perjantai 6. joulukuuta 2013

Lomahaaveita


Mihi sitä ny täältä tarttis lähtiä?
Kun asuu täällä tämmösellä turismista elävällä trooppisella Hiekkakikkareella, ikäänku ikuisella lomalla, ni jos pitäis suunnitella lomaa johonki ni mihi sitä ny sitte haaveilis menevänsä? Ku olosuhteet on jo aika mallillaan.

Haaveilen yhä siitä viikon tai kahen lomasta Hesassa, mutta sellaseen miulla ei oo varaa ehkä ikinä. Matkustelut rajottuu nyt aikalailla pakon sanelemiin maastapoistumisiin, eli jahka viisumiasiat vaatii ni nopia pyrähys johonki ja sitte takasin. Kun lonpsa on aika huonolla tolalla ni pahemmin ei voi ees haaveilla mistään.

Eikä miulla loppujen lopuks ole nin minkäänlaista hinkua mihinkään. Se kertonee, että oon löytäny paikkani. Iäisyyden kalvanu kaukokaipuu ja matkusteluhinku on aika kateissa, ei o kiinnostusta mihinkään.

Sukeltelureissuja kyllä mielellään tekisin. Yks päivä ku tua kylillä kävin kissa-asioissa, ni yhes mestas näin mainoksia tuommosesta Bira Dive Campista. Sulawesilla on tuo paikka, siä aivan etelässä. Hinnat on kohillaan! Esmes. 5 sukeltelupäivää (sis. 15 sukellusta), 6 yön majotus, 3 sapuskaa joka päivä: 700 USD. Houli mouli, tahtoo sinne!
Sori mainostus, mutta epäilen että sukeltelevaisia tovereitani saattaa tua mesta kiinnostaa.

Mainostan lähiaikoina lisääkin sukellusjuttuja, ja sitte aivan tositarkotuksella ja tavoitteellisesti, on oma lehmä ojassa eli provikkaa saan jos tyä innostutte matkaa ostamaan.... sekä jos tarpeeks ostatte ni miulle ilmaista spektaakkelimaista reissua tiedossa! Siitä lisää later ku saan kaiken tarvittavan informeissönin kasattua.


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä