Leijonakuningas ja valkoset tiikeritKiidettiin tänää aamusella meren halki tuhatta ja sataa takasin Balille. Romppeitten tehokas ja nopee viskaaminen majapaikkaan (Yulia 2 Homestay, mikäpä muukaan) ja saman tien toiveikkaana tien poskeen huitomaan pirssiä alle. Meil oli missio, ja sen nimi oli Valkoiset Tiikerit ja sellasia hienouksia näkee Bali Safari & Marine Parkissa.

Oon käyny siel aikasemminkii joskus nelisen vuotta sit (tjsp), mutta uusintavisiitti oli ihan paikallaan. Miulla on ylipäätään vähä ristiriitaset fiilikset kaikenlaisten eläintarhojen suhteen, mutta tää bali Safari&Marine parkki on miusta onneks siältä hyvästä päästä tämmösiä laitoksia et siel ei tuu välitön paha miäli. Elukoilla on hyvänlaiset oltavat ja kunnolla tilaa. Ja se varsinainen safariajelukii oli sillai informatiivinen ja muutenkii kaikenlaist opettavaista asiaa oli tarjolla. Et koitetaa sivistää ihmisii siin ohes ku ne töllistelee ja valokuvaa jotaa norsun takapualta ihmeissään.

Täl kertaa oli niin turkasen kuuma, et siä tyypit lähinnä makoili varjoissa ihan raatoina, mut ei se haitannu. Miä voisin töllöttää nukkuvaa kissaelukkaa, mitä lajia hyvänsä, vaikka kuinka kauan.

Ja tiikerit, voi perse ku ne vaan on hienoja. Niillä on niin isot tassutkii! Tiikeri on miun ehoton ykkössuosikkielukka. Mikä varmaan kaikille tulee yllärinä, ku sillai ei oo ilmi käyny että kissat, oli ne mitä lajia hyvänsä, on aika lähellä miun syräntä.


"Syäkää vaan ihan rauhassa siäl ravintelin puolella, ei miulla tässä mitään kepposia miälessä oo..."
Käytii vetäsee lounasta sellases ravintelis mis ikkunana takana makoili Leijonakuningas ja sen horo, sekä toises kohas adhd-mangustit säntäili touhukkaina ees taas. Vetele siin sitte pitsaa leipäläpeen ku ikkunan tois pua on leijona. Ja sit just ku oltii ehitty pihalle kimittää mangusteille ni Leijonakuningas liikahti ja rupes karjahtelemaan. Miä en tiännykää et se kuulostaa sellaselta. Nimittäin sellaselta niiku nyt ois joku todella raju runkkari jossain justiisa saavuttamassa sen homman minkä takia ylipäätään tumputetaan. Hyvin hämmentävää.

Tämmöst meil tänää. Huomenna myä lennellään aamulla ens Singaporee ja sitte sieltä illalla viä Kota Kinabaluun. Se on Malesian Sabahissa, joka on yks osa Borneon saarta. Meil ei o juur mitää hajuu et mitä vittua, mutta eiköhä myä saaha aika kulumaa ja luontoelämyksiä lukujärjestykseen.

Kivakumara kaikenlaisit elukoist tähä nyt hep!

Valkoin tiikeri lepää

Keltaset tiikerit lepää

Oman elämänsä virtahepoiset
Sarvikuanopariskunta
Leijonakuningas ja sen horo
ADHD
ADHD * 2
Nors nors nors trööt prööt!
Syrämmen kuvia tähän!
Hän söi hiukan kanaa ja oli vissiin ihan maiskis
Onko hienoin kissa evö? Onko mitä hä?
Tipu
Haukotus joka tarttu
Noit en haluis nähä ikiin muuta ku lasin takaa turvallisesti
Loppukevennys. Vähiksellä vasemmalla trendikäs kirahvihattu, Pädellä oikealla uhanalainen valkoinen tiikerihattu. Tyylipisteet: zero puääääng. Kiitos ja anteeks ja palaillaa ens viikolla asioihi! Siihe asti molo vaan!

Kommentit

Tsekkaa myös nämä

Tulivuori ja suuruudenhulluus

Tie rättikauppamiljonääriksi on avattu

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Laitetaan kaikki remonttiin!