lauantai 29. marraskuuta 2014

Kultaturbojättipotti ja kivoja ihmisiä ja syräntofut


Zombielehmä

Ja nyt jos tää maaliman paskin nettiyhteys suvaittee ni muihin ku kissahommiin. Vaikka ne hommathan ei koskaan lopu. Nytteki oon kissakaupalla, ja on jopa käyny kaks maksavaa asiakasta ja yks kissa. Ja yks mordorilainen turisti piipahti sanomassa et moi, miä luen siun plokia, tulin kattoo enkä minkä näköin tyyppi sitä oikee kirjottaa. Se on aina vähän outoa tuommonen et hei ootsiä se, mutta onneks liki kaikki tuommoset moikkaajat on osottautunu tavattoman mukaviks ihmisiks. Miä jo heti oon heille säätämässä majotusta ja muuta, eli kannattaahan miuta tulla moikkaamaan.


Makke bintanghommissa
Mukavista ihmisistä puheenollen, täällä just muutaman viikon oli Makke ja Vöömi. Niinikään miun plokia lukeneita eikä miulle entuudestaan tuttuja laisinkaan. Huikeita tyyppejä. Toivat ens töiksee kauheen säkillisen kamaa kissoille ja hivakan lahjotusrahaa kissarojektille, jeesivät kissaklinikkahommissa (varsinki Vöömi) ja viä torsäsivät eilen vitusti rahaa kun käytii Lombokilla hakees rojua niin miun palatsille ku kissakaupalleki - miä yritin mutten saanu itte maksettua oikeen mitää ku Vöömi oli lompsa levällää joka kassalla. Miun on vaikia ilmasta kiitollisuutta noin niiku naamakkain mutta sanon nyt vaan et jumaliste, KIITOS. Hyö jatkovat matkaa tänää mutta maaliskussa viimestää tulevat takasin ja sitte on ehkä vähän bintang timee taas.

Muutenki kävi justiisa kissaklinikan aikana paljo kavereita mestoilla. Mikä oli tietty sikajees mutta harmillista silviisii etten miä kerenny kauheesti kavereitten kans notkumaan ku oli kiiretä mirrien kans. Mutta aina sitä vähä kerkes risupaariin tai muihi rientoihin. Vemmun viimistä iltaa vietettiin hienon dinnerin parissa, ku Vemmun majapaikan jätkät kokkas meille vegeaterian. Oli syrämmen muatosia tofuja. Siisteintä ikiin!Syräntofuja
Ja pakko vielä jatkaa kissahommista. Ennen klinkan alkua kävi balin elukkalääkäriaseman omistaja ja hänen kaveri tääl lomailemassa ja myä piettii parin tunnin palaveri kissahommista ja se oli antosa ja hyvä paltsu, koska tyypeillä oli asioista kokemusta ja tietämystä ja miä siinä vaa huokailin et ihanaa kun joku jeesaa. Kun miä en yksin kaikkeen kykene ratkeemaan vaikka haluisin. Tyän alla on nyt kaikenlaista ja perästä kuuluu, tiedottelen sitte ku on jotaa oikiasti niiku näytettävää.

Lisäks miulle maaliman mahtavin onnenpotku ja kultaturbojättipotti on se, että miulle tarjottiin vakituista kolumnistin paikkaa. Siitä maksetaan rahaa ja miun miälestä erittäin hyvin maksetaanki, ainaki tällä nykysen elämän mittapuulla mittailtuna. Vuodenvaihteen jälkeen oon siis sanomalehtikolumnisti, kerran kuussa kirjottelen jotain nasevaa tämmösestä elämästä mitä nyt elelen. Ellei miun jutut oo niin paskoja ettei niitä julkasta. Kolme ekaa kirjotusta laitoin just menemään ja nyt ootan peräsuali kikkaralla et mitä mieltä niistä ollaan. Kertoilen lisää sitte jos ja kun jotain oikiasti julkastaan jossain.

Joulukuussa miulla on tiedossa helvetisti duuneja Taalasmaan Ullana, ja pakko ne on tehä, koska rahavarat on alituiseen heikossa hapessa, ainaki viel tällä hetkellä. Lisäks on tulossa perkeleesti kavereita käymään eli pitää bintsuilleki keretä ja kissakauppaa pitäs pitää auki samaan aikaan ku oon hommissa toisaalla ja  ja ja.... älkää ees kysykö miten se miun kirja edistyy. Ei mitenkään.

Jännää, että täälläki, tässä elämässä, on kiirettä. Mutta tämä kiire ei vituta, koska teen pääasiassa asioita joista tykkään.

Elämä on hianoo.

(Mut min internettiyhteys ei oo nyt hianoo. Kuvien lataamisesta tuu hevon persettä eli tyytykää ny näihi mitä täs on, enempää en jaksa nylkyttää)Rastajätkien risubaarin vuohi Jackie osaa tehä yläfemmat. Vemmu osaa kans.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mis lehes?

meritähti kirjoitti...

Mä oon ny lukenu koko tään pärkkeleen blogin, (aika pitkään siihen meni) ja kyllä on ollu vallan viihdyttävää! Kiitos! Ensin insipiroiduin niin, että aattelin, jotta tonne lähetään heti seuraavaks. No, nyt oon tullu siihen tulokseen, että siel on enemmän suomalaisii ku niit balilaisii, koska kaikki nyt lukee sun blogia ja haluu tulla sinne. Ja kun lähipuubin omistajakin jo pyörii siä niin olkoon. Mä meen taas Thaimaahan riisipellon laidalle tallustaa. Mut lukijana jatkan edelleen vaik vähän täs sellasta kriisiä pukkaa, kun toi sun päivitystahti on aika hidas ja oon nyt tottunu tätä päivittäin lukee...
Ja hei, sun kissahommille rispektii, oot todellinen kätleidi!!!

Tsekkaa myös nämä