torstai 6. marraskuuta 2014

Välikausipuut ja krokotiiliuutiset

Ei o paljo lehtien havinaa

Hiekkakikkareen talvi on ohi. Talvi täällä tarkottaa sitä, et on tuulista ja merivesi viilenee asteen pari. Nyt ei juurikaan tuule, on ihan perkeleen kuuma. Aurinko porottaa vailla armoa ja ku pyäräilee aamupäivällä himasta kaupalle ni meinaa paistua. Kaikki - myä onnekkaat ketkä täällä asustellaan ympär vuoden - oottaa kiälet pitkällään että sadekausi alkais. Koko saari on sellanen kuivunu käppyrä. Miun palatsin ympärillä puut on kaljuja, kaik lehet on lähteny, ovat semmosia surkeita välikausipuita. Puutarhassa ei kukoista mikään, vaikka kuinka kastelis. Tiet, siis kinttupolut, on upottavaa paskapuuteria ja täynnä monttuja. Pöly tunkee joka läpeen, niistäessä tulee pelkkää mustaa sälää. Silmiä kirvelee ja keuhkot on täynnä lehmänpaskapuuteria.

Sadekausi, ala jo! Sitte onneks se on yks silmänräpäys ja huudilot alkaa vihertää ja puut saa lehtiä. Se on hianoa se.

Tai sadekausi sais alkaa tossa kahen viikon päästä mielellään. Kissaklinikka alkaa maanantaina ni ois suotavaa jollei sen aikana tuu vedenpaisumusta.


Nää tuli lahjotuksena tänää. Jihuu!
Kissakaupalla menee hianosti. Tänääkii on jo käyny yks asiakas ja kaks lahjottajaa. Toinen toi kassillisen vanhoja pyyhkeitä ja saronkeja, joita aina tarvitaan ku klinikat pyörii. Ja sitte tuli yhet mordorilaiset, kekkä on miun kissahommia seurannu plokeista jo pitkään, ja hyä toivat urheilukassillisen kissasälää ja hirveen hivakan rahaa ja meinaavat ens viikolla olla messissä klinkkahommissa. Oon ihan silmät ymmyrkäisnä et vittu miten siistiä. Tämmösinä päivinä sitä aina vähä alkaa palautua usko ihmiskuntaan et juma sentään. Kaupalla on siis taas vaikka mitä uutta myytävää! Hianoa on myäs ku juuri kukaan asiakas ei ota ostoksistaan vaihtorahoja vastaan, vaan sanovat et äääää laita kissarahastoon lahjotuksena nuo hilut. Arvostan suuresti!

Mordorilaisia on saarella melkosesti tällä hetkellä ja viikonloppuna tuleepi lisää. Miun yks ämerikkäläinen ystävätär just tossa ihmetteli et mitä helvettiä, suamalaiset on piäni kärpäsenpaskan kokonen kansa jossain pohjoisnavalla mutta tuntuu niiku koko se kärpäsenpaskan kokonen lauma mordorilaisia ois täällä just nyt. Miä oon näemmä tehny saarelle hyvää promootiota, vaikka kyllä tänne Mordorista tullaan ihan ilman miun vaahtomistakii. Jotenkin tuntuu olevan aika hittikohde tää Hiekkakikkare näin Mordorin kaamoskauden rojahettua kunnolla päälle. Ja mikäs siinä, saaha tänne tulla, tääl on mukavaa ja helppoo ja kivaa ja lämmintä ja kissoja, et tervetuloo vaan!


Mein krokotiili saatii kuvattua männä viikolla tua Lembonganilla. Varastin kuvan feispukista ihan itte.

Meiän krokotiili on onneks muuten jo jatkanu matkaa. Säikyttelee sukeltajia nyt tua Lembonganin/Nusa penidan vesillä. Todella kummallista, krokotiilit ei oo mitään kirkkaiten merivesien otuksia, eikä niien varsinkaan pitäs olla palloilemassa missään 30 metrin syvyyksissä lojauttelemassa paskaa housuun viattomilta sukeltajilta.

Ei muuta tällä erää. Voipi olla plokin kanssa hiljasta seuraavat pari viikkoa, koska kissaklinikan kanssa tulee olee kiirettä. Seurailkaa feispukin Cats Of Gili -ryhmästä miten mirrihommelit sujuu, koitan sinne klinikan aikana melkee joka ilta laitella jotain tilannetietoja.

Ja ihan vaihtelun vuoks pari vuohikuvaa lopuks. Molo vaan!3 kommenttia:

heebo kirjoitti...

Kiva kun tulee lahjotuksia sun touhuun..
Kivat sulle ja sun klinikalle.. Homma tuntuu hoituvan.. :)

-kummitus- kirjoitti...

Kihhiihhi, kumpi noista on se vuahi?

Mutta vakavasti puhuen, olen kovin onnellinen sekä kissojen että sinun puolestasi! Jos tulisin, toisin kaikki vanhat pyyhkeeni matkassa. Ja jonkun roposen matkassani. Mutta en tule, koska lentäminen ja kuumuus.

Sitä paitsi minä viihdyn täällä pimeydessä. Onneksi itselleni.

Ana kirjoitti...

Teil on siellä lähellä ollut nyt joku isohko järistys ja tsunamivaroituis. Osuiko?

Tsekkaa myös nämä