sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Meininki ja Meno

Menoo Menolla
Kuulkaa, oikeen kreisisti revittelin tänää ja kävin mein baarin manageri Rosen kans Gili Menolla pyärähtämäs. Mentii ihan public boatilla ja takas tultii jonku kompurajalkasen klopin piänellä puuhäkkyräveneellä.

Gili Meno on siis piänin näist täs pojottavist hiekkakikkareista. Näit on siis kolme: Gili Air, Gili Meno ja Gili Trawangan. Ja Gili Meno IHANA. Rauhallinen, siäl ei oo ketää, ainakaa siäl mis myä käytii hillumas. Miä oon siäl käyny muutama vuos sitte piipahtamas ja vaikutti siltä et siäl ei oo tapahtunu samanlaist vimmasta rakentamista ku tääl Trawanganil. Eli meininki on yhä piäntä ja hiljasta, saarel ei oo hulinaa ja melskettä. Just oikee sellain paikka mis sialu lepäis ku ei oo mitää virikkeitä ja härdelii. Vähä sellain kutumesta, mis pitäs olla jonkuu isomunasen könsikkään kans nelikätisenä ihmishirviönä köyrimäs.

Rose esitteli miulle samal yhen maatilkun joka ois myynnissä. HALUAN! Niin nään itteni siäl ahavoituneena tiluksillain käyskentelemäs, ois piän tönö siin ja kissalauma täält Hiekkakikkareelta veneen kans sinne muutettu ja riippumatos puun alla senku lötköttelisin. Saahan sitä haaveilla. Ja miksei vaikka haaveilla ihan tositarkotuksella. Tää koko miun reissu on ollu sellanen asia jollasesta oon haaveillu kauan ja aina aattelin et ei mitenkää mahollista ku ei oo rahaa eikä kultalusikkaa poikittain persees eikä lottovoittokaa saatana osu ikinä kohalle (se 12 miljoonaa korpeaa miuta yhä). Mutta ku tarpeeks rajusti tahtoo ja pistää määrätietosuuen supon suoleen ni haaveista voi tehä totta. Miksei sitte vaikka piänen maapläntin omistamisesta ihanal indoneessialaisel saarel? Miksipä ei, kysyn vaan!

Hauskaa oli kans et siälä rantapaarissa oli töissä Antti Tuiskun Kaveri, maailman ihanin miäs. Oonkii ihmetelly ku ei oo häntä näkyny, ja selitys oli siis tämä et hän on vaihtanu saarenkikkaretta. Oli mahtavan kivaa taas pitkäst aikaa nähä.Iwano mölyää
Muuten tää päivä on ollu yhtä saatanaa. Eilen sattu sellanen yllätyskekkuli eli on ollu tänää ihan hirvee yllätyskankkunen. Ei pitäny mitää krebaa eilen todellakaa, mut sit miun kaveri Iwano kävi tuos kuppilas ja sano et hän muuten vetäsee puolilta öin keikan tua SamaSama Regeibaaris, tuuha kattomaa. Iwano on huikeen lahjakas muusikko, en oo kenenkää nähny soittavan koskettimaspimputtimas silviisii ku hän. Se soittaa pimputtimii myäs Ray D'Skyssa joka siis on miun ykköässuosikki. Iwanolla on mordorilainen tyttöystävä ja Iwano haaveilee muuttamisesta Suameen ja et pääsis sipeliusakatemiaan opiskelemaan. Älyttömän kiva tyyppi ja hauska ku aina ku nähää ni reteesti kailottaa et TERVE!

Ni et kävin sit siäl Sama-Samas kattomas keikan ja sen jälkee möyrysin viä omas rantapaaris tiäs mihi asti, pitkälti oli aamuyä ennenku oon ryäminu nukkumaa.

Kääkkä jaksaa remuta, ku oikee sille päälle sattuu! Peli ei oo viä tyystin menetetty!

Mentii veneel
Menon rantsu
Antti Tuiskun Kaveri
Meno
Tommosel häkkyräl tultii Menolta takas kotii
Rosen poika Eppan on merimiäs

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Erityisesti kuvat skideistä ovat hyviä, kun eivät ota mitään ulkoa opittua poseerausasentoa. Koita samaa muiden kohdalla, tähtäilet niin kauan, kunnes "kohde" kyllästyy poseeraamaan - sitten vasta alat kuvaamaan.

T

Tsekkaa myös nämä