sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pyykkikorin TyypitAim sou sori, mutta Pyykkikorin Tyypit on parasta viihdettä sitten... ööö... no enpä tiiä mitä miä tölläisin mielummin ku noien touhuja. No okei jos ny vaik joku Veljes Von Hertzen ilmestyis miun neitsytvuoteelle alastonna, kenties hieman öljyttynä, kieriskeleen ni voisin sitä ehkä sivusilmällä hiukan vilkasta et no ohhoh, onpas siinä kerrassaan öljytty alaston Von Hertzen. Ja veikkaan että sitä öljyttyä alastonta Von Hertzeniäkin kiinnostais min pyykkikorin tyypit enempi ku muu touhuuminen miun neitsytkammiossa.

Tähän on tultu: fantasioin että joku Von Hertzen tulis alastonna ja öljyttynä kattomaan miun kissanpoikasia.

Säälittävää. What's going oooon?

No eniveis, vallan ajatus tässä karkas, sillä on sellanen paha tapa, mutta siis... juu, nii. Arvatenkin Pyykkikorin Tyypeistä hiukan kertyy kuvia, joten pakko syytää niitä tänne aina välillä, eli koko ajan. Feispukissa - mikä sinänsä tarkottaa koko maailmaa - kaikki on kaiketi jo kurkkuusa myäte täynnä min kissajuttuja, luulen, en voi sinne jatkuvalla syätöllä tuutata et kattokaa mitä ne ny teki. Tai miksen vois? Kyllähän siä muutkin koko ajan postaa jotain kuvia jostain vitun smoothieista, että kylläpä nyt on terveellinen meininki tai sitte jotain kuvia vauvoistaan tai kengistään tai kitaroistaan tai mistä ny hyvänsä kukin o eniten millonki innoissaan. Siällä on se blokkaamisen mahrollisuus kuiteski olemassa, jos ei innostuksen aiheet satu viähättään.

Pyykkikorin Tyypit on täyttäny jo 2 viikkoa (lauvvantaina) ja he ovat käyneet varovasti jo ulkona. Eli oon nostanu pyykkikorin tyyppeineen hetkeks terassille. Äitikissa oli ekalla yrityksella mestoilla ja sai suoranaisen slaagin, säntäs samantien koriin ja nappas toisen vauvan niskasta ilmaan ja rupes kiikuttaan takas miun kylppärin nurkaan. Katto miuta sillä silmällä, et mitä vittua siä oikeen pelleilet siinä.

Sen jälkeen on ulkoiltu pikkutyyppien kans aina salaa sillon, ku äitikissa on jossai omilla reissuillaan. Tyypit ottaa ulkoilut vastaan hirveellä hämmennyksellä. No kai ny, on niin pal valoo ja hajui ja asioit, mitkä pistää jännittämään.

Mätänapasen tiikerivauvan napa on parantunu. Se toinen, kenes on valkosta, potee vähän rähmääntyvää silmää, mutta putsailen sitä monta kertaa päivässä. Se valkosta sisältävä epeli on siinä meiningissä et päivä pari viälä ni häntä ei pahemmin pyykkikorin laidat enää pitele. Hänellä muutenkin tuntuu olevan sellanen vähä ylikehittyny ego ja asennetta on annettu isolla kauhalla.

Kuvia next, ja sit hyv yät, kello on jo yli kahexan, meizin on aika napata parit napit ja koteloitua tuulettimen alle miälenkiintosen kirjan kans. Molo vaan!

IIIIIK! Me ollaan ulkona terdellä ja meitä hiukan jänskättää kaikki!Mun ego on isompi ku sun!

Ja taas ulkoillaan terdellä.Venaa päivä tai max kax ni täältä tullaan!
6 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Uuuuuuuuuu! :-))))

Ana kirjoitti...

Perse mitä sanavahvistuksia, ei meinannu millään päästä läpi taas.. nuin tärkee kommentti viä...

Mari Koo kirjoitti...

On ne niin sööttejä! Ja hyvä, että napa on terve!

Patzy kirjoitti...

Zepa, joo, noi sanavahvistukset on ihan saatanasta. Mutta ku otin ne tos jossain kohin veke ni ei menny ku hetki ku rupes kommenttipoksit täyttymään spämmistä.

Anonyymi kirjoitti...

Lutusia ovat :)

-Tanja-

Emmaretta kirjoitti...

Vauvoja! Niin ihania, oijoijoi! Kissajutut on parhautta. <3

Tsekkaa myös nämä