torstai 16. elokuuta 2012

Mirrien kuulumiset ja kuvapläjäys


99% kuvista mitä Hiekkakikkareella räpsin on kissoista. Koska kissat on söpöjä ja ilmeikkäitä ja niil on hassuja asentoja ja ne touhuaa aina jotaa miälenkiintosta. Paitsi sillon kun ne nukkuu, eli suurimman osan päivästä. Mutta ne on nukkuessaankii kuvauksellisia. Nukkuvaa kissaa vois tuijottaa vaikka kuinka kauan. Puhumattakaan itteesä (tai vaikka pelkkää kättään) pesevästä kissasta. Se on loistavaa viihdettä, päihittää kaikenmaaliman Kauniit&Rohkeet ja Salkkarit ja muut ihan satanolla.

Ja ku noita kuvia on jo ihan vitullinen kasa ni  oisko taas aika kissamaisen Kivakumaran? OIS, maukasen miä, ja tyä ketä ei kissat liikahuta ni voitte klikkailla vaikka johonkii sivuille mis on kuvia..öö... no vaik autoista tai kengistä tai ilmapalloista tai varpaanväleistä.

Mirrien kuulumiset lyhkäsesti vois tähän kans rykästä: Hiekkakikkareen kissoilla on kaikki hyvin, ainaki tässä Kakkosen Koralpiitsin huudiloilla. Miun pesue on koossa, hyvässä kuosissa ja osa aika pullukoina taas. Ministigulla on aika omat kuviot eikä se paljo hengaa muitten kissojen tai miun kanssa, mutta asuu tässä kuitenki ja käy välillä moikkaamassa miun terassilla. Pirkko touhuaa kans ihan omiaan ja se ei oo ollenkaa enää se joka on ekana pää sipsipussissa jos sellasen aukasee. Poika Nimeltä Ritva makoilee kaikki päivät miun kans rannalla. Meijusuvaksella on pohjaton ruokahalu ja se on jo ihan läski. Hertta on vähän erakkoluonne ja vaativa tapaus. Iso-Stigu asuu nyt ihan vakkarina Kakkosella ja on kertakaikkisen lepposa, ihana katti.

Muut tutut kissat ketä täs hyörii: Pehmee on muuttanu naapuriin. Katikati on yhä tolpillaan (Tuiskulle terkkuja), Sosis on edelleen ihan suoranainen saatana jonka silmille ei hypi kukaan, Kortsulla on flunssa ja oli laiha ku luuranko ku tulin, mutta nyt on tervehtyny ja syö koko ajan, Musta Raato samaten on taas paremmassa kuosissa ku on lääkitty, Isopää lampsii välillä huudiloitten läpi ja on varmaan saaren isopallisin kolli, yks uus Ruma potee silmätulehusta ja on vähä ärhäkkä mutta kauhian hellyyrenkipiä. Ja sit on vaihteleva määrä erilaisia mirrejä ketä tässä kulkee tilusten läpi ja poikkeevat matkalla ehkä  vesi- ja ruokakupillaki.

Kissaflunssaa tässä jyllää yhä, mutta oon lääkinny antipiootilla niin omat pari nuhanenääni (Ritva ja Meiju) sekä kaikki tässä hengaavat ns. ei-kenenkään-kissat, jos niillä on nokat tuhissu. Paranemaan päin mennään, toivottavasti. Hirveitä räkäklönttejä jotkut pärskii, mutta ei enää ihan niin pahasti ku viel pari viikkoa sitte. Siivoan räkäset kärsät nenäliinoilla ja putsailen rähmäset silmät ja pienet haavat, kissanruokaa ja nakkeja kannan eteen, samoin vitaminoitua maitoa, ja huolehin että on juomavettä. Keittiön kupeeseen jo ajat sitte ostin vadin jossa on tarkotus pitää kissoille raikasta vettä tarjolla. Ihan ei toimi vielä niin, että kupissa ois aina vettä, keittiön tsiksit ei aina muista asiasta huolehtia, mut pikkuhiljaa menee asia selkärankoihin ku käyn joka päivä tarkistamassa että vettä on ja jollei oo ni oon ihan et miiiiiiiiks on vesikuppi tyhjä, ääääk.

Tykkään ku joka illan ramadan-ruokailun aikana on tarjoilu pelannu myös kissoille. Auringon laskiessa ku paikalliset saavat vihdoin koko päivän paastoomisen jälkee mättää pöperöö napaa ni hyvät herkut sielt aina irtoo kissoilleki. 

Ja nyt niitä kuvia, olkaats hyväts.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset kissakuvista, niitä jo vähän odoteltiinkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Meeoooow!
kyllä tää kissaosio kuvineen on ihan parhautta, seuraan aina innolla mirrien kuulumiset...

t. Aku

Ana kirjoitti...

Ihania kuvia, ja ihana oot siekii kun huolehdit!

Tsekkaa myös nämä