lauantai 29. marraskuuta 2014

Kissanpoikasia!

Ylisöpö


Sori kun en oo kerenny tänne mesoomaan mitään. Mut nyt ehin. Alotan tärkeimmällä ja söpöimmällä eli muutama kissanpoikaskuva. Kuka niistä ny ei tykkäis, mitä? Nää on kaikki min uutukaisia, klinikalta käsiin jääneitä. Ei oo nimittäin Palatsilla tylsää hetkeä kun on...ööö.... 12 uutta kissaa sisätiloissa kasvamassa. Tai 11 pentua ja yks hiano Mama Air -emokissa.

Mama Air asuu vierashuoneessa kolmen kääpiön kaa. Kääpiöt on maailman siisteimpiä. Ne on just vaiheessa että pyykkikorissa ei enää pysytä, äiteen ruokakupilla käyään maistelemassa ja hiekkalaatikon käyttöä opetellaan. Yks kääpiö just tänään väänti kauheeta paskaa ja huus apua samalla. Oli niin kova rojekti sen pyyttonin tulostaminen et välillä se makas vattallaan siel hiekkalootassa ja ähels. Nauratti kyllä vaikka toinen oli siin ihan voimiesa äärirajoilla kakkaamisesa kans.

Kaikki uutukaiset voi hyvin, yhtä lukuunottamati. Yks biäni, ei kääpiö mutta yks noista isommista pienistä, on vähän heikosa hapesa, mutta koitan häntä hoivata. On kuiteski fiilis, ettei hän tuu aikuiseks kasvamaan. Oireet on samanmoiset ku edesmenneellä Muumiolla, eli hengittää raskaasti, ruoka ei maistu. Lääkitys on päällä mutta kattellaan kuinka käy.

Kuhan tämän pesueen saa kasvatettua ja rokotettua ja tuupattua ulkoruokintaan ni huokasen taas, hetkeks ainaki.

Isokorva eli Ruma. Mut vähäkö hänki on söpö.

Vappu

Musta ykkönen (näit on toinenki)

Ykssilmäin

Kääpiö A

Kääpiö B

Kääpiö C

Mama Air ja kääpiöt

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Patzy oot ihana ja kaikki kissat kans!

Mari kirjoitti...

Voi että, kissaihmisen sydän on ihan syrjällään moisen söpöysvyöryn alla. Ei noita voi heitteille jättää, se on selvä. Toivottavasti löytyy monelle hyvä koti tai sulle uusi ja isompi talo :-).

Kiitos taas kerran blogista, piristää keskellä talvea. Ja hieno huomata, että asiat siellä etenevät. Tekevälle töitä löytyy, vai miten se meni.

Anonyymi kirjoitti...

Oi eiii mitä ihanuuksia! Sen kakkaähellyksen näin sieluni silmin :D 12 kissaa tekee kodista varmasti vielä enemmän kodin.

Tsekkaa myös nämä