tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen päivä on vähän apea

Aurinko nousee

Tässä on nyt ollut kaikenlaista. Vuoden viimosen päivän kunniaks nyt kuiteski lyhyesti asiaa. Pitempää löpinää tulee sitte ku miä kerkiän keskittymään, ja oon vähän paremmalla miälellä. Nyt on nimittäin paha miäli.

On ollu, ja on yhä, kavereita käymässä, ja se on ollu mahtavaa, ei johu paha miäli siitä laisinkaan! On bailattu joulu ja muutenki. Regeibileet on palannu Kakkosen Kuppilaan ja se on ollu ihanaa, siä on kuulkaa ihan uuet musavehkeet ja mainio S2B-yhtye hyvässä vedossa, kelpaa istuskella iltaa. Hevimies Lammilta on oven kans panimisen jälkeen osannu olla, mitä nyt on varvas murtunu ja naamassa vähän rupia kun iso miäs ei usko ettei pyärällä kertakaikkiaan lähetä kylille päristelemään, jos on hiukkasen Long Ailand Ais Tiitä alla. Huhu kertoo että hän on myäs kunnostautunu hulavanteen pyärityksessä, mitä spektaakkelia en valitettavasti ollu itte näkemässä. Aijjettä!


Palanu perse
Oon käyny palaveerailees seuraavasta kissaklinikasta ja oon paimentanu omaa kissalaumaa ja hoivannu huushollin potilaita. Vierashuoneessa majaileva kissa, kellä on perse palanu, voi olosuhteisiin nähen hyvin. Edenin Suzanne, joka on entisessä elämässään ollu sairaanhoitaja, käy kolmen päivän välein vaihtamassa mirrin kääreet. Hänen, siis kissan, perse on kapaloitu semmoseen lääkekääreeseen joka on nimenomaan palovammojen hoitoon. Siä uutta ihoa kasvaa jo kohisten, märkivä palovamma pienenee päivä päivältä, ja toiveikas on tunnelma. Silmävammanen kissanpoikanen, Zorro, hän on mahottoman reipas ja touhukas ja riehakas ja villi, ihan niiku kissanpennun kuuluukii olla. Silmämuna retkottaa ulkona ja puskee visvaa, mutta ei tunnu menoa haittaavaan. Heikki häntä kyllä välillä nullittaa siihen malliin että pitää pistää jäähyä kehiin,  ettei silmämuna ratkee. Heikki onki nyt jo melkeen kokonaan ulkokissa, tua se kiipeileen puihin ja riehuu. Toiveikas olen myäs Zorron kans, enää 2 viikkoa ja tulee eläinlääkärit Hiekkakikkareelle ja sitte zaahaan zorron paha zilmämuna poiz.Lenita lähti vihreemmille niituille
Mutta pieni Lenita kuoli viime yänä, ja oon aivan murheen murtama. Lenita sairastu toissapäivänä, flunssantapaista oli, eikä auttanu mikään. Antipiootit ja vitamiinit ja probiootit ja matolääkkeet ja viimisenä nesteytystä tippapullolla nahan alle... hetken eilen näytti jo paremmalta mutta sitte lähti vauhikas alamäki, kyllä sen taas näki kissasta että nysse on menoa ja toivo on heitetty, Lenita vaan hiipu poies. Viime yänä kahen jälkee hän viimisen henkäyksen vetäs siinä ku miä häntä silittelin ja saattelin vihreemmille niityille. Pimeessä sateessa kaivoin Lenitalle haudan tuonne miun palatsin taakse ja sinne hänet yällä peittelin. Lenita ei ollu miulla ku kuukauden verran, mutta hän oli aivan ihana kissanpoikanen, väkisinsyliintunkija ja hellyyrenkipiä. Rumahan se oli tullessaan, mutta kun parani silmätulehukset ja naamaan kasvo karvat takasin ni että hän oli siävä!

Itteki oon tässä potenu karseen lunssan mutta ei se oo kualemaks miulle. Nuo kissat vaan ku säästyis enemmiltä taudeilta. Kyllä miä tässä pieni kauhu perseessä oon koko ajan, että kuka seuraavaks. Miun on niin vaikia kohdata näitä menetyksiä, ei tämmösiin asioihin totu koskaan.

