tiistai 16. heinäkuuta 2013

Joulupukki kartalla

Höhöhöhööhöhöhöhöhö. Pitelin eilen lystiä piirustelemalla maailman pöhköintä sukellusmestan karttaa. Sellanen jonkuu sukelluspaikan kartottaminen ku on  yks asia mitä pitää divermasterismissa tehä. Miä en oikee hanskaa tota kartan piirtelyä, yritin kyllä, mut min "oikeesta" kartasta tuli mälsä ja ihan paska. Ni päätin  panostaa hauskanpitoon ja säälipisteisiisn!

Ainaki miulla on, vittu, ehkä maaliman ainoa sukelluskartta misä on joulupukki. Jos ei muuta, ni ohan tuokii jo yhenlainen meriitti. Kävin aamulla lyämäsä spektaakkelimaisen karttani Lutwalan gurujen eteen ja se sai suorastaan hysteerisen vastaanoton. Läpi meni että humahti! Jei! Ja jopa se  miun uuvuttavan pitkä 8-sivunen megalomaaninen emergency assistance plääni sai oikeesti ihan helvetisti kehuja, et yks parhaita koskaan nähtyjä semmosia oli se miun väkerrys. Kuulema asetti ihan uuet standardit sille mitä jatkossa muiltaki vaaditaan. Kröhöm. Leuhka olo!

Min megapähee kartta tässä, kuva isonee ku sitä klikkaa.

Maailman paras sukelluskartta, eikö oo huikeeeeee?????  Joulupukki vasemmasa yläkulmasa.


Mitäs muuta...hmmm... miul on korvat taas paskana. Eilen aamulla niistin nenän ni toisesta korvasta kuulu kauhee räjäys ja sitte tuli sellanen huimauskohtaus et meinasin siähe vallan tuupertua. Mutta tilanne meni ohi. Jätin aamun ekan sukelluksen kuiteski välii, ja tein vaa pualenpäivän yhen sukelluksen ku se oli nimenomaan min ja kaverin kartotussukellus ni halusin vängällä vääntää sen et saan ton karttahomman kuitattua pois.

Korva ei kuiteskaa vissiin tykänny hyvää, vaikkei mitää onkelmia veen alla ollukaan. Nyt on sitte molemmat korvat ihan tukossa ja kivuliaat. Vittu että alkaa palaa käämi, ku näyttää mnevän niin et se on pari sukelluspäivää ja sitte onki taas korvalomaa. Eikä auta vaikka kuinka joka kerta ku käyn meres tai uima-altaas ni sen jälkee huuhtelen korvat oikeella veellä ja iltasin laitan viä sellasia ennaltaehkäsytippoja ja muuta. Saatana.

Tänää kyrpii erikoisen paljo ku kaikki muut läks erikoissukellusretkelle ihan uusille sukelluspaikoille jonneki kauemmas merelle. Sinne jäin rannalle murjottamaan ku muut läks touhukkaina vesille. Mälsää.

Muutenkaa ei oo nyt fiilikset katossa. On vähän sellain vittuuntunu ja pessimistinen olo, otsassa kookas meizzeli ja sillai. On mordorilaisen pyrokratian kans vähän säätämistä, ku meininkihän on se et yks taho sanoo et asia hoituu näin ja sitte toinen taho sanoo että eikä hoiu ku näin.  Ja muutenki kaikki asiat on ihan levällää. Tekis miäli vaan heittäytyä maahan, saaha itkupotkikset ja huutaa. Mutta mitä se ny sitte saatana auttais? Ei mitn.

Se hyvä korvatulehuksesta et onpahan ny sitte aikaa kirjotella vitun selvityksiä ja lapui ja lipui ja tuhertaa kaikkee muuta mälsää. Siivota murju, pestä märkäpuku ja sellasta arkihommelia ja aitoa elämää. Joo.

Nyyh.Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä