perjantai 14. joulukuuta 2012

Tauskin pallit on muisto vain

Rouva Gede nyppii pallikarvat ja Tohtori Gede poistaa pallit

Varoitus: Tää on sit kissapostaus eli jos ei kiinnosta ku sellaset toisenlaiset mirrit, jos nekään, ni surf oooon johkii muualle! Mut kiva ku kävitte!


Varoitus 2: myöhemmin tulee kuva palleista. Et jos joku ei pysty kattoo miltä ne näyttää, kun ne ei oo enää kissassa.

Tänää on pietty ties mones Paratiisisaaren Pallirahaston Kissaklinikka. Neljä tässä hilluvaa nimetöntä kulkukollia pääs kepeksistään, ja lisäks läks pallit myäs Tauskilta sekä naapurin popparipaari Melatin baaripoika Adin piäneltä oranssilta hurmurilta. Adin kissan lupasin hoiella, kert pöllin häneltä Tauskin. Ja oon ennenkii Melatin kissoista huolehtinu, ku on tuttu baari ja mukavat ihmiset ja kivoja kissoja. Miun Pehmeekii asustelee siellä edelleen.

Operaatiot suoritti jälleen Lombokin eläinlääkäri Doktor Gede rouvineen. Nips naps ja pallit veks, se oli nopiaa toimintaa siinä regeipaarin pöyällä.Nips naps!
Kerättiin taas komiasti yleisöä ja myäs karkotettiin muina turisteina viereisis pöyis aamiaistaan napostelleita asukkeja. Yks epsanjalaispimu itkee tihrusti oikee, ku ei kestänt kattoo ku kissoja kiusataa. kyllä miullakii tippa tirahti silmänurkasta ku Tauski tainnutettii, on se aina niin kauheeta kattoo.

Operaatiot tehtii aamulla tuos kympin yhentoist aikaa. Kolliloist 2 tokeni sukkelaa ja heiät on jo vapautettu. Tauski ja Melatin piän kuorsaa miun kylppärissä, ja sit kaks on kanakoriarestissa (kanakorien lainasta kiitos Lutwala Divelle!) miun terassilla. Toinen siä just alko mylvimään et rupeis hei riittää tää kanakorissa kärvistely, mutta hää oli niin ärhäkkä tapaus et joutu ottaa tuplasetin tainnutusainetta ja on yhä ihan pelti kii, pupillit lautasen kokosena tuos sekoilee. Vaikka ois haluja lähtee hillumaan ni ei ihan viel oo vapauden aika.

Harmittaa ihan vitusti et ei saatu kii yhtä mirriä, joka ois ollu tärkeintä saaha lääkärin pöyälle. Hän on nuori neiti, jolla on ongenkoukku suussa. On niin perkeleen arka, et ei anna oikee koskee. Miä sain eilen sen napattua kii ja sain katottua sen turpavärkkiin. Oli pojat hollilla ja tarvittavat pihditkii käsillä, et oltais koitettu katkasta se koukku ja nyppää sit pois, mutt kävi ilmi et koukku ei oo huulesta läpi vaan jumittaa jossaa ikenes/hampaan välissä. eli ilman lääkärin tainnutusta ja kunnon aseita se ei sieltä mihkää lähe. Koitettii häntä aamulla nakein, nappuloin ja kalapaloin huijata kanakoriin, koitettii kaikin tavoin pyydystää mut ei mitää saumaa päästä ees kosketusetäisyydelle ja lopulta se luikki tyystin piiloo muurin taakse. Jahka lääkäri oli poistunu ni mirri ilmesty hengaamaan baariin ja päästi miut taas jo hiukan paijaamaan. Perkele sentäs. Koitan häntä ny vaan kesyttää ja sitte ku hän on pyydystysvalmis ni kanakoriin arestiin ja lääkärille hätähuuto et nyt tänne niiku olis jo, saman tien, vauhtia!


Palleja
Jotta tämmönen meininki tänää Hiekkakikkareella. Homma kustans 1 200 000 rupiaa, kuus kollia siis. Pallirahastossa oli jemmassa viel miltsi, ja muutamat miun kaverit Mordorista on jo laittaneet lisääkii hyväntekeväisyyshbiluja tulemaan. Tuhannet tsiljoonat tattikset! Pallirahasto muuten vastaanottaa lisääkii lahjotuksia, jos jollain sellasta joulumieltä vaiks olis. Tilinumeron saa ku laittaa miulle meiliä tähä osotteesee. Lääkärin kanssa jo puhuttiin uuesta klinikasta taas, koska mirrejähän tässä hyörii ja streiloinneille on tarvetta viälä. Tohtori lupas oikee antaa taksoistaan alennustakii, jos ens kerralla enemmänki kissoja saahaa laitettua lisääntymiskyvyttömiks, totes et kyllä hääkii voi vähän vastaan tulla ja auttaa silläviisii kans, varsinkii jos ihan vieraita rantakollejakii miä tässä koitan hoiella.  Normitaksa hänel on 200 000 rupiaa per kolli (noin 16-17 euroa) ja 300 000 per pimu (pyäreesti noin 25 euroo).


Moi! Miä oon piäni ja arka, mut oon kokeillu jo sylikissailuu, ei se ollukkaa kauheeta! Kehräsin oikee ku se kreisi nakkimuija paijas.
Muuta kissa-asiaa: baariin jostain tupsahtanu pien arka kissanpoikain alkaa jo luovuttaa. Hän on ollu sylissä ja kehränny! Eilen kerran ja tänään jo kaks kertaa! Viel juoksentelee karkuun ku menee lähelle, mutta sit välil antaa silittää ja ottaa sylkkyyn. Olen kissakuiskaaja! Kesytän villipetoja! Miun salainen ase on nakit sekä silittely silmien välistä. Silmienvälisilitys tainnuttaa ja kesyttää ja laittaa kehräämään minkä tahansa otuksen, oon testannu, kerran tai pari jopa miehiin, sillo villimmäs nuoruudes ku sellasien kans tuli häsläiltyä. Koklatkaapa! Siis sitä silmienvälisilitystä, miähiä en suosittele, niist ku ei yleesä tuu ku äkäseks.

Tämmöst. Muuta asiaa naputtelen joku toinen kerta. Tai täs mitää muuta asiaa ees oo. Oon sukeltanu, juanu ihan vitusti kaljaa ja sit löhöilly rantamakaamois. Ja okei oon ostellu lentoi ja tehny matkajärjestelyjä helmi-maaliskuulle. Mut niist on turha mesoo viä täs kohtaa, lähempänä sit. Nyt keskityn olee vaa tääl, omal Hiekkakikkareel.


Pallittomat kollit kanakoreissaan, regeibaarin pändilavalla. Hertta on tutkimassa et miks nää mirrit on arestis tollee.
Tulin just leikkauspöydältä
OON HEREILLÄ JO! MIKS PERSEESEEN SATTUU! PÄÄSTÄKÄÄ ULOS!
Piäni ja arka syä nakkia
Piäni ja arka kiipes puuhun eikä tiätenkää osannu tulla sieltä itte alas. Hullu nakkimuija otti eka tietty kuvan ja vasta sen jälkee pelasti pulasti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogi on vaan niin huippu!

t. 21-vuotias joka yrittää pitää mielessä sen että ei vaan jumahda duuniin ja niihin samoihin rutiineihin.

Tsekkaa myös nämä