lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloween hiekkakikkarestylellä

Koska miä oon nyt ns. murjuarestissa tuon biänen kissarääbäleen takia, ni plokipäivitystä pukkaa! Ku ei täsä oikee muutakaan oo tekemistä. Tai olis, vois vaikka avata indoneessian giälikurssin mutta äääh. Kuuntelen mialummin Gans Än Rousiissii (koska luin just kirjan Äksl Rosesta)  ja ja häiriköin tääl kansainvälises tiatoverkos elikäs informeissön haiveillä!

Oltii keskiviikkona Ollin ja Sinin kaa Kakkosen Kuppilassa, missäpä muuallakaan, ku yhtäkkiä alko kauhee härdeli peruukkien ja muitten härpäkkeiten kans. Ei ihan heti tajuttu et ai bärkkeles, se on se Halloweeni. Jahka meni jakeluun, ni säntäsin heti hakemaan vähä pätmän-naamioita (sellasiahan ihmisellä on aina jemmassa, jynöy) että päästii ikäänku meininkiin sisään.

Meno oli vauhikas ja siälä oli eräätki vissiin nauttinu muutaki ku pintankia tahi pössyä, oli vähä jonkinmoista hysteriaa kehissä. No mutta sellasta se  on nykypäivän bailaus. Myä nyhveröt ryypättiin vaa kaljaa ja pysyttiin perimordorilaiseen tyyliin vähä syrjemmällä. Ku ei kattokaas oltu vedetty kräkkiä ni ei tullu danssausfiilis.

Hauskaa oli, ja antaa kuvien puhua pualestaan.

PeeÄäs. Kissavauvarääbäleestä tulee vauvablogipostaus ja kivakumara koht joskus.

PeeÄäs2. Plokia on luettu yli 60 000 kertaa! Työ ootte hulluja!

The Menggong soitti musaa, meno oli vauhikas
Indiana kävi laulamassa inkkarijoikua. Hän ei siis ollu erityisesti halloweenia varten pukeutunu vaan on aina inkkarivermeissä

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä