tiistai 19. maaliskuuta 2013

Huomenta, Mordor, hyvinkö pyyhkii?

Reissussa tulee toki seurattua Mordorin uutisia, jos ei nyt ihan päivittäin niin useita kertoja viikossa kuitenkin. Mitä pitempään on liatsussa, sitä enemmän omaa suomikuvaa saa ylläpitää nettimedioiden tarjontaan tukeutuen. Toki täällä morjestamassa käyneet kaverit on kertonu asioista (tupakkaa ostetaan jollain koodeilla tai jotain, ym) ja jokunen harva joskus meilailee ja kuulumisista tiedottaa, mutta yleensä nää viestit on lajia "samaa paskaa niiku ennenkin, ei tänne mitään kuulu". Näin ollen olen internetin varassa yrittäessäni ees joten kuten pysyä jyvällä mitä siä lottovoitto-lintukodossa oikeen tapahtuu. Etten oo sit aivan kuutamolla kun SE PÄIVÄ joskus koittaa.Mutta asiaan. Nyt jos vilkasen uutisia ja mitä lie nettimeedioita ni tältä näyttää. Hyvä luoja, millaiseen maahan tässä joutuukaan palaamaan? Kylmään maahan, missä pelätään kaikkea ja vaahdotaan ihmeellisistä asioista. Liekö tää mitään uutta siihen verrattuna, mitä oli ennenku läksin, mutta kyllä nää nyt vähän kulmakarvaa kohauttaa.

Ohessa muutamia poimintoja aamun surffausturneelta (olen potilasvahtina murjulla tän päivän, nääs).

Hesarin otsikko 18.3.2013

No mikä uutinen toi nyt oikeestaan ees on? Mordorissa on kylmät talvet ja kuten Mokoma (maiskis) yhessä piisissään nerokkaasti kiteyttää: "...tämä maa jossa talvi on pitkä ja sisältää kesän..." Voiko tuota enää paremmin sanoa? En kaipaa vuodenaikoja, miulle riittää hyvin tää yks, eli et on koko ajan lämmin. Välillä sataa mutta sillonkaan ei jäädy. Nyt oon ollu 2 talvea pois Mordorista ja siis tiättekste, siis oo-äm-gee, mähän en siis enää osaa varmaan niinku pukee ees lapasia käteen. Pitää sekin asia sitte uuelleen opetella.

Mutta kyllähän kaikki "PAKKASENNÄTYS" ja muut saman lajin sääutiset miun mieltä tääl tropiikis aina kovasti lämmittää. Se on se vahingonilo, mistä mordorilainen hyvän olonsa kukkeimman kuorrutuksen ammentaa. Enkä ole sen(kään) suhteen poikkeus.

Otsikko Ylen sivulla 18.3.2013

Kofeiini on portti huumeisiin???? Oikeesti? Käydäänkö siä tämmöstäkin keskustelua? En tiiä onko tää nyt vaan viime aikojen ilmiö, vai oliko tämmöstä ennenki mut oon ollu sille vaan sokee, mutta tuntuu jotenki et lehissä on enenevässä määrin kaikenlaista pelonlietsontaa. Millon on älämölö mistäkin asiasta ja kaikki elintarvikkeet on vuoronperään vaarallisia ja sudet tulee ja tappaa ja mitä viälä. Lehet on ku miun kohta 99-vuotias mummi, joka on kauhuissaan kaikesta. Millon ei ikkunoita voinu avata kun "tappajamehiläiset tulee Venäjältä" ja muuta vastaavaa. Tähän buumiin on muuten iskeny mainiosti facebookin Pelonlietsonta- ja kieltojenvaadintakerho. Olen jäsen. KAIKKI ON KIELLETTÄVÄ TAI ME KUOLLAAN!Juttu Ilta-Lehdessä 18.3.2013

Tämä on poiminta ihan Ilta-Lehen etusivulta. Näin! Outo kiipeli rappukäytävässä! Nyt odotan vaan millon joku ministeriö kieltää joko rappukäytävät tai vähintään niiden vaaralliset kaiteet. Tässä on sellasta vanhanajan naapuriavun tunnelmaa kyllä, että otetaan oudossa kiipelissä olevasta naapurista kuva ja lähetetään se lehteen.NYT tiedottaa kun Ruisrock tiedottaa 18.3.2013

Olen totaalisen pihalla musajutuista. Ketä vittuja nuo kaikki on? Tuossa jutunpätkässä mainituista artisteista tiiän Kotiteollisuuden ja Ville Ahosen. Raappana-nimen oon kuullu mutten ehkä oo kuullu siltä mitään, tai jos oon ni ei oo paljo rekisteröityny mihinkään.

Sillon tällön kun joku on tullu käymään ja on tuonu vaikka Rumban ja Soundin miulle luettavaks ni 99% lehtien sivuilla olleista artisteista on miulle totaalisen nevö-höörd-kamaa.

Toisaalta tämä seikka on reissustaolosta riippumatonta, suurimmaks osaks, luulen. Kyse lienee enemmänkin alati levenevästä sukupolvien kuilusta. Elämän ehtoopuolella olijoitten ei piäkään ymmärtää nuarison musiikeista mitään. Lisäksi oon sellanen kaavoihini kangistunu jäärä, joka on suorastaan liikuttavan uskollinen jo löytämilleen ja hyväksi toteamilleen orkestereille. Kun palaan, ei kiinnosta vittujakaan mitkään uuet spektaakkelit. Minä haluan nähä keikalla vaan Viikatetta ja Mokomaa ja Stam1naa ja Kotietollisuutta ja Von hertzen Brotherseja ja Verenpisaraa ja Bodomeja ja mitä näitä nyt on. Tartte mennä mitään hipsterisuosikkeja vahtaamaan, saatana. Heviä, perkele!


MTV3 18.3.2013

Yllä oleva on yks helpoimmin käsitettäviä näistä telkkariohjelmien ympärillä pyörivistä uutisoinneista. Tiedän sentäs mikä on Diili, kuka on Sedu ja kuka on Hanna Partanen. Luojan lykky, että Putous on nyt vissiin tauolla. Sen aikana uutisten pläräys oli vähän hämmentävää, kun siellä vaahottiin sivutolkulla, ja joka helvetin päivä, jostain helvetin sketsihahmoista kuin oikeista ihmisistä. Eikä miulla ollu hajuakaan et mitä vittuja nää tampiot nyt taas on. Hämmentävä määrä telkkariohjelmien ihmisistä ja tapahtumista kirjotetaan, ja helvetin isoin otsikoin vielä.


Ilta-Sanomat 17.3.2013

Herraisä! Toivottavasti Leena on saanu kriisiterapiaa. Ohan se ny saatanaa että VAIN YÖPAITA päällänsä siin rauhassa aamiaishommia touhuaa ja PÖLLÖ tulee kyttäämään ikkunasta. Pöllöt on kiellettävä! Ja yöpaidoissa liikkuminen sängyn ulkopuolella!


Viikon luetuimmat -lista Iltalehdessä 19.3.2013

Viikon luetuimmat otsikot Iltalehdessä vimosen viikon ajalta. Olen sanaton.

Rupes nyt kyllä vaivaamaan tuo numero 10: "Outo vana seurasi naista". Täytynee vielä palata Iltalehen sivuille tarkistamaan et mitä helvettiä. Onhan se kuitenki viikon luetuimpien uutisten Top Tenissä!


Seiskan kansi viime viikolla
Onneks sentään on Matti Nykänen taas aktivoitunu! Tiiän kuka se on!


Lehethän kirjottaa asioista mitkä myy, tahi - nykypäivänä - kerää klikkauksia. Kenen vika se sitte on, jos sellanen NO HUH HUH!- ja KATSO KUVA!-meininki jyrää?

Itsehän tunnustan avoimesti olleeni, ja ehkä yhäkin vähä olevani, jonkinlainen paska/viihde-uutisnarkki. Miulle tuli Seiskaki oikee kotiin kannettuna vuoskausia. Ei tule tulemaan enää, kun palaan. Tuskin tilaan yhtäkään lehteä kotiin, sitten jos ja kun miulla se koti joskus jossain on. Imagessa ja Soundissa on vielä jotain tilausaikaa jälellä, ne aktivoin ja saavat tulla siihen saakka kun on maksettu mutta sit loppuu. Tää kaukanapoissaolo on opettanu pois tuostakin pahasta tavasta, miun ei tarvitte olla joka sekunti ajan hermolla. Mieli rauhottuu ja muutenki stressi vähenee kun ei koko ajan lue uutisia tai kun ei ylipäätään oo koko ajan online kyttäämässä mitä millonki. Koska harvemmin uutisissa/missään mitään hyvää on. Ja jos onki ni EI SE KESTÄ KUITENKAAN!

On muuten joitain asioita, jotka miusta tuntuu ihan oudoilta, vaikka kuinka oon niistä uutisista lukenu. Esimerkiks se, et mitennii Sauli Niinistö on presidentti? Hämmästyn sitä yhä joka helvetin kerta kun jossain joku juttu silmään osuu.

Oudolta tulee varmasti tuntumaan moni muukin asia. Vasemmanpuoleinen liikenne on jo niin perskannikassa, et jos saan auton alleni niin varokaa, tulen väärää kaistaa vastaan kaikkia. Outoa on myös, ettei moskeijan huuto raikaa montaa kertaa päivässä. Ja että missään ei näe lehmiä eikä kanoja, eikä ylipäätään vapaana juoksentelevia elukoita. Että kaikilla on koko ajan kiire johonkin ja eletään kalenteri-elämää, eikä tosta vaan pysähytä muuten vaan tien poskeen turisemaan puutaheinää. Että jos ei just nyt oo käteistä mukana niin paikkaan ku paikkaan voi jättää piikin auki. Että jos tuntematon moikkaa, vallan hymyn kera, ehkä jopa kysyy mihin matka, ni sen on pakko olla jostain laitoksesta vapaalla.

Mutta vielä on vapautta jäljellä. Päätöstä paluusta en oo yhäkään tehny. Ajattelen sitä kyllä koko ajan, näen aiheesta unia (yleensä ahdistavia painajaisia), mutta päätöksen tekoa siirrän ja siirrän. En vaan pysty asettamaan tälle tän hetkiselle elämälleni viimeistä päivää.

Ja mikäs kiire tässä? Viel on hetki aikaa olla ns. sormi perseessä ja väistellä vastuullista elämää.
5 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Noista kirjoituksen nimistä tuttuja olivat Ruisrock, Nykänen ja Niinistö.

Muista ei ole mitään hajua ja nuo N-nimisetkin meinaa mennä sekaisin kun ovat vähän samanlaisia sankareita molemmat.

Ana kirjoitti...

Twitter on kätevä. Siel on kaikki päivän tärkeet uutiset kun tilaa vaan oikeita henkilöitä seurattavakseen. Esim se naimalakialoite tänään, 15 tunnissa yli viiskyt tuhatta nimeä, no twitterissähän siitä oli seuranta. Niin niistä pirhanan revontulista joita en nähnyt... ja valitettavan usein myös tv-ohjelmien liveseuranta, josta en tykkää kun ei oo teeveeohjelmii. teevee siis on, elokuvia varten. Mutta joo, twitter on nykyään mun Hesari ja muut mediat seuraa perästä.

Anonyymi kirjoitti...

Selviskö se vana?

Anonyymi kirjoitti...

Ja toi olin mä! Milja!

Patzy kirjoitti...

Vana selvitetty. Naisen niskaan oli kaaettu... OO ÄM GEE... tomaattikastiketta.

Peeääs. Pahoitelen, kommentteihin laitettu noi vittumaiset sanavahvistukset takasin. On tullu 2 päivää niin vitusti spämmiä että pakko.

Tsekkaa myös nämä