sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Gollumnisti


Eka kolumninininini ollu lehissä tänää ja kas, jo nyt myös kansainvälisessä tietoverkossa kaiken kansan luettavissa. Paperiversio ilmestyy siis Sunnuntaisuomalaisessa elikäs usiamman savon ja karjalan ja jossain suunnalla ilmestyvän sanomalehen sunnuntaisivuilla. Miulla on siellä slotti kerran kuussa. Wuppiduu!

Ei tossa jutussa tosin oo teille miun kahelle plokin lukijalle mitään uutta mutta niiku ehin jo eilen sanomaan ni tää eka kolmni on tämmönen taustoja vähän avaava esittelyteksti. Varsinaista asiaa tulee sitte helmikuun kolumnissa. Se ilmestyy - tadaa - helmikuussa.

Palautetta on jo ruvennu ropiseen. Asiallisiin, henkilökohtasiin yhteydenottoihin saatan vastata. Jos jaksan. Asiallisiin kysymyksiin saatan myöskin palata jossain kohin kuhan ehin. Niitä "MEIDÄN verorahoilla saatana" ja "ei ole sitte takasin tulemista jos ei Suomi kelpaa" -jankkauksia koitan olla nyt noteeraamatta sen kummemmin. Yritän tällä kertaa siis pysytellä pois keskustelupalstoilta, missä syränverellä tuottamaani tekstiä mäiskitään ihan villisti.

Kattokaaha, vanhaki kääkkä oppii uusia temppuja, ja vahingosta se ihmisrauniokin viisastuu! Avot!

Loppuun viel aamukuva rannalta, kissakaupan edustalta. Kyllä nää maisemat aina Kouvostoliiton silhuetin päihittää.


4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Luin jutun Keskisuomalaisesta, ihan paperisellaisesta. Kiva että saan jatkossakin lukea kerran kuussa ihan paperista sinun kuulumisia :)

Ana kirjoitti...

Kävin kattomassa jutun netistä ja valitettavasti myös kommentteja. Ai ristus miten jaksaa kateellinen, katkera, pahimmoillaan eläinrääkkääjä-suomalainen vääntää! Kyl on kusipäitä joka lähtöön, paitsi pitäiskö sanoa joka pöpelikköön, koska eihän nuo mihinkään oo lähdossä, itkevät vaan kateellisina kun joku muu sai lähdettyä.

Patzy kirjoitti...

Juu, tuo on miusta aika erikoinen asia että miun täällä eleley ja siitä julkisesti kertominen herättää niin paljon ihan suoranaiselta vihalta tuntuvaa fiilistä.

Mutta näinhän se on. Mordorilainen on tyytyväinen vaan jos tasapuolisesti kenelläkään ei ole asiat hyvin. Tai jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Heebo täällä.. Aatellanpa, että oot hyvän tekijä, noille pahoin voivillekin. Saavat turvallisen kohteen, mitä vihata :) Sitä, kai ne vihaa, mihin se on helpoin kohdistaa.. Älä oo milläskään.

...mordoorista :)

Tsekkaa myös nämä