tiistai 14. elokuuta 2012

Hyvässä uomassa

Taiteellinen auringonlaskukuva
Tsau! Ja tsori, miä en oo jaksanu nakutella eikä miul oo ollu mitää asiakaan. Eikä oo asiaa viälkää, mutta tulin ny yleisön pyynnöstä kertomaan et kaikki on kunnossa ja roiskasen teille samal jotaa kämäsii... eiku taiteellisii kuvii töllisteltäväks. Teille, joilla suurella osalla on vissiin kesälomat lusittu! Eikö? Syksy tulee Mordoriin! Pimeys! Loskaa! Kylmää! Ja kohta on joulu! (vahingonilo jne)

Elämä hiekkakikkareella on asettunu hyviin uomiin ja hyvä uoma, oi kuoma, se se vasta onki ihanaa ku siihen saa ittesä tällättyä. Oon vaa lötköttäny ja ollu ja lepäilly ja sukeltanu ja lukenu ja... ja... noh, oon vaa ollu. Vaa-oleminen on, vittu, parasta (sukeltamisen jälkee). Pää on taas kasassa, asiat mallillaan (asun kotona Kakkosen Koralpiitsillä kissojen kaa ja oon niin onnelliin!), ja miuta ei vituta enää ees highseasonin mukanaan tuoma ihmismassa. Kaik o hyvin, elämä on ihanaa, häpihäpitsoitsoi, trallalaa, kukkasia ja perhosia ja hattaraa ja hyviä hajuja ja pupuja ja dimangeja ja keijukaisii ja kermavaahtoo ja kermavaahon päällä pastellinvärisiä nonparelleja sekä tähtisädetikku. Joo.

Tääl oon tavannu sellasiakin ihmeitä, ku ihmisiä Mordorista, ja vieläpä oikeen kivoja sellasia. Viimeks oon mordorilaisia nähny muistaakseni kesäkuussa. Jumalauta on ollu mukava puhua pitkästä aikaa suomee. Siis muilleki ku kissoille, tuohan se jutusteluu sellasen oman erikoisen säväyksen ku vastaukseks tulee muutakii ku lisää ruokaa vaativa "miau". Arna ja Arto on vuoden kestävällä reissulla ja heijjän hianoo plokia voi lueskella täältä.

Jotta miulla ei oo mitään napisemista mistään juuri nyt. Kaikki on hyvin. Jos ny jotain pitää väkisin motkottaa ni vaikka sit sitä, et jostain syystä oon ajatellu, tahtomattani, ihan liikaa paluuta Mordoriin. Oon koittanu ajatella sitä asiaa positiivisessakin valossa, mutta ei onnistu. Sellanen on vaan ittelleen valehtelua. Huutelinki jo feispukissa et voisko joku ystävällisesi perustaa sellasen "Pidetään Päde matkoilla"-rahaston. Miusta se ois loistava idea, ja on melko tanakka tunne siitä, että miun pitäminen maailmalla foevah tekis miun lisäks muutaman muunki ihmisen aika iloseks.

Mutta vielä on omaakin rahaa pankkitilillä ja tätä hyvää elämää jäljellä, jopa ilman lahjoitusvaroja, jee. Olosuhteitten oikeelle tolalle saamisen jälkee kykenin tuos yks päivä jopa tekemään päätöksiä mm. loppuvuoden suunnitelmien suhteen. Vinha pino lentoja on ostettu ja kaikenlaisia paikkoja kalenteriin piirusteltu. Vaikka ei miuta haittais olla hamaan hautaan saakka tääl miun oman Hiekkakikkareel, tai siis "turistikuplassa" niiku joku kommentoija totes, mutta aion ny kuitenki tääl kotosalla röhkimisen lisäks nostaa prinsessamaisen kermaperseeni tuost kotirannan makaamosta ja lähen käymään muutamis muiskii paikois, silläkin riskillä että voi olla taas tosi rajuu ja rankkaa ku ei ookkaa Starbucksia joka nurkalla. Loppuvuoden aikana on luvassa mm. paluu Sulawesille, (meen suorittamaan sen loppuun, kert jäi kesken, ja kert nyt on AOWD-kurssit käyty ja sukeltelu Bunakenin virtauksissa ei ehkä enää niin kovasti pelota) ja taian samalla reissulla kipasta myös Papualle (sukeltamaan, tietysti... ni et onks Raja Ampatissa sukeltelemassa käyneitä? Vinkkejä vastaanotan vallan mieluusti, kiitos!). Mut kerron noista ja muistaki paikoista lisää sit ku asiat on ajankohtasempia.

Nyt miul ei oo muuta lässytettävää. On hyvä kirja kesken, ja vartalo vaatii vaakatasoa. Moi!


Taiteellinen palmukuva
Taiteellinen iltakuva
Taiteellinen nuotiokuva
Taiteellinen tulivuori- ja aurinkokuva
Ihan vaan perus-auringonlaskukuva
Täs kuvas ei oo ehkä taidetta, mutta on meri. AI LAV IT!


2 kommenttia:

Diidah kirjoitti...

toi taiteellinen palmukuva näyttää ihan siltä et olis tussahtanu tuli vuori tai poksahtanu ydinpommi, nih, ettäs tiiät.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkinen sun kamera on, jolla otat noita taiteellisia kuvia? Oliko se joku Olympus?

Tsekkaa myös nämä