torstai 13. lokakuuta 2011

Munakenno mukaan!

Pistän näitä koko Assholen täyteen
Heh. Kaveri laitto miulle feispukissa hauskan linkin. Maikkarin sivuilla nimittäin on mahtava niksipirkka-henkinen artikkeli otsikolla Nämä tavarat mukaan matkalle jo kotoa – säästä satoja euroja. Pakko oli tarkistaa että mitä mahtavia vinkkejä siäl nyt on. Väsymyshysteria otti juttua lukiessa totaalisen vallan. Miten vitussa siä säästät SATOJA EUROJA raahaamalla mukana vanhoja sukkahousuja, jukurttipurkkeja tai, kelatkaa, munakennoja? Lukekaa ite tuo aivopieru ja ihmetelkää.

Ainoa edes pientä järjellisyyttä sisällään pitävä vinkki oli ottaa mukaan vanha lompsa ns. feikkilompakoksi jonka voi ryöstön sattuessa antaa vorolle. Ite en oo moista kyllä koskaan hyödyntäny, miulla on yleensäki luottokortit ja suurin osa rahoista tallelokerossa ja mukana aina vaan sen verran ku sattuu tarvimaan. Täl kertaa mukaan sentäs lähtee rahavyö, jossa voi sitte pitää tärkeimmät sillo ku on koko omaisuus mukana, eli ku oon matkalla paikasta Aa paikkaan Pee.

Mutta tosta artikkelista tuli sitte inspireissön miettiä, että onko itellä jotain sellasia hyviä vinkkejä sen suhteen et mitä kannattaa ottaa mukaan. No vittu ei oo, se on niin yksilöllistä et mitä kukaki kattoo tarpeelliseks. Mutta yks hieno oivallus on vahingossa tullu. Eli antaa mennä. Saanen esitellä: Moottoripuuman Reissunixi!

Helsingin moskeija ja muita maisemia
Ota kirjanmerkiksi postikortti, jossa on kuva kotikaupungistasi.
Vuos sitte ku olin parin kuukauden reissulla Malesia-Indonesia-suunnalla, huomasin lähtiessä lentokentällä että vittu, ei ole kirjanmerkkiä. Miul on kotona aina kirjan välissä joku postikortti merkkaamassa missä mennään ja nyt sellanen jäi sinne piironkin päälle kotio. Shopautin lentokentän kioskilta ekan käteen osuneen postikortin, ja siinä sattu olemaan kuva Helsingistä. Siitäpä kortista melkosesti syntyi keskustelua matkan varrella. Yhessä sun toisessa paikassa tyypit pällisteli sitä korttia oikeen porukalla ja ihmettelivät ja huokailivat että ooh, tää on eka kerta kun nään miltä Suomessa näyttää. Ja JOKA AINOA luuli senaatintorin kirkkoa moskeijaksi.

Seuraavalle reissulle ostinki sitte useemman kortin, myös talvisia maisemia. Niistä se riemu sit vasta repeskin. Selitä siinä sitte mitä se käytännössä tarkottaa kun on talvi. Että kun merikin on jäässä, että siellä jäällä voi kävellä, että ihmiset menee silti ulos vaikka koko maa on lumen ja jään peitossa. Ja että ei, lunta ei syödä, eikä varsinkaan keltasta lunta. Hauskaa on ollu näistä jutellessa.

Sellasta. Siinä miun anti matkailuskeneen, olkaat hyvät.

Ne oikean Niksipirkan matkailuniksit löytyy muuten täältä. Melkosta matskua sielläkin. Pieni maistiainen:

Jos matkakuume yllättää, ota korvatulpat, laita ne korviin ja mene vessaan. Pese sähköhammasharjalla hampaat ja kuulet korvissasi huminaa kuin olisit juuri laskeutumassa vesitasolla Havaijin rannalle. Voit lisätä jalkojen alle myös hieman hienojyväistä hiekkaa syventääksesi tunnelmaa.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä