tiistai 18. marraskuuta 2014

Kissaklinikkakiireet

Terveisiä kissaklinikkakiireen keskeltä. Olen siis hengissä yhä, en oo vaa ehtiny paljo plokihommia ees ajatella. Kissaklinikka on ohittanu puolivälin, viel on 4 päivää rypistystä eessä ja sit tämä hässäkkä on tältä erää ohi. Tähän mennessä meil on käyny reilut 220 kissaa ja sterilointeja on tehty joku vajaa 180.

Tällä hetkellä klinikka hyörii Gili Airilla, siel ollaa viel tänää ja huomenna. Torstai ja perjantai ähelletään Gili Menolla ja sit homma on ohi. Ja sit mie hetken lepään. Ja juon kaljaa.

Kaiken tohinan keskellä oon tietysti tullu kipeeks, mutta nyt ei ehi sairastaa. Happi on vähä heikonpuoleinen kuumeilun ja köhän takia, mutta kyllä miä jaksan. Kun on hyvä ja tärkiä asia ni siinä paljo muut asiat vaakakupissa painele.

Liänee turha ees mainita mutta miullahan on tietysti huusholli taas täynnä kodittomia kissanpoikasia. NO KU EIHÄN NIITÄ VOI KADULLEKAAN HEITTÄÄ! Tuossa noita kuus hyörii. Yhellä on vaan yks silmä, yks on ylisöpö, yks on äänekäs, yks on musta, yks on arka ja yks on ruma. Lutwalassa on lisäks hoidossa yks toinen ruma ja toinen musta, miun hoteisiihan neki taitaa tulla jahka ehin ne sieltä klinikkahommien jälkeen hakemaan.

Muutenki täs on ollu kaikenlaista. Kauhiasti kavereita saarella myöski justiisa nyt ku miä hädintuskin ehin heiän kanssa kaljaa maistamaan.

Mut nyt en ehi enempää länkyttää. Ohessa kuva Ylisöpöstä ja Vapusta. Vappu on se äänekäs. On pitäny miuta yöt hereillä ku kävelee vaa ympyrää ja pitää sellasta vapputorvi-ääntä. Viime yön se vihdoin nukku ja oli hiljaa. Jihuu!

Vappu

Ylisöpö

1 kommentti:

Paulah kirjoitti...

No on toi Vappuki ylisöpö, awwwwww!

Tsekkaa myös nämä