perjantai 24. helmikuuta 2017

Tuomiopäivä

Noniin. Tänään on se päivä kun saarelle on tullu laivalasteittain univormupossea. Rantojen tyhjentämisen deadline-päivä on tänään.

Jo muutaman viikon on ollu rytinätä biitseillä kun rakennelmia on purettu, ja tällä viikolla homma on ollu ihan helvetillistä kaaosta. Paikoin on näyttäny niiku tsunami olis pyhkässy yli. Rantarakennuksia puretaan, ja tiän tois pua rakennetaan. Rakennusjätkät on ihan helvetin kysyttyjä just nyt. Hevoiskärryt on suhannu ees taas roudaamassa paskaa pois ja rakennustarvikkeita tilalle.

Mutta kyllä näyttää jo kivalta niissä kohissa mistä ranta on jo putsattu! Jumalavita, kun ajaa pyärällä rantakatua niin peräti näkee meren!!!!! Hurraa!

Vielä on kuitenkin valtavasti mestoja, jotka ei oo tehny yhtään mitään. Joko naivina olettavat, että myö kato ku tunnetaan Oikeita Ihmisiä ni myähän tästä luistellaan eikä mikään muutu, tai sitten kenties aikovat laittaa kovaa kovaa vastaan. Tahi ihan vaan kelaavat että vittujakos myä vaivaa nähää minkään purkamiseen, jos nuo univormujätkät tekee sen ilmatteeks. Tiijjä häntä.

Itte en ole viälä tänää kerenny kylille kattomaan mikä mayhem siellä on päällä. Kuukauden pesti Edenin Taalasmaana alko tänään ja tässä on nyt kaikenlaista. Kuten esim.... TADAAA..... ystävämme MATI LAMPUUUUUUUUU!  Mutta jahka tuossa tunnin päästä lähen kissakaupalle ni samalla tuleepi nähtyä mikä on meininki.

Alla hiukan kuvia tältä aamulta, iloisna varastin internetistä, kun kaikki niitä nyt pitkin feispukkia postailee. Ja muuta asiaa kirjottelen laters, kunhan pääsen johonki misä on sähköä. Läppärin akku loppuu justiisa, mutta toivottavasti ehin tän julkasemaan ennen kun laskeutuu pimeys miun tietzigaan.


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä