torstai 5. huhtikuuta 2012

Hipsterit on loppu

Kuhinaa ja meininkiä Cheratingin pääkadulla


Myä vietettii keskiviikkoaamupäivä siel Kuantanissa hoitamassa asioita. Tarvittiin lisää myrkkyjä ja rasvoja lukijamatkalaiselle, ja miulle piti hommata semmonen kuulkaa oikee ihmevehe, internettimokkulatikku, meikä paukkas oikee täysillä tälle vuosituhannelle ny! Miul on erinäisiä helvetin tärkeitä ja kiireellisiä pakko-hoitaa-just-nyt-asioita, joten oli pakko varmistua et pääsen nettiin äheltämään sähköpostein sun muitten kans. Mutta ei se mitää, internettimokkulapökäle löyty Kuantanista yheltä ostarilta, ja samasta paikasta saatiin tököttejä ja sit myä lähettii heteronaisten possumatkalle piäneen rantakylään, Cheratingiin (josta sanotaa Lonely Planetis et siel on surffareita ja hipstereitä ja hipsterisurffareita). Ja alotettiin sikailu heti kyydityshommien kans. Ku hotellilta otettii pirssi paikallispussiasemalle, ja pirssikuski alko hihittämään ku sanottiin et mentäs paikallispussilla Cheratingii, ni meil tuli vähä sellain olo et aijaa, ilmeisen suurta hauskaa ois luvassa. Ovela pirssikuski, nostatti meille tuolviisii vahingonilosen hihityksen kans orastavan epäluulosuuden ja kylmän hien niskaan ja heitti perään et jos maksatte 50 ringittiä (12,50 egee) ni hää vie teijjät suoraan sinne Cheratingii. No myähä laiskat siitä samoin tein tehtii kaupat, ku Camilkii selkä palanu sellaseks beef jerkyks et rinkan kantaminen ei ihan ollu hulvattominta hauskaa ja miä muuten vaa molo otas ton Assholen raahailun kans ni kylhä se mukavan ilmastoidun taksin takapenkillä istuskelu perille asti tuntu mainiolta idealta. Perkele, lomallahan tässä ollaan, ei olla köyhii, kipeitä ehkä vähä, aika ajoin, joskus suolesta, ja korvien väleistä koko ajan, mutta so what.Miun maja

Taksilla siis reteesti Kuantanista Cheratingiin, matka kesti noin 40 minuuttia, ja Cheratingissa heti alkuks tiäteskii taas nopee juoksentelu majapaikkojen peräs. Kaikenlaista kauheeta halpaa läävää oli, ja sit hienoo kallista. Mut De Chalet Cheratingista tjsp saatiin komeet ilmastoidut mökit, ihan sillai jotenkuten siedettäviin hintoihin. Miulla maksaa satasen ja Camipamilla 120 RM, ku se otti kuumavetisen suihkunkii viel oikee possumatkailun kunniaks.Ainoo surffari joka nähtiin ja sekii kopsahtaa ihan just tonne meree pää eellä

Rannalle heti innosta kihisten et nyt silmämunat killillää vahtaan surffareita jee, mut ääh siel oli vaa yks köpö alotteleva surffailija joka lähinnä vaa kaatuili, vaikka aallot oli piänen puoleisia. Mutta olipahan rannalla tilaa retkottaa, saatanan pitkä hieno ranta eikä ketää missään, ja meres ei tarvinu törmäillä ihmisiin, sai rauhassa siel pulikoia alusten kans ja sinkoilla aallokon kyydissä. Surffisesonki on siis tyystin männy jo, monsuunikausi on ohi, et täällä ei ole ketään ja monet paikat on vaa kiinni, ja ku meininki on myäskin aika musliminen ni ei juur nyt löydy ku yks (länsmaisten tyyppien pitämä) kuppila mistä ees kaljaa saa. Baarin nimi on Don't Tell Mama, et on meilkii tääl DTM, joskin aika toisenlainen ku Mordorin DTM. Cheratingin DTM myy hirveen hintasta kaljaa (12 RM pien pullo Tigeria, auts) ja palvelukii on vähä nihkeenlaista, mut siel on söpöjä kissoja ja komee baarimies. Asiakkaita mein lisäks siel ei montaa oo nähty, vaik eilenkii siel parii otteesee käytii istumassa. Kaik on loppu ku surffisesonki on loppu. Hipsterit on loppu. Surffarit on loppu. Hipsterisurffarit... onkohan nekii vaa urpaani legenda? Hiljasta on, helvetin hiljasta, mutta ei se kyllä haittaa. On mukavan rauhallista ku ei ketää missää.

Tänääki ollaa vaa röhnötetty rannalla ja pulikoitu meres alusten kans, eikä tääl ny hirveesti muutakaa tekemistä oikee olis tarjolla. Cami on sentäs nähny ensimmäisen torakkansa, et ei tää ihan ilman elämyksiä oo kuiteskaa menny.


Nätti kolli

Hirveen mukava paikka tää Cherating kuiteskii on, miä tykkään tästä kovasti. Paikalliset on hirveen ystävällisiä ja mukavia ja ranta on hiano ja valtava ja meininki on rauhaisa ja rento, aineskii just ny ku on tämmönen off-season. Ja tääl on ihan kummallisen söpöjä kissoja ihan helvetisti. Ihan eri näkösii ku missää muualla ääsiässä oon nähny, tääl kissat on sellasia pyäreepäisiä järkyttävän sulosia ja mahtavan värisiä ja vähä sellasia vantteramman olosia ku nuo normaalit suipponokkaset suikerokissat mitä joka paikas näkee. On ihan sellasia siniharmaan värisiä ja vaikka mitä, ja ihan järkyttävän söpöjä kissanpoikasia. Haluisin pakata kaikki Ääsholeen ja viiä Gilille rantapummailemaan.

Mut myä jatketaa huomenna aikasin aamulla matkaa, ja seuraava kohde on piän saaren kikkare tästä muutama tunti pohjoseen, sellanen ku Pulau Kapas. Sen pitäs olla komia paikka, ja siel meil ois tarkotus olla ny vähäsen pidempää, ehkä johonkii tiistaihin asti, et whoop-whoop aineskii neljä yötä, jee, ei tartte koko ajan olla äheltämäs kamoja Assholeen ja sieltä ulos. Tää mein alkumatka ku on täs menny vähä tällee säntäilyhommiks ku koko ajan paikka vaihtuu ja tullu vähä yllättäviäki yäpymisiä kummallisis varikkopysäys-paikoissa. Kyyditys Pulau Kapakseen ostettii täältä Cheratingista, elikäs lähtää aamulla bussilla Merang-nimiseen rantakylään ja sieltä sit veneellä Kapakselle. Saatii jo täältä käsin hoiettua veneliputkii Merang-Kapas-välille, ees taas, ja koko paketti makso 65 RM (sisältää siis bussikyydin Merangiin ja menopaluu veneliput).

Jotta seuraava tiedotus tulee sitte joskus tos lähipäivinä, jos jaksan nakutella ja jos miun nykyaikanen nettimokkulapökäle jostaa saarenkikkareelta käsin mitää informeissön haiveita tavottaa. Ni et hyviä piäsiäispyhiä sinne takatalveen vaa! Munikaa hyvin ja syäkääpä pashaa!

DTM
Kuhinaa rannalla. Hyvä ku sekaan mahtu.
Jalkapalloa

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä