maanantai 24. lokakuuta 2011

Läksiäiskemu

Kakku Von Hertzen (kuva by MikkoK)
Viime viikolla oli aika pitkä torstain ja sunnuntain välinen yö, kun miun läksiäisiä pikkusen bailattiin. Voin kertoa, että krapulan parantelussa menee vielä useampi päivä ja viime yön liskodisko päihitti Jurassic Parkit jotakuinkin tsiljoona-nolla. Vähän liian kreisiä menoa tämmöselle vanhalle kääkälle, mutta toisaalta täs ei ihan heti pääse kaikkien noitten hullujen kanssa iltaa/yötä/aamua/päivää (jne) istumaan/huojumaan/sammumaan (jne).

Varsinaiset kemut piettiin perjantaina Loosessa, missäpä muuallakaan. Mutta tokihan alotettiin jo torstaina pienellä musavisailulla ja erinäisellä oheistoiminnalla, ja jatkettiin pirtelöjuhlilla lauantaina. Ja jotenkihan se sitte venähti reippahasti sinne sunnuntain puolelle. Kertakaikkisen hauskaa oli ja vaikka niin kovista täs koitan olla ni kyllähän noita kavereita ja tyyppejä saattaa jossain kohin vähän ikävä tulla. Onneks aika moni uhoaa tulevansa käymään, mutta uskon vasta kun lentolippuja on oikeesti ostettu.

Siispä isot ja säkenöivät tattixet kaikille jotka pyörähti paikalla jossain kohtaa tuota huuruista ja pitkää viikonloppua! (syrämmenkuvia tähän)

Nyt täsä on menossa ns. final countdown ja lähtövalmistelujen loppuhuipennus. Viimeinen työviikko ja murjussa romppeitten lopullinen lajittelu. Assholekin pitää pakata ihan kohta.

Ja nyt voi jo sanoa, että ens viikolla miä lähen. Ei oo todellista!

Pyörryttää ja heikottaa. Puuuh. Ei nyt tuu tän säkenöivämpää merkintää, miun aivosolut on viikonlopun jäliltä viel vähä poissa tolaltaan.

Tunnelmakuva lauantaiaamupäivältä (kuva by MikkoK)

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä