tiistai 14. tammikuuta 2014

Munan niminen pimu, karkuripotilas ja tarvin lomaaPäivää. Tai huamenta oikiastaan.

Trooppisella Hiekkakikkareellakin voipi saaha burn-outin ja miä olen jo toinen koipi tiukasti semmosessa. Tää alkuvuasi on ollu niin raskas ja murhetta täynnä, plus on ollu vitusti ähräämistä kissaklinikan orkanisoimisessa ja sitte olin just 4 pitkää päivää vähä niiku duunihommissaki ja nyt pukkaa päälle vitullista flunssaa ja miä olen aika finaalissa sekä henk et fyys. Mutta jaksaa jaksaa, pakko jaksaa! Parin viikon päästä helpottaa. Paitsi sitte on jonossa kirjotushommia ihan vitusti ja pitää käyä poistumassa maastaki ja pitää käyä töissä ja se helvetin divemasterismiki tartteis aika kohtapualiin keretä nyppimään loppuun. Voi hyvänen aika. Tartteisin lomaa, jos ois sellaseen rahaa.

Majataloduunihommat on ollu kyllä hauskaa. Eilen oli naamassa pitelemistä kun tuli uus plikka tyähaastatteluun. Sen nimi on Muna. Meinasin hajota atomeiks ku se oli siinä et helou, mai neim is Muna ja miä olin siin lärvi ihan solmussa etten rupenu tirskumaan. Selitin sitte myöhemmin miun pomoystäville että meil kattokaas suamen kiälessä muna tarkottaa sekä kananmunaa että kikkeliä. Ja sitte tuli eilen asusteleen sinne yks hispanjooligubbe, jonka sortsit roikku niin alhaalla et siältä pilkisti jo herra tiäs mitä sen etumuksesta. Miä en tiänny mihin sitä ois öögasa laittanu ku se tuli siihen tuimana kyselemään polkupyärän vuokrauksesta. Oli tekemistä, se oli hiinä ja hiinä etten seonnu selityksissäni. Lähellä oli etten sanonu et "jees, you can rent a penis for 30 000 rupiah per day... no, BIKE, I mean BIKE, you can rent a BIKE!".

Näin käyttäytyy varhaiskeski-ikänen jälkeenjääny nauta täällä tropiikissa. Olen aikuinen.

Mutta joo, vaikka oon uuvuksissa ja vähän sellasen väsymysitkun partaalla täs jo tovin ollu, ni ei tää täällä kuiteskaa tunnu läheskään siltä miltä vastaavat stressijaksot on tuntunu sillo entises elämäs siä Mordorissa. Nyt kun miä koen tekeväni jotain millä on oikiasti merkitystäki, ja puuhaan tärkiää asiaa (vaikka eriäviäkin mielipiteitä asiasta on, mutta ne saa HV), ni se antaa voimia pykertämiseen.

Fakta kuiteski on, että tää miun kissarojekti alkaa riistäytymään käsistä. Miä en kauaa enää yksin tähän pysty. Mutta pitää miättiä hommien orkanisoimista ja sellasta "miten tästä eteenpäin"-hommaa tuossa sitte ku kerkiää ylipäätään miettimään mitään. Se pysyvä eläinlääkäriasema täytyy tänne saaha, keinolla millä hyvänsä. Sitte helpottais kyllä, ei ois niin avuton olo. Nyt miä oon aika mäsänä ku ihmiset soittelee koko ajan sairaista kissoista ja miul on keinot aika vähissä kaikkien auttamiseen. Ahistaa tavattomasti, varsinkii jos sattuu olee tuttuja kissoja tai tuttujen kissoja. Vanha riesa eli syyllisyys nostaa taas päätään, eli miä vähä syytän itteeni jokaisesta kuolemasta. Että miun vika ku en pystyny auttamaan. Se on aika raskasta semmonen.


