maanantai 3. marraskuuta 2014

Kaupan tätinä

Uus loko min kissaprojektille. Kiitos, Kristiina!


Kissakaupalta taas päivää! Neljäs vuosi tropiikissa porskutusta on lähteny hianosti käyntiin, kaupan tätinä vaa puuhastelen. Miä piän putiikkia auki nyt joka päivä muutaman tunnin ajan, normaalisti noin klo 11-2. Ihan hyvä meininki. Melkee joka päivä käy joku asiakaski! Oon viime päivinä myyny mm. kaulapantoja, kissanpentumaitovastiketta, kissanruokaa, kirppupuuteria ja yhen ruokakipon. Ja tänää oli siistiä ku tulin kaupalle ni tuos oli pari pimatsua vartomassa, että tuun ja löivät käteen hivakan seteleitä että myä digataa tästä hommasta ja halutaa antaa lahjotus. Ihan mahtavaa!

Ja vaikkei asiakkaita ramppaiskaan (tieto tästä vasta leviää pikkuhiljaa) ni ei haittaa. Tuos on pari kissaa jotka oottelee aina et tuun ja täytän pihalla olevat ruoka- ja vesikupit, ja he haluu myäs rapsutuksia. Ja miulla on tietsikka mukana ni hoitelen samalla asioita ku tässä päivystän.


Asioita onki hoieltavana, kissaklinikka alkaa viikon päästä ja sen kanssa on tietty touhottamista. Mut nyt alkaa helpottaa. Lääkäreitä ja hoitsuja on tulossa aimo liuta, suamesta taas suurin osa (hyvä myä!). Kaikille on nyt majotukset saatu hoidettua, lääkkeitä on tilattu ja toimitusta oottelen ja semmosta,. Viikonloppuna tulee balin eläinlääkäriaseman omistaja tänne pariks päiväks käymään ja klinikkatilat tarkastamaan ja miuta tapaamaan. Pietään palaveria ja mietitään tulevia kuvioita. Se tuo vissiin mukanaan jonku kaverisa joka tekee työkseen erilaisia fundraising-projekteja, ja on luvannu miuta ilmasiks siinä asiassa auttaa ja konsultoida. Aivan mahtavaa!

Mut on tässä toki kerenny kaljallakii käyä. Koska on kavereita kylässä! Seki on niin siistii! Lisääki tuttuja tulee aika tasaseen tahtiin lähiaikoina. Jihuu!


Tien poskeen on nyt laitettu komia kyltti
Santtu Hämäläinen joogaa

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hieno homma kaiken kaikkiaan, asiat alkavat järjestyä, sitkeys palkitaan jne. On muuten aika päteviä kissat siellä joogaamaan, meillä riittää keskittymiskyky kunnon venytyksiin, mutta ei ihan noin monelle mutkalle :-)

Tsekkaa myös nämä