torstai 23. toukokuuta 2013

Pyykkikorin Tyyppien kuulumisetNoniin. Se on tässä ja nyt! Plokinpäivityspäivä, ku vihdoin on siihen hiukan aikaa. Tää on hirviää tää ihmisen kiire ja semmonen et ei oo aikaa vaa tuijottaa tyhjyyteen aivokäyrä suarana viivana, vallan tässä stressi tulee ku on äksöniä, tekemistä ja - jumalauta - aikatauluja. Lomailu on siis enää muisto vain! Mut siitä lisää myähemmi, ekana tärkeimmät eli kissanpoikaset! Mussunmussun, lässynlässyn, tuituitui, lööv-lööv ja muuta piipitystä. Pyykkikorin Tyypeistä onki jo kyselty et no mitä niille, kuis ne, onks ne ja mitähä.

He voi hyvin. Ikäähän heil on kohta 4 viikkoa. Luulen, että he on sisko ja sen veli, värkit näyttää sellasilta, mutta vähä on viä vaikia varmasti sanoa. He kasvaa vauhilla, eikä ne pysy tua pyykkikorissa enää laisinkaan. Tömps vaan ja riehakas miau perään ku ne sieltä kampee vapauteen ja kaakelilattialle hiippailemaan. Kovia karkaamaan, siis! Ja nyt ollaan jo voitu ulkoilla terassilla, jopa äitikissan läsnäollessa. Varovasti ja vähän kerrallaan, mutta kuiteski. Äitikissakaan ei saa enää hepulikohtausta, vahtii kyllä tarkkana kuin porkkana ja käy jokaisen lähelle tulevan kissan kimppuun hirveellä raivolla. Äitikissa on ihan huikeen hyvä äiti.

Piänet on niin söpöjä et miulta meinaa lähteä järki! Rakastan heitä enemmän ku Von Hertzen Brotherseja ja suojelen heitä kaikelta.

Kuvakoleksön tässä, olkaat hyvät! Varokaa ettette kuale söpöysövereihin!

Äitikissa ja vauvat

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

*PÖKR!*

Anonyymi kirjoitti...

Ihania otuksia :)

Diidah kirjoitti...

Noi hännät <3 tuitui

Matkatar kirjoitti...

Voi mitä söpöliinejä, voin miltei tuntea nenässäni miltä pikkuisen pullea massu tuntuu ja tuoksuu! <3

Tsekkaa myös nämä