Miusta tää on aivan ihana kuva. Seek on kovin pipi vielä tuossa, mutta Destroy pitää seuraa ja antaa lämpöä ja läheisyyttä siskolleen. Voijjettä.
Mutta nii. Tilannetiedotus sairastuvalta! Reilun vuorokauden kateissa ollu Hietsuki löyty tuosta ihan läheltä yhestä puskasta, ja oli kipiä mutta nyt on paranemaan päin jo vahvasti. Destroy on jo ihan terve mutta on yhä kotiarestissa, lähinnä pitämässä siskolleen Seekille seuraa. Seek selviää, se varmistu eilen aamulla kun heräsin ja sain paskahalvauksen ku menin kylppäriin eikä Seekkiä ollu missää. Hokasin nopeesti kyl et se on jumalaare jollain helvetin ilveellä livistäny kylppärin seinässä ylhäällä olevan tuuletusaukon kautta ulos. Tuuletusreikä on tilkitty moskiittoverkolla ja kaikkee, mutta eipä se ollu paljo Seekkiä pielly, verkosta on yks kulma riekaleina nyt. Miä olin ihan paniikis et nysse saatana on painellu johonki piiloo mutta onneks ku menin pihalle huutelee ni se tuli heti aian ylitte reippaalla loikalla ja määki siinä ihan muina potilaina et no moro, mitä asiaa. Se syä jo aivan hotkimalla ja silmissä on sellanen normaali katse, eikä mikää sumunen ja vaivanen sairastajan ankea silmänlurputus.Bad Ass Cat. Huamakkaa komiat vaippamalliset persekääreet!
Miun piti nyt sitte muuttaa nuo sairastajat vieraskammariin, ku sieltä ei pääse karkuun. Bad Ass -kissan eli sen kenen perse on palanu, hänet siirsin kylppäriin, jahka olin kuurannu kylppärin parhaani mukaan puhtaaks noien oksennelleitten ja ripuloineitten potilaitten jäljiltä. Uuen huonejärjestelyn jälkee kaikki okei, ajattelin. Meni vartti ja kuulin kauheeta rytinää kylppäristä ja menin kattoo, ni siä Bad Ass istu suihkuseinämän päällä ja oli justiisa hyppäämässä sinne tuuletusaukkoon. Se reikä on nyt tilkitty Bintang-pahvilaatikosta paskartelemallani esteellä. On komia ja valtavan kaunis, ja paree ollaki, koska miulle esteettisyys ja sisustusasiat on aina ollu tosi tärkeitä, kaiken pitää olla just tip top ja viimisen päälle suaraan sisustuslehestä.

Oon valtavan iloin ja kiitolliin et Seek and Destroy ja Hietsu näyttävät toipuvan. Samalla miulla on hirviä katkeruus, ja se syyllisyys, siitä, että Dimmu ei selvinny. Tismalleen samat hoitohommat on kaikkiin kissoihi ollu käytössä, mutta toiset toipuu ja toiset ei. Oisin niin suonu että Dimmun oisin saanu pitää.

Huamenna alkaa kahen viikon kissaklinikat. Eka satsi eläinlääkäreitä (kaukaa Suamesta kuulkaa!) saapuu Hiekkakikkareelle jo tänää. On tuhat ja yks asiaa säädettävänä viälä, pitää juasta tänää siel ja tääl ja tual ja ties mitä. Mutta sitte puurretaan pari viikkoa aamusta iltaan. Seuraava vapaapäivä miul on helmikuun eka päivä, paitsi että se on lauvvantai ja suattaa olla että se on sitte taas viikonloppuduunit majatalon tätinä eessä heti. Persaukisen on pakko vatkaa!

Tämä ploki ei tässä kuussa enää paljon päivittyne, emmiä ehi, luulen. Jos on aikaa kirjotella ni sitte paukut menee tuanne kissaplokin pualelle, ku pitää raportoia kui klinikat sujuu.TUOSTA minä haluan saaha maapläntin, niin eläinlääkäriasemaa varten kuin pientä kissakahvilaa varten, sekä myäs miulle ittellein siihen ikioma uus Palatsi, kiitos.

