lauantai 21. joulukuuta 2013

Avaa ovi!

Meillä on täällä mordorilaisruuhka. Heitä, eli meitä, on. Ja lisää on tulossa!

On mahtavaa ku tulee kavereita kyläileen, joskin se tarkottaa aina jonkinmoista krebaamista ja bailaamista ja kellokii on jatkuvasti Bintang Time. Ei taho vanhuksen roppa, eikä lompsa, kestää, mutta ku tää sesonki on aina vaan hetkellinen ni kyllä sitä jaksaa ilakoida niiku nuaremmatki.

Mika ja Antti tuli toissapänä. Saapumiskippistelyhän kuuluu rutiineihin. Ku ei olla aikoihi nähty ni totta munassa se on Bintang O'Clock heti kaheltatoista tai sillai. Siähen sitte ku yhistetään ehkä hiukan tujut ginihommat ni joskus voi käyä silläviisiin, että kun Aikuinen Mies menee yällä kotio ni saattaa jostain syystä tulla erimiälisyyttä ulko-oven kanssa. Jollei se suastu aukiamaan, tahi kampittaa julmasti siitä sisään kömpivän herrasmiähen, ni köpelösti käy.


Ovi menehtyi
Kakkosen Koralpiitsin murjun numero 7 ulko-ovi sai kyllä tuta kun lammilainen hevimies tulee pikkusesa seitinohkasesa hutikasa kotio. Tarkempaa tietoa tapahtumain kulusta ei kenelläkään ole, mutta epäillään että alkoholilla on osuutta asiaan. Saranapualelta on kenties menty sisään, tahi muutoin jonkinlainen hellä tanssikuvio on oven kera otettu.

Uusi ovi maksoi 500 000 rupiaa. Tämä tiettäväksi tehtäköön.

Uuren oven höyläystä

Uuren oven asentelu

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juhlaa, me oltiin syyskuussa juuri samaisessa no 7'ssa jossa oven lukko oli kun USB portti. Ymmärän täysin tapahtumien kulun ja hyvä kun siitä perkeleestä päästiin. -Antti

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää sitä Patsylle! T. Tarde

Anonyymi kirjoitti...

Pikkasen ryhty kyl hymyilyttämään :)

-Ike-

Tsekkaa myös nämä