sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Meitsin koppero!

KISSAKONTTORI!


Oon ihan liäkeissä!!!!! Oon puuhastellu miun klinikka-toimisto-kauppa-kissainfossa koko viikonlopun ihan kreisinä. Hyllyt on maalattu ja paikat on kuurattu ja varastohuone saatu tyhjäks kaikesta paskasta mitä siälä oli. Raksamiäs on käyny asentamassa lukkosalvat varaston ja klinikan oviin. Ja oon maalannu todella törkeet kyltit, joista toisen laitoin miun pömpelin ikkunaan. Lisäks oon saanu prototyypin rahankeräysbokseista ja oon tilannu niitä lisää koska tuli niin hieno ja just semmonen ku halusinki.

On ollu sikasiistiä puuhastella jotain tämmöstä, heiluu maalisutin kans ja nysvätä kaikkee. Ku näkee vähän kyvyttömän kätesä jälkee ni aika jees. Ja sellanen kauhee into päällä et tää on ensinnäki sikahyvä juttu ja tästä tulee miulle työpaikka ja on hirveesti ideoita et mitä kaikkee touhotusta tuos miun pienes kopperos voi harjottaa.

Vittu miten siistiä! Meitsin koppero!

Taiteellinen lahjakkuus ei oo miuhun asennettuna mutta menkööt ny
Ennen kuurausta

Maalatut hyllyt
Rahankeräysboksin mallikappale. Miä viäl maalaan sen ja tuherran jotain koristeluja. Näitä oon nyt tilannu lisää, naapurit jätkät rakentaa.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuota rahan keräys boksia kannattaisi sen verran kehittää että nyt tuo lukon salpa on kannessa vain kahdella ruuvilla kiinni joten sen aukaiseminen vaatii vain ruuvimeisseliä. Ne kannattaisi vaihtaa läpi pultteihin ja lukkomuttereihin että joutuisi rosvot hiukan näkemään vaivaa sen aukaisemiseen

Anonyymi kirjoitti...

Mul tuli miäleen sama-asia. MUT kun kehität ihan yksinkertasen sinetin siihen salpa lenkkiin, niin ainakin tiätää, onko sitä avattu... Vaiks ihan paperista ja siihen joku oma koristelu... :)
terveisin: Sama heebo, ku jossain tual.... :)

Anonyymi kirjoitti...

Heebo jatkaa... Kun ne kerääjät, voi olla niitä rosmoja, suurimmal toden näkösyydellä.. :/

Anonyymi kirjoitti...

Yks asia sult ny viiään.. Et voi sanoo, enään koskaan, et on kyvyttömät kädet :)
..Niin ja ihan hienoja kissan kuvia.. ihanku, Miina ja Manu lastenkirjasa ;)

Patzy kirjoitti...

Nuo boksit ei oo mitään ryöstövarmoja, ne on niin pieniikii et lähtee vaikka kainalossa kävelemään. Mutta ne tulee pojottamaan vaan luotetuissa tiloissa: sukelluspuljujen/hotellien ym toimistoissa/resepsuuneissa, jotka lukitaan jahka suljetaan ja usseimmissa on kameravalvonnat ym, ja niiden mestojen omatki tärkeet asiat on samoissa tiloissa. Ja käyn itte ne sitte kerran pari kuussa ratsaamassa et onks fyffee. Maholliset vorot saa sit pahaa karmaa jos nyysyvät lahjotusrahoja ja viä kissoilta, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt, kun jälkeenpäin törmäsin sun blogiin ja oon vimmalla lukenu sitä etiäppäin ja taakseppäin ja heittäny jotain kommenttiakin johonkii tonne, niin yks asia on jääny löytymäti.. Miten oot oppinu lääkitsemään ja hoitamaan, niin ammattimaisesti niitä kissejä? Arvaan, et jonkinlainen kokemushistoria ainaskii, mut kerrotko ihan ite :)?
-Heebo, kauniista lokakuun harmaasta-

Tsekkaa myös nämä