tiistai 16. heinäkuuta 2013

Indonesia... pakko rakastaa!

Muutama uutisentapanen Indonesiasta. Nämä on hienouksia ja hauskuuksia!

Ekana feispukissa leviävä ns. uutiskuva. Kattokaa! Näin täällä meiän pienellä Hiekkakikkareella pistetään pihistelevä turisti miettimään tekosiaan. Onko hiukan hienoo!

Toinen on komia uutinen Acehista, tualta Sumatran saaren kärjestä. Aceh on se paikka jonka tsunami laitto tasaseks sillo 2004. Aceh on tiukka muslimiseutu, siel on sharialaki ja semmosta. Miä oon käyny siellä, miusta Banda Aceh oli kiva kaupunki. Ja varsinki Pulau Weh -saari siinä Banda Acehin edustalla oli erikoisen mukava. Banda Acehissa ei kyllä saanu kaljaa mistään, muttei se haitannu. Kaupungin moskeija on yks komeimpia moskeijoita mitä oon nähny ja tsunamimuistomerkit veti punkeron aika hiljaseks. Käymisen arvonen paikka, ehottomasti.

Mutta siä on ny säädetty laki joka kiältää naisia piäreskelemästä ääneen. Hiljaset tuhnut, eli ns. silent killerit, on sallittu mutta jos tulee äänitehosteilla ni ei hyvä heilu. Väittävät, jotta tuommonen vapautunu töräyttely ei oo soveliasta islamin lakien mukaan. “When you see woman fart loud, she appears like a man. But if she sit sideways and pass it quietly, she looks like a woman”.

Sen sijaan miästen piäreskely ei näemmä sitte millään lailla oo paheksuttavaa.

Indonesia... gotta love it!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti huomasit, että wadiyan on (huono) satiirisivusto..

Patzy kirjoitti...

No en tiätenkään huamannu, ku en kattonu sen tarkemmin! Sinisilmäin olen, uskon heti jos internetissä sanotaan! Internetti puhuu totta ja se TIETÄÄ!

Tsekkaa myös nämä