Sammakkopornoa

Huge cock

Majatalon tyäkaveri

Majatalon tyäkaveri otti siestan

Pössy. Hän on niin tyytyväin nyt kun asuu sisällä Heikin ja Zorron kans.

Destroy

Seek. Kattokaa kuinka on terveen kissan katse!

Hietsu

Zorro ja Heikki6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot tehnyt ihan kaiken sun kissojen eteen et älä vaan ala tuntee syyllisyyttä mistään. Kissaflunssa on vaan niin tappava tauti varsinkin pennuille.hienoa että saat vihdoin apua ettei sun tarvii noin raskasta taakkaa yksin kantaa.itse kun jouduin lopettamaan nuoren kissani virtsarakon tukkiutumisen vuoksi autto tosi paljon syyllisyyteen ja surusta toipumiseen se, että eläinlekuri löi faktat pöytään ja totes et kaikki oli tehty kissan eteen ja hoitojen jatkaminen olis aiheuttanu vaan lisää kärsimyksiä eläimelle. Olisi oman lemmikin kohdalla tehnyt kuulemma saman ratkaisun.
Annika

Anonyymi kirjoitti...

Ihan uteliaisuuttani kyselen että mitähän tuollainen tarpeeksi suuri tontti siellä maksaa?

Ana kirjoitti...

Ymmärrän jos on riittämättömyyden tunne, mutta ei ois tarvetta koska oot jo tehnyt tähänkin mennessä enemmän sen saaren kissojen hyväksi ku kukaan ennen. Sun pitää kouluttaa itelles pari paikallista apulaista ettei kaikki jää hunningolle jos sieltä lähet joskus. Ja muutenkin, jakamaan duunitaakkaa!

Hitsi kun repesin tolle penis-jutulle, kovin aikuinen taidan olla miekin.

Onnittelut omien kattien paranemisesta! On se iloa vaikka Dimmua oliskin ikävä.

Mistä ne suomalaiset klinikan väki tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko siellä kay turisteja vuodessa? Kun aika monet kuitenkun tykkää kissoista, niin voisihan sitä yrittää saada lahjoituksia turisteilta. Tai tarjota niille kummikissaa tyyliin lahjoita 5 euroa kuukaudessa juuri tämän kissan hoitoon ja lähettää nille sitten pari kertaa vuodessa kuvan siitä niiden sponsoroimasta kissasta (ja toivoa että kyseinen kissa ei kuole/katoa). Tai sitten pyytää lahjoituksia tyyliin: sponsoroi yhden kissan sterilisointi ja luvata lähettää myöhemmin kuva juuri siitä kissasta, mihin kyseisen henkilön lahjoitus meni.
Vähän vaikea uskoa että Suomessa innostutaan lahjoittamaan rahaa Aasian kissoille, paitsi tietty ne ihmiset jotka siellä on käynyt.

Mä ainakin voisin henkilökohtaisesti sponssaa jotakin reppanaa :-)

Ana kirjoitti...

Patzy kertaoi täällä jsoskus aiemmin steriloinnin hinnoista - on ihan muuta kuin Suomessa. Jos Päden tilille laittaa vaik 50-100 e niin sillä steriloi jo huomattavn määrän poikia ja vähän vähemmän tyttöi. Oliko se pojan sterilointi nyt 7 e tai jotain käsittämätöntä.

Anonyymi kirjoitti...

saisikohan tuon paypal lahjoituksen kautta laitettua jotain suoramaksu systeemiä? Mulle sopisi, että automaattisesti tililtä lähtisi 5-10 euroa joka kuukausi kissoille. Vuodessa se olisi 60-120 euroa.
Jos 10 ihmistä osallistuu on se jo 600-1200 vuodessa, tuhannella ihmisellä jo mielettömän paljon (sillä varmaan pistäis jo klinikan pystyyn).
Joku sellanen systeemi, että sama käy missäpäin maailmaa tahansa. Ja yrittäis myydä tätä kaikille kavereille ja siellä käyville turisteille. Pienistä puroista kasvaa iso joki.

Tsekkaa myös nämä