tiistai 1. heinäkuuta 2014

Karpalolonkero!

EN OLE VIELÄKÄÄN DIVE MASTER! Lähellä kyllä jo. Ei puutu enää ku muutama juttu, tosin niistä osa on kamalia, mutta kyllä miä ne jotenki selvitän.

Tulin nyt vaan kertoo et hengissä oon, mutta en tee muuta ku sukellushommia ja sitte niien jälkee ei jaksa yhtään mitää muuta, korkeintaa vähä telkkarista jotain Master Chefiä ja sit zzzzz. Rankkaa on ollu merihommissa, perkele. Oon meinannu hukkua ja min toinen räpyläki hävis, mutta kumpikaan homma ei ollu miun vika, johtui muiden ihmisten törppöilyistä. Sitä sattuu.

Sukelteluista oon pitäny pientä päiväkirjaa. Jahka tää paska on paketissa ni tuleepi ehkä mahollisesti sitte tarkempi avautuminen divemasterismin loppurutistelusta. Tai sitte ei.

Meil on btw mordorilaisii sukeltelijoita mestoilla, oikee kaxin kappalein. Mordorilaiset sukeltelijat on miun miälestä aina lämpimäisesti tervetulleita Lutwalaan. Varsinkin jos tulevat piänen nyssäkän kans missä on miulle tuliaisia (ks.kuva)! Jei!

Ihan kamalaa että kahen viikon päästä lähen Hiekkakikkareelta ja oon kuukauden pois. Ahistaa. Ja kaiken lisäks joutuu Mordoriin, missä näyttää olevan upee kesä meneillään. +14 ja sillai. Vittu miä jäädyn.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Lykkyä tykö kokeeseen ja kiva kun ehdit päivitellä kuulumiset. Suomeen on tulossa vihdoin kesä eli ehkä et jäädy. On varmaan silti iso kulttuurishokki tulla sieltä tänne tavarapaljouteen ja kiireeseen.

Myös kesällä on kiire, kun pitää rentoutua vaikka väkisin, ravata tapahtumissa, hoitaa puutarhaa ja milloin mitäkin, mitä ei talvella mukamas voi tehdä. Just tuli tosin rakeita taivaalta eli ehkä tää kesä ei vielä talvesta niin kovasti eroa :-).

Tsekkaa myös nämä