torstai 7. tammikuuta 2016

2016 ja Mordor miälessäin


Mensan kokous
Vuosi on vaihdettu ja saari on seitinohkasesti hiljentyny. Vielä on porukkaa poikkeuksellisen paljon ajankohtaan nähden, mutta piäntä tää on verrattuna mayhemiin joka täällä uuen vuuen aattona vello. Jumaliste mikä hulina sillon oli. Kaiken kukkauraks rupes vellomaan huhuja pommiuhkauksesta, joten oli aika selkiää että lähellekän saaren hulisevan keskustan kreisibailuja en lähe. Vetäsin kekkulit, kattoin Golfilla Adelen keikan telkkarista ja sitte kävin möyrimässä Kakkosen Koralpiitsin hietikolla. Sen jälkeen kotio ja naapurin uima-altaaseen vaatteet päällä sekoilemaan, koska siä oli viä kauheet pileet käynnissä ku kotihuudiloille mentiin.

Meinaan että old is not dead! Jaksaa bailaa viä!

On ollu lössi kavereita Mordorista kylässä ja nimittäin onkin bailattu ja on ollu hauskaa. Eilen kun saattelin porukkaa veneeseen tuossa kissakaupan rannassa nin vähän siinä meni roskaa silmään. Se on täällä kaukana maaliman äärissä asumisen paska puoli, että koko ajan joutuu hyvästelemään ihmisiä. Kun itte on asettunu olemaan ja muut tulee vaan käymään. Näin tämmönen ihmisrakas tunteellinen vetistelijä miusta on nyt tässä elämän ehtoopualella tullu. Ei ois tätäkän uskonu viä 5 vuotta sitte että nyt miä asun täällä ja pillitän niin Master Chefiä kattoessa ku kavereita veneisiin tuupatessa.


Meillä pitäis olla sadekausi päällä aivan täysillä mutta paskat on. Joulun tienoilla oli muutama lupaava ukkosmyräkkä ja jopa ihan mahtavat kaatosateet mutta siihen se sitte jäi. Nyt kärvistellään saatanallisen lämpöhalvauksen partaalla kun on ollu sellasta +36 astetta varjossa ja ilmankosteus hipoo taivaita. Hikoilun määrä on ihan älytön. Ei täällä koskaan normaalisti näin kuuma ole, yleensä ollaan siinä +30-33 välillä. Sellasen lämpötilan pystyn hanskaamaan ihan okei, mutta kun hivotaan neljää kybää ni alkaa aivot kiehumaan. Ei tästä enempää, en halua kerjätä verta klyyvaristain, sillä olen feispukista ollu huomaavinain että siä Mordorissa on vähän toisenlaiset lämpötilat. Joku 50 astetta kylmempää vissiin. Vanhingonilo, se on iloa aidoimmillaan!
Klikkaa tästä ja anna almu

Mutta Mordor. Nyt kun oon ihmisläheinen vetistelijä niin on kavereita ikävä ja huomasin, että tuli ihan sellanen vilpitön tahtotila päästä kesällä käymään siä Mordorissa. Tuli täysin puskista tämä hinku. Okei, siihen vaikuttaa kovasti myös se, että Tuskassa esiintyy Ghost, mistä olen viime vuuen aikana menny ihan fanaattisiin tiloihin ja ne pitää päästä näkemään. Mutta tahon myäs nähä kavereita ja istua Majavassa juomassa karpalolonkeroa ja on vähä äitiäkin ikävä ja mordorilaista ruokaa (raejuustoa!) ja kyllä on sellanenki olo että ois kiva nähä oikein laumoittain sellasia komeita oikeen miähen kokosia könsikkäitä. Ja jos ei Tuskassa ole hevisonneja niin paljo että silmät tulee kipiäks niin ei sitte missään. On siis päästävä juhannusnusnuksen jälkeen Helssinkiin. Ongelma: raha. Ratkaisu: kerjäys. Kiitos ja anteeks.


Muilta osin miä elän nyt aikamoisen hektisiä aikoja. Käyn TÖISSÄ. Olen ihan oikeasti virallisesti Taalasmaana Edenissä ja siällä niin into piukeena hoitelen varauksia ja rahaliikennettä ja millon mitäki. Edenin omistaja Suzanne reissaapi pitkin ääsiää maaliskuun puolväliin saakka eli siihe asti miä olen Edenissä pomona. Se tarkottaa että kuuelta ylös, joka aamu, ja seittemäks Edeniin. Siellä puoleen päivään saakka ja sitte kissakaupalle myymään sälää. Sitte kaahaus kotio, takasin Edeniin kattomaan että pulju on pystyssä ja asiakkaat tyytyväisiä eikä mikään oo hajonnu. Välillä myös kipasu Lutwalassa kissasairaala-asioilla. Sitte taas kotio. Puhelin päällä koko ajan jos tulