lauantai 25. helmikuuta 2017

Rannat rannoiks, kakkospäivän kaaos

Egoisten kissa ihmettelee että hetkinen, eilen tässä oli vielä ravintola, nyt on vaan jumalaton hiekkalaatikko.


Kävipä eilen melkonen rytinä pitkin Hiekkakikkareen biitsejä. Polliisi ja armeija on täällä edelleen vahtimassa että rakennukset kaatuu ja rannat siivotaan. Paikoin näyttää niikun olis pommi räjähtäny, ja toki tämmösen kaaoksen siivoominen hetkisen kestääkin. Mutta muutamat mestat ovat oitis putsanneet kaikki ryänänsä veke ja avot näyttää kuulkaa oikein kivalta.

Rantakatua tepastellessa tahi pyäräillessä nyt vieno tuuli mereltä kivasti leuhottaa ihokarvoja, kun ennen tossa rantsuraitilla posotus oli kun jotain hikistä tunnelia olis menny. Meri liplattaa siinä, porukkaa loikoilee rantahietikolla ja rantaa.... sitä on, eessä ja takana, esteetönnä.

AI LAV IT!

Kattokee kuvia, ihan itte otin tuossa äsken.

Siinä on kuulkaa Kakkosen Kuppilan baarin jäänteet. 

Kakkosen Koralbiitsin ranta rupiaa näyttämämään samalta ku sillon kun tänne vuosia sitte ekaa kertaa tulin.
Siinäki oli ravinteli ihan vasta äsken


Suunnitelmaa Hiekkakikkareelle. Mitähän tästä oikein tulee?

Egoisten biitsi meren ääreltä päin

T'ässä vielä hetki menee ennenku biitsit on joka kohasta siivottuTörmäsin vanhaan tuttuun! Mr.Indiana ja hänen asumuksensa. Sinnittelevät vielä biitsillä, mutta eiköhän lähtö kohta tule.

Kissakauppaa ei tarvinnu avata tänään. Tällä hetkellä rannoilla ei saa olla MITÄÄN. Ei pöytiä, ei tuoleja, ei rantapetejä, ei MITÄÄN. Näin ollen Egoisten tiluksilla joka läpi on täynnä heiän kalusteita. Pääsin tuosta jotenki luikertelemaan sisään sen verran että sain kauppakissoille haettua ruokaa ja heiät syätettyä, mutta totesin että tässä on ihan turha yrittää mitään kauppaa tänää tehä. Lupasivat roudata romujaan muualle säilöön eli ehketi jo maanantaina bizniz äs juusual.


1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Minuu kiinostaa mihin toi kaikki roina joutunee? Onko kikkareelle tilattu veneitä joilla roina kuljetetaan Lombokille vai piilottaako jokainen taho roinansa kikkareelle tyyliin "poissa silmistä, poissa mielestä"?

Tsekkaa myös nämä