Että tälleen uudenvuoden aattoon vähän apeella miälellä oon heränny, mutta koitetaa nyt heittää murhe miälestä ja juhlistaa vuoden vimosta päivää. Pietään mordorilaisten kaa piänet etkot miun palatsilla tänää ja sitte lähetään kylille kattoon millanen mayhem siä oikee on. Saari on niin piukassa porukkaa ettei tuonne kaduille meinaa sekaan ees mahtua. Onneks huomisen jälkeen alkaa joukkopako poies, meno rauhottuu ja Hiekkakikkare hiljenee.

Palaan vanhan vuoden yhteenvedolla ja uuden vuoden odotuksilla loppuviikosta. Pällistelkäähän kuvasatoa sillä aikaa!

Ozzyssa on  käyty kattoos ku pojat soittelee

Trawangan Divessa on käyty kattoos ku pojat soitteloo

Lutwala Divessa on käyty Nelson Mandelan muistelutilaisuudessa

Ozzyssa on käyty kattomassa ku pojat soitteloo

Tulisouta on käyty kattelemassa

Ihan mahtava viulisti oli vierailemassa yks ilta Ozzyssa

TIPS! Small better, then nothing!

Matias sai tehä hommia ja viritellä musavehkeitä kohilleen. Korjaili jotai piuhoja mehupillillä ja kolvas menemään ja sai hommat kuulostamaan ees etäisesti siltä niiku pitäiskii

Dramaattinen aurinkonnousu

Se on aina kiva jos polvelle istahtaa tuommonen. Ei onneks ollu miun polvi ku Saran.

Kakkosen Kuppilaan laitettiin joulu

Sammakko

HALLELUJAA! HAIL SATAN! Evolution-baarissa soi välillä rokenroul! Pändissä superstarbana on paikallinen Slash.

Slash vetää

JIHUU!

Il Piratasta saa maailman parasta pitsaa
Tääl on ollu semmosia kaatosateita että välil on tullu rahanpesu ihan pyytämättä ja sit on pitäny kuivatella seteleitä tällee niiku Sara tässä.

Hietsu nukkuu puussa

Bintsua on juotu kovasti

RASTA CLAUS!

Captain Sparrow oli joulufiilixissä

Jouluaatto

Vauhkis kävi vetämässä La Isla Bonitaa

Pändi on palannu Kakkosen Kuppilaan ja se on ihana asia!
Suvaksen Meiju

Mihis niiku miä mahtusin nukkumaan, ku Dimmu, Zorro ja Heikki on vallannu petin?

Dimmu

Regei okei

Ja makuukammarin seinäsä oli toissa yänä taas tämmönen. Nyt ei ollu iso mutta emmiä silti välittäis että näitä kämpii miun neitzytkammioon sekoileen, saatana. Luudalla hänet häädin, henkeeni uhmaten.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Snif ja nyyh!!! Mä EN EHKÄ KOHTA kestä lukee sun plokia ku ulvon silmät päästäni joka kerta joko onnesta tahi surusta(tilanteeseen vaikuttanee ylikierroksilla käyvät raskaushormoonit...).

No, mutta hyvää uutta vuotta eniveis, ja toivotaan että ens vuonna saat sinne sen palatsin ja eläinlääkäriaseman, ja kaikki ihmiset ja kissat elää onnellisina, ja ja ja ja ja... Siinäpä tärkeimmät :)

Anonyymi kirjoitti...

Edelleenkin olen sitä mieltä, että teidä Gili T:n ihqu kissulipopulaatio on liian sisäsiittoista ja siten kieroontunutta. ei ole vastustuskykyä ja taudit tarttuvat herkemmin. Se on totuus.

Radikaali harvennus on oikea ratkaisu näille sairaille pennuille (ei kissanpoikasille eikä kissan vauvoille tai saati lapsille) ja uutta geeniperimää on hankittava jostain kauempaa. Ei Balin lähirannikolta.

Soksabai chnam tmey 2014.

Dr. Otam

Tsekkaa myös nämä