoita eikä rasvoja, paitsi of koors luonnonmukasia juttuja eli kookosöljyjä ja kristallidödöö ja noin.  Ei alkoholia eikä tupakkia, tietenkään, mutta pilvee ja sienii, tietysti, nehän on luonnontuotteita. Okei, nääki menee viel jotenki jakeluun, mikäs siinä, jonkinlainen sienilasti siinä ehkä oliki herralla alla, pohdiskelin. Lääke- ja elintarviketeollisuus on salaliitossa, ruuan tehtävä on tehä ihmiset sairaaks, jotta voiaan myyä lääkkeitä. Kyllä kyllä, myöntelin, oon itekin vähän samaa mieltä, ihmisiä ylilääkitään ja... noh, olen suuri salaliittojen ystävä noin muutenki.Pirkko ja Kati
Mutta sitte rupes jutut menee joihin toisiin ulottuvuuksiin, on neljäs ja viides ulottuvuus, ja madonreikiä ja Maltalta menee tunneliverkosto suoraan vatikaaniin ja CIA kontrolloi kaikkea ja pyramidit ja Mayakalenterit ja karma ja edelliset elämät ja Erikoisseppo pystyy olemaan kahessa paikassa yhtä aikaa näiden eri ulottuvuuksien kautta ja aikamatkustaminen ja tietokoneet mädättää aivot (vaikka joka toisessa lauseessa mainitsi omat youtube-sivunsa ja siellä olevat videot) ja rahaa ei tarvi kukaan (väitti lahjottaneensa kaikki rahansa pois, mutta oli kuitenki antanu Edille rahaa et meeppäs hakee miulle hedelmiä).


Hällä oli kuitenki ihan viksujakin juttuja, ja tuntu tosiaan tietävän kaikesta kaiken ja joku tiedemiestaustahan sillä oliki, mutta kun sen kaiken järjellisen kätkee tollasiin toisiin ulottuvuuksiin ja aikamatkustamiseen ja muuhun ni jäähän siitä kuulijalle vähän sellanen olo että nyt ei oo Erikoissepolla ihan kaikki viinirypäleet samassa tertussa. Mut mistäs sen tietää, voihan se olla että totuutta joka sana, mut myä tietämättömät samppoonkäyttäjät ja sipsien mussuttajat ei vaan olla käyty niis ulottuvuuksis joissa nää totuudet selkenee.

Sellasta. Nyt kuulkaa ulkona alko porottaan arska, eli to the rantamakaamo, kuin viimeistä päivää! Ritvakii pamahti just ovesta sisään, eli pitää kiikuttaa se takas baariin. Seuraava tiedote tulee sit jossain kohin, lähipäivinä, Balilta. Jos vene ei uppoo ja netti tavottaa miun aivojenmädätyskoneen.Pirkko vahtii et muurari muuraa oikein

Ministigu saa huomiota, ihan pyytämättäEi kommentteja:

Tsekkaa myös nämä