torstai 20. joulukuuta 2012

Pirkon kuulumiset

Potilas Pirkko ulkoilemassa
Pirkon voinnista on tullu sen verran tiedusteluja et laitan tänne plokiin nopsan katsauksen potilaan kondixesta. Nettiyhteys on tänään niin ummetavan paska et täs ei mitää romaania ja kuvakollaashia ruveta ees yrittää. Jotta jaarittelut sikseen ja asiaan.

Pirkko voi olosuhteisiin nähren hyvin. Hää on erittäin väsyny ja heikkokuntosen olonen, kävelykii on vähä sellasta hoipertelevaista vielä. Eilisestä saakka on kuiteski ruoka maittanu jo tosi hyvin. Hiekkalaatikolla asiointi on aikaansaavaa. Ollaa myäs ulkoiltu, tänääkii muutama tunti tua rannalla Pirkkokii retkotti, mutta ku ei oikee oo voimia muuhun ku nukkumisee ni annan potilaan ny rauhassa toipuilla ihan sisätiloissa. Siitä tuntuu mirri nauttivan, oikee venyttelee tua emperor-size-sänkyn päällä.

Eläinlääkäri on kuttuttu huomisaamuks käymään. Ei pelkästään Pirkon takia, Pirkko on toipumaan päin jo, mutta yks viime viikolla steriloiduista kollinperkeleistä on repiny säkkiensä tikit auki ja sieltä tulee jotain veristä mönjää. Hokasin sen tossa äsken ja juoksujalkaa mirrin säkkejä tutkimaan ja putsaamaan kämpille, mut eihä tuohon ny pelkkä desinfiointi auta jos haava on levällään. Textaria tohtorille, tohtori vastas että hän tulee het enstöikseen huomenna aamulla. Asia piffi. Napsastaan sit samalla parit pallitki taas kolleilta, jos sellasia sattuu lääkärin täällä ollessa baarin läpi pahaa aavistamati tassuttelemaan.


Pirkon lärvi on vähä rähmäses kuosis viel
Pirkon saa lääkäri tarkistaa toki myös. Tahon tietää mitä helvettiä on Pirkon leuan alla ja vähä muuallakii naamassa oleva musta mönjä. Joku suupunkki varmaan (jos joku osaa kuvan perusteella arvata paremmin ni viestiä tulemaan, kiitos!). Kirppusamppoolla kuurausta oisin jo koklannu, mutta potilasta en nyt tohdi mitenkään ylimääräsesti kiusata, kuhan tokenee normaalikuntoon muuten ni sitte voiaa ottaa kylpemissessio.

Paratiisisaaren Pallirhasto on muuten mykkänä liikutuksesta, siä on vissiin ollu joulumieltä kukkaroissa, sen vert hövelisti on kupeita kaiveskeltu! Oikee meni jotain silmää ku pankkiasioita kävin hoitamassa ja näin kui on kissaystävät avustuksia laittaneet. Kiitos äiti, ystävät, toverit sekä jopa muutama plokin lukija, ketä en muuten millään lailla tunne. Pallirahasto naukaisee mitä nöyrimmät kiitokset! Uskoni ihmiskuntaan on jälleen palautettu! Pallirahaston talouspoliittinen katsaus sekä toimintasuunnitelma tuleepi myöhemmin, jahka liikutukseltani kykenen niistä hommista kirjottelemaan.

Nyt pitää riveta vetelemään kämpillä ikkunoita kiinni. Ukkonen taitaapi vyöryä niskaan ja kohta roppaa vettä nimmaan perkeleesti, luulen.

Ja hei jos se maailma  huomenna loppuu ni heippa vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä