maanantai 23. tammikuuta 2012

Pallikriisin korjaus


Ihan vaan nyt lyhykäinen tiadotus hiekkakikkareen kuulumisista. Ku täällä on ollu kriisi. Nimittäin pallikriisi.

Viime postauksessaki jo mainittu Poika Nimeltä Ritvan pallikriisi alko näyttämään eilen siltä että pahaa teki. Haavasta tursus jotain lihaa ulos pinkeenä punasena pallona ja miä totesin et eihän tästä tuu vittu mitn, nyt on tehtävä jotain. Yhteys eläinlääkäri Gedeen Lombokille ja neuvottelu, ja hää lupas sitte ihan pelkän Ritvan jalkovälin takia tulla ens töikseen seuraavana aamuna tänne jos miä voin ystävällisesti maksaa hänelle matkakulut ja kaikki. No totta helvetissä maksan mitä vaan, kuhan saahaan Ritvan hanuri esteettiseen ja terveelliseen kuosiin. Ja tänää aamulla Tohtori Gede vaimoinee sitte paikalle saapu, ja laitettiin taas baarin pöyälle kissaklinikka pystyyn.Tohtori Gede korjaa Ritvan bärsettä
Ritvalta taju pois ja sitte perseen korjaus. Yleisöä kerty operaation ympärille runsain mitoin ja varsinki paikallisia tuntu tilanne taas jotenki kovasti ihmetyttävän, et mitä ihmettä nyt taas tapahtuu. Videokamerat suris vaa ku tohtori Ritvaa operoi. Leikkeli sieltä jotain osia ja siivos ja putsas ja sitte tikkas haavan umpeen, voimakasta antibioottia piikillä perslihaxeen ja miulle  ohjeet jatkotoimien suhteen. Ritva on piettävä nyt muutaman päivän sisätiloissa haavansa kans, siel oli niin paha tulehus päällä et asian kans ei ole nyt leikkiminen, eli Ritva on arestissa bungalowissa jotta haava pysyis puhtaana. Thämä selvä, totesin, ja olin samalla ihan tukka pystyssä et mitähän helvettiä tästäki ny tulee, tyystin ilkamoivana rantapummi-kissana eläny mirri kun ei varmasti sopeudu kotiarestiin ilman taistelua.

Ja näihä se menee. Ritva tokeni tokkurasta nopeesti ja on sen jälkeen huutanu pää punasena miun bambumurjussa ja vaatinu ulos pääsyä. Miä oon sinne askarrellu paskarrellu hiekkalaatikon ja kantanu Ritvalle spagettia eteen ja juomakuppi on luonnolisestikin raikasta vettä täynnä, ja on saronkipeti lattialla, ja käyn paijaamassa ja rauhottelemassa, mutta katti senku rähjää.

Tästä tulee pitkät pari päivää, luulen.

Mutta ihan sama, pääasia että Ritva paranis ja haava paranis ja kaikki ois jee jee. Ainii, ja tästä hälytysluontosesta eläinlääkärivisiitistä maksoin Tohtori Gedelle 300 000 rupiaa. Miusta vallan kohtuullinen taksa siitä että hää tänne tuli hoitamaan hätätilannetta.

Muuten tääl ei kummosempaa. Meit mordorilaisii on taas Kakkosen bungalowit pullollaan. Yhet gimulit tuli eilen (toivat uuen Seiskan ja vanhan Hesarin ja kaikkia muitaki lehtiä, jee!) ja tänää tuli mainion mukava Lasse ja sit yllärinä tuolt pyyhkäs viel  yhet pojat ketkä oli täs aikasemminkii jonkuu aikaa hillumas. Toisel niist pojist on - uskokee tai älkää - VESIROKKO! Mitä helvettiä?

Semmosta. Pistäkeehä peukut ny olkapäitä myäte papanaluukkuihi että Ritvan värkki nyt paranis.

1 kommentti:

ella kirjoitti...

Hienosti hoidettu, toivottavasti tepsi. Vikkelää toipumista mösjöö rantapummi-Ritvan takalistolle!

Tsekkaa myös nämä