torstai 23. toukokuuta 2013

Rantapummikissain kuulumiset ja kuvapläjäys

Meiju Suvas säpsähtää rannalla

Ja jatketaan kissajutuilla, aim sou sori. On kertyny nii pal kuvia rantapummikissoista et paskannanpa ne alta poies.

Kaikille kissoille kuuluu hyvää. Kukaan ei oo kovasti sairas, pientä köhää ja nuhaa on toki, mutta sille ei mitään maha. Keittiön takana asuu äitikissa ja kaks pentua, ja koko sakki on ollu sellasta arkaa sähi-sähiä ja varsinki äitikissa on ollu sellanen että käypi melkeen päälle jos lähelle menee. Eli on ollu sinnikäs kesytysrojekti täs menossa ja koska olen kissakuiskaaja ja nakkimestari, äitikissa ja toinen pentu on jo kesytetty syliin otettaviks. Toinen pentu on viä sellanen et se saa slaagin jos ees kattoo sitä kohti.

Parhaista parhain uutinen on että ens kuussa on tulossa iso kissaklinikka. Miä tapasin yhen pimun joka asiaa organisoi Jakarta Animal Aid Networkissa ja hän oli kuullu miusta ja hyäkkäs juttusille yks päivä ku tuost olin fillarilla johkii touhukkaana menos. Olen nyt Jakarta Animal Aidin kanssa ollu kovasti yhteyksissä ja tehny pienenpientä asioien orkanisointia täällä päässä, lähinnä sopinu että Lutwala Dive hostaa klinikkaa muutaman päivän sekä vaahonnu asiasta potentiaalisille vapaaehtoisorjille sekä löytäny jopa yhen saarella olevan eläinlääkärin, jolla tosin on lähinnä kokemusta delffiinien lääkäröinnistä mutta eläinlääkäri hän on silti ja oon levitelly sanaa paikallisporukoille myäs ja kertonu tonne ja tonne että tuun ens kuussa hakeen teiän kissat steriloitavaks yms yms. Ja jahka täs ehin ni pitää asiassa enempikin viä aktivoitua ja olla yhteyksis Gili Eco Trustiin ku hekin ovat tässä kaiketi mukana. Niin hienoa että tää asia tapahtuu, vaikka ei tuokaan tarpeeks oo, ku miusta täällä pitäs olla säännöllinen eläinlääkärivastaanotto ja kattavaa sterilointitoimintaa ihan vaikka kuukauen parin välein. Mutta sikajees ny kuiteski että klinikka tulloo ja JAAN:in tyypit on sanonu että tulevat sillä lailla että keskimäärin 30 kissaa päivässä voivat steriloia ja ovat täällä vähintään viikon. Hianoooo!

Sitähän ei tiiä vaikka miä tässä viä riahaannun ja alotan täällä sellasen kunnollisen eläinsuojelullisen toiminnan. Saapi nähä. Kuhan tässä nyt elämä näyttää et mihi suuntaa se oikee kulettaa ja asiat selkenee että miten tästä etiäpäin.

Nonii. Kuvia kissoista, olkaa hyvä.

Muuta asiaa ja MIUN kuulumisia tulee viä myähemmin tänää. Nyt miun tarvittee pitää mennä lounahalle sekä on hiukan laitettava aikaa myäs opiskeluun. Kas kun olen jo Dive Master -oppilas niin ei oo noita vapaa-ajan onkelmia tässä lähiaikoina laisinkaan. Hups vaan!

Pehmee

Täs taitaa olla Töpö ja Harri. Harri on Harri Kirvesniämi, koska sil oli jossai kohin joku vissii korvahomma ja se käveli sillee pää vinos niiku Kirvesniemen Harri hiihti. Harri on sikaihana kissa, hirveen sellain läheisyyskaipuinen ja kehräävä.

Mun Tauski

Tauski, Adam ja Sauli. Saulin nimi on nykysin Jack ja sil on hyvä koti Eden Cottagesissa ja se on kaikkien asiakkaitten lellikki

Äkäin

Tauski goes rokenroul

Tauski

Sähinäperhe. Nää asuu keittiön takana ja miul on heiän kans kesytyshommat menos

Harri

Sähinäperheen kesympi ipana

Tauskijoogaa


Tauskijoogaa

Stigu

Poika Nimeltä Ritva

MiniStigu, joka on ehkä huudiloien isoin kissa nykysin. MeijuSuvas ehkä on isompi mutta Meiju on läski, MiniStigu on vaan iso


Joka aamu tulee Fish Lady käymään ja myy kalaa. Ostan kerran pari viikossa hirveen kasan kalaa, saan pitää ne Kakkosen Keittiön pakkasessa ja joka ilta ennen kello viittä keitän kissoille läjän kalaa ja tarjoilen sen riisin kera.

Stigu ja Possu

Danny

Adam. Nimi lausutaan ihan että ADAM eikä ÄDÄM

Tauski ja laskuvesi

Pirkko ja Meijusuvas dyykkaa

Tauski

Sähinäperhe


Tauski on ihan paras! Se tykkää matkustaa fillarin korissa. Porukka nauraa aina ihan kippurassa ku Tauskin kans ajellaan.

Sähinäperhe

Sähinäperheen kesympi


Äkäin puussa. Miun kaikilla kissoillahan on nykysin kaulapannat. No, melkeen kaikilla. Eniveis, Äkäin on hukannu niitä jo kolme. Miä en vittu tajua.

Pari päivää sitte katoin että Meiju Suvas on jotenki oudon näköin. Kattoin tarkemmin. Vittu, joku vitun vatipää on leikannu siltä viixet! Saatana jos selviää että kuka ni tulee nimittäin turpajuhlat.

3 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Näyttää että sulle tulee sinne vakikoti ja -duunit. Ei paha :-))

pip kirjoitti...

Sukellusopeilua ja eläinsuojelua, sehän olisi ihan täydellinen yhdistelmä ja elämänmuoto! Mahtava kuulla, että oot saanut yhteistyökumppaneitakin jälkimmäiseen. Innoissani täältä Mordoristä käsin luen sekä kissa- että sukellusjuttuja. Anna vaan palaa!

t: Pipsa

Anonyymi kirjoitti...

Tauski osaa ottaa elämän rennosti, pitäisköhän siltä opetella elämänasennetta?

Tsekkaa myös nämä