lauantai 10. marraskuuta 2012

Toiminnallinen terveysmatka

Sateenkaari pojottaa siel!

Uijui, onpa miltei viikko hujahtanu sitten viimepäivityksen.  Tsori, siä on varmaa henkee piätelty ja ootettu et mitäsmitäs. Mut ei tääl oikeestaa yhtää mitää! Tämmöst tää on ku varhais-keski-ikänen kääkkä asettuu paikoilleen.

Pikkurääbäle on jo viime keskiviikkona palautettu takas Lutwala Diveen, ja hää voi vallan hienosti ja on paaaljo parempikuntosen näkönenkii ku viälä viikko sitte. Kirmailee siä valtoimenaan (hyvin vartioituna toki), tunkee piiloon jääkaapin alle, syö ja kakkaa, ja hurmaa jokaisen. Ihana, ihana otus ja miulla on kauhee ikävä. Toivon, etteivät Lutwalan porukat löyä hälle uutta kotia siinä kohin ku Rääbäle on hoivattu isommaks, toivon että Rääbäle jää Lutwalan kissaks, ni voin käyä häntä aina morjestamassa. Kerkesin viien päivän hoitorupeeman aikana kiintymään niin perkeleesti, niiku miulla ny tapana onki, ku on kissoista kyse. Ymmärrän kyllä Lutwalan tyyppien toiveen löytää rääbäleelle hyvä uus koti, heil ku on entuudestaan jo 7 kissaa. Tosin, mitennii siin ei ny sit kaheksaski menis? Mutta tuolle tielle ku lähtee ni sehän ei lopu koskaan... no, kattellaan kui käy. Rääbäle eniveis voi hyvin ja kasvaa ja voimistuu päivä päivältä.

Seinän takana on nyt kaikki mahollinen kaadettu raunioiks. Ei ole enää mitään muuta ku hajotettujen bungalowien ym rakennelmien raatoja. Ankeeta kattoo. Kakkosen Koralbiitsillä, viimeisellä linnakkeella ennen muurin alkua, homma näkyy lähinnä niin et baariin on ruvennu kulkeutumaan ihan uusia nälkäsiä kissoja, jotka hyvin varovaisna kuikuilee ja säpsähtelee jokaista liikahdusta. Tuolta kun on kaikki majotustoiminta ja lähes kaikki rantabaaritoimintaki kuallu tyystin, ni siä on mirrit vähän ihmeissään et mistäs nyt sitä ruokaa repis. Hetki menee ennenku hyö asettuvat uusille sijoillensa, kuka minnekin.


Myäskin Kakkosen majotuspaikat on aika lailla täynnä koko ajan. Tästä etiäpäi ku tuonne pohjosen suuntaan ei ole mitään, ennenku tua aivan hevonkuusessa vasta. Hämmentyneen näköstä rinkkaporukkaa tuos on tarponu muurinvierustaa. Voi vaa kuvitella ihmetyksen, jos tulee tänne aikeena majottua "siihen tosikivaan mis viimeks oltii", ja ny sen tosikivan paikalla ei oo enää ku murjujen rauniot. Aikamoista meininkiä.

Tuliaisia Mordorista. NACHO CHEESE BALLLLS! Ja onpas Ville Valo taas komee! Uumama.

Ystävätär Vähis saapui Hiekkikselle viime sunnuntaina ja SannaVee maanantaina. Kyl on kivaa ku on kavereita mestoilla! Vähis toi hianoja tuliaisia, kattokaa kuvasta. SannaVee toi kissoille matolääkettä sekä pornoa (Fifty Shadesit, koko setin). Myä ollaan Vähiksen kans, arvatenkin, enimmäkseen retkotettu tua makaamoissa ja illat tissuteltu kaljaa, yllättävän kohtuudella, ja kotkotettu (nyt oon taas hiukan kartalla siitä mitä Mordorissa tapahtuu ja kuka kenenkii kans sillai ja noin), SannaV on rampannu kreisinä sukeltamassa. Oon miäkii toki vähä käyny tua pulahtelemas ja Vähis on tehny ihmeen, eli käyny joogassa. Sehä on tääl Hiekkakikkareel ny neljättä kertaa ja on joka kerta uhonnu et joogaan menen, mutta ny tää uhoominen vasta tiivisty jonkinmoisiin asanoihin vääntäytymiseks. Että toiminnallisilta terveysmatkoilta, terse!

Eilen käytii koko akkalauma yhteisel suklauksel, Vähis rykäs Discover Scuba Divingin ja on ihan luannonlahjakkuus, ihan veteli siä  muina muikkuna menemään. Mukana oli myäs 3 muuta pimua, joilla se homma oli ihan yhtä räpeltämistä ja onnetonta säheltämistä, ne ei pysyny ees veen alla vaan sinkoilivat pintaan koko ajan ja suklausope Vanessalla oli täys homma heijän vahtaamisessa. Miusta oli hauskaa olla mukana tommosella, oli vähä itsetuntoo hivelevää huomata et jotkuu on ekalla suklauksella viä paskempia ku mitä miä oon ollu.

Miul on ny lokikirjoissa 59 sukellusta ja ainakii yhen viä tääl pusaan et saan kivan pyäreen luvun, ennenku matka ens viikon keskiviikkona täältä jatkuu. Myä lähetää Vähiksen kans ensteks Balille Sanurin saattohoitolaan yheks yäks, kert miun täytyy kipasta siäl Suomen Konsulaatissa hakemassa uus passi. Ja sitte myä mennään kolmeks yäks Lembonganille. Miä käyn siäl vähä koittamassa viäläkö tulee sukelluksilla kakka housuun Lembonganin hurjissa vesissä. Tiäs vaikka näkis taas mola-molan!

Lembonganilta palataan taas Hanur Beachille yheks yäks ja sitte myä lennellään Malesian Borneolle, Sabahiin. Mennää aikalailla ilman kummempia suunnitelmia, kattellaan siällä sit mikä on seikkailunhalun taso ja kui paljo jaksetaan säntäillä. Ollaan noin 10 päivää siäl yhtä matkaa, sit Vähis lähtee kohti Mordoria ja miä rehvaan taas SannaVeen, nyt Sempornassa ja myä painellaan märkäpuvut ujeltaen mm. Sipadanille sukeltamaa niin et perseet repee. Aika kovasti ootan sitä hommaa kyl, meil on buukattuna päheet sukelluspaketit ja siin ei meinaan paljoo muuta tehäkään ku ollaa koko ajan veen alla. Tahon nähä isoja otuksia ja hienoja veenalasia maisemia, kiitos!

Siin on lähiviikkojen suunnitelmat. Voi vittu että ahistaa lähtee täältä Hiekkakikkareelta mihinkään, vaikka toisaalta onkii ihan kiva käyä taas muualla. AAARGHHHHH!

Seuraavat kuulumiset tulee ens viikolla, joskus, jostain. Nymmiä lähen miättimään lounasta. Tempe Manis, Tempeburger vaiko Fried Tempe? Hmmm.

(Ja illan ohjelmassa meil on ehkä pykää vähä lakushotteja, kert on votkulia ja lakrisalia. Jottei tää mee ihan pelkäks sukelteluks ja joogailuks tää meininki, nimittäin. Takasin rappiolle ja shottiralli, viuh!)

Iso-Stigu nuolee takapualtaan, Tauski vahtii

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä