keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kissakonttorilta hyvää päivää!

KonttorikissaTerveisiä kissakonttorilta! Puuhastelut jatkuu ja Stam1na soi, täysillä. On kylttien maalausta ja tavaroien järjestelyä ja muuta puuhaa vielä ihan riittämiin.

Kaikki tavarat on roudattu mestoille, rojut järjestetty ja inventaario tehty. Puolet hyllytilasta on varattu kissapuodille ja toinen puoli klinikkatarpeille. Varastohuoneessa on korit, riepuja ja muuta sekalaista sälää.

On käyny jopa asiakkaita sekä lahjotusten tuojia. Oon myyny yhen kirppupannan ja yhen pussin kissojen herkkupaloja, vastaanottanu ison säkillisen kissaroinaa brittituristeilta sekä hiukan rahaakin on miulle tuotu. Kaupan eteen on asetettu kissoille vesi- ja ruokakuppi, ja tässä hengaakin kiitettävästi mirrejä, nytki tuossa retkottaa yks pallillinen kolli. Niin pitääkin, on hyvä jos lähitienoon kissat tuossa aikaa viettävät, koska kun lääkärit tulee saarelle ni nips naps lähtee värkit!


Löytövauva
Eilen olin jo kotona ku illalla soitettii että jostai kadunposkesta on löytyny muovipussi, missä oli saronkiin kääritty vastasyntyny kissanpentu. Perkele. Ei ku fillari alle, kissakonttorille, pikkurääpäle koriin ja kaahaus kotiin. Maitokorvikkeen pusaaminen ja tuttipullo ojoon ja sitä hommaa sitte 2-3 tunnin välein koko yö. Pieni rääpäle söi tosi hyvin, kakkas ja pissas ja muun ajan nukku. Sain onneks hänelle kasvatuslaitospaikan Lutwala Divesta, ja jos pieni jää henkiin ni löytäjäpimu lupasi antaa hänelle kodin. Nyt jänskätetään vaan että selviääkö tuo pieni, se on noin pikkusten kanssa aina vähän niin ja näin, vaikka ne emonki hoidettavana olis. Ihan vastasyntyny hän oli, veikkaan että eilen aamulla on syntyny, napanuoraki on vielä napassa kiinni. Mutta ollaan toiveikkaita!

Paljon onpi vielä tekemistä, mutta pikkuhiljaa, asia kerrallaan. Onneks on käyny vähä kavereita auttamassa (kiitos inventaarioavusta Stina ja Katja!) ja muutenki tyyppejä tsekkaas et mit vit täällä tapahtuu.

Bob. Hän oli eka asiakas, ja hän osti kirrppupannan

Kissakauppa

Klinikkaroina
Varastokoppero

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Vau, hieno kauppa! Kissahatut ovat siis hottia sielläpäin, myydäänköhän noita Suomessa? Bob tosin näyttää siltä, että ei oo mun väri... tyyli ennen kaikkea.

Nyt on sitten tukikohta, johon voi turistit suunnata, veikkaanpa, että kauppa käy, t-paitoja ja muuta.

Tee vaan omalla tyylillä kyltit ja muu desing, on omaperäistä ja mukavan kotikutoista :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi, kun ei koko ajan jaksais kehua näitä kirjotuksia ja kuvia :)
Aamulla jo luin ja nyt uusiks kattelin.. Hienoo on kerrontaa.. Ihan ilman enempiä saatanoitakin :)
Se ei vaadi niitä.. ;)
Ootko ikinä ajatellu, että saattaisit tarvita matokuuria itsekkin, kun niiden kanssa pelaat? Saa niitä lääkkeitä ihminenkin syödä... aika reilulla annostuksella tosin..
-Heebo mordoorista-

Tsekkaa myös nämä