perjantai 31. lokakuuta 2014

Lombokin kautta kotiin

Hiekkakikkareiden ohilento!


Lentopa rojahtiki eilen Lombokille 25 minuuttia etuajassa! Siistiä! Laskeutuessa sieltä korkealta näin kuinka meri on suuri ja Hiekkakikkare siellä pojotti. Oikeen syrämmestä kouras, oli niin ihanaa nähä oma kotisaari ku ties että sinne on menossa.

Kertonee jotain että tunnelmat on aina ollu tyystin toisenlaiset Mordoriin laskeutuessa. Siinä kohtaa on yleensä käyny miälesä mm. ladattu ase, rasvattu köysi ja junaradat.

Lombokilla pääsin maahan tuost vaan, imigrasin setä ei tällä kertaa huokaillu eikä pyöritelly päätään, se oli pläts vaan, leima passiin ja tervetulotoivotus päälle. Autokuski varto pihalla ja lähettiin vetää shopinkiturnee Mataramissa. Tulevaa klinikkaa varten tarvittin kaikkee yleisroinaa, plus desinfiointi-alkoholia. Piti käyä neljässä apsteekissa että sain tarpeeks monta lekaa todella tiukkaa viinaa. Eläinkaupassa kävin ja ostin sen melkeen tyhjäks. Kaupan täteille kun miun autokuski tulkkas että tää kahjo on avannu Gilille kissakaupan ja ostaa sinne nyt tavaraa ni tsup tuli laskuun 10% alennus! Jihuu! Tuli ihan semmonen pisnesnais-fiilis, tärkeä olo ja kaikkee.

Pyysin autokuskia myäs viämään miuta joihinki hyviin painotaloihin koska postikorttei ja paitoi tartteis painattaa ja toivoin et oisin saanu semmosia jo klinikalle myyntiin. Mutta autokuskin ja miun käsitys hyvästä ja laadukkaasta painotalosta poikkes aika rajusti toisistaan. Se vei miut johonki mestaan joka kuulema on "paras" mutta miä näin jo pihalta et nyt ei kyllä olla samoilla aaltopituuksilla ollenkaan. Joku rähmänen autotalli, ei ees tietokonetta näkyvissä missään ja ku pyysin et no onks teil ees näyttää mitää paitamalleja tai muuta, ni jostai paskasesta pahvilaatikosta kaivettiin joku vitun ruma riepu esiin, jonka painojälki oli sellasta et miä piirtäisin itte kynällä laadukkaampaa jälkee, ja paidan materiaaliki oli lajia "hiostava pelti".  Ei tullu pisnesnais-fiilistä siellä ollenkaan, kävelin pihalle.Autoon murtautuminen
Mutta siit ei mein matka niin vaa jatkunukkaa. Auto sekos ja räiskäs ovet lukkoon ku koitettii mennä autoon sisää. Kuskin puhelin ja avaimet  oli luonnollisestikin sisällä, auto liki keskellä tietä ja käynnissä.  Miun puhelimella soitin yhelle kaverille, jolta sain sen yhen kaverin puhelinnumeron, jonka kautta saatiin kii autokuskin joku kaveri, joka tuli paikalle tuota pikaa. Siin oli työkalujen ettimistä ja kovaa yritystä murtautua autoon sisään. Hiukan katseita kerättiin siinä, mut ovet pysy lukossa. Sitte paikalle haettiin joku joka osas homman, se tuli mopolla mestoille, kaivo repusta pari rautalankaa, teki niillä jotain ja tsup, ovet auki, matka saattoi jatkua.

Pääsin takas Hiekkakikkareelle ja kotio ja kissat jihuu ja suihku ja nukkumaan. Olin ihan  jetläkeis ja pää hitaalla. Illalla ens kaverille ottaan bari rantabintsua ja sitte Kakkosen Kuppilaan vähä regeihin. Ajoissa kotiin ja unta, jetläki piti meiningin aika vaisuna eilen ku mitn ei jaksanu.

Nyt oon kissakaupalla ja oon ihan myhäil-myhäil kert alkaa näyttää hyvältä jo. On kissanruokaa, on leluja, tuttipulloja, kaulapantoja, maitovastiketta, kirppusamppoota ja -puuteria ja vaikka mitä. Ihmiset sais tulla ostelemaan like there's no tomorrow! Teen nyt sellasta pientä kokeilua et mitä miulta ostetaan, ni tiiän sitte jatkossa et mitä tarvittee ja mitä ei.

Tänne saapuville tiedoks että lahjotuksia vastaanotetaan. Raha on aina hyvä mutta tavarat ja asiat myös superjees, koska kaikkea miä en täältä enkä lähisaarilta löydä. Aina tarvitaan matolääkkeitä, kirppusamppoota ja kirppupuuteria, kissanpentujen tuttipulloja ja maitovastiketta, kaulapantoja, leluja. Saa tuua myös mitä vaan muutaki kissasälää ja tilpehööriä, miä myyn kaiken ja rahat menee kissojen hyväks. Ja kaupalle saa kantaa myäs kirjoja (enklanninkiälisiä mieluiten) ja vanhoja saronkeja/pyyhkeitä/lakanoita.

Hapankorppuja saa tuua kans. Ne menee kylläkin ihan miun hyväks. Kiitos.

Min mirrei!


Kissakaupan eka asiakas tänää

Alkaa olla ihan niiku oikee putiikki!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Hianoo seurata ku oot innoissaan omasta kaupasta :)
Mut hei.. ostaako joku sit sellasia kissapaitoja? Kyl varmaan joku ostaa, mut ihan pienellä määrällä varmaan kannattaa koklata.. Sori ku sekaannun sun pisniksiin, mut mäki innostuin.. Ja maailma on pullollansa tekstiili krääsää.. noh.. kyl sä tiiät ite :)
...niin ja kuin ne sillai kaahaa niillä lentskareilla, et lyhyellä matkalla puoli tuntia etukäteen on perillä.. hullua touhua :) Polttoainetta palaa ja saattaa mennä koko kone ojaan tai johki.. Hö.
Hienoja kuvia taas tosiaankin.. voisit sitä sun kameraas tosiaan esitellä..
-Heebo täält-

Ana kirjoitti...

Upeeta! Laitoit taas tuulemaan ja jälkee syntyy!

Paulah kirjoitti...

Awwwww tota asiakasta!!!! <3

myhuonglequyen kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

Tsekkaa myös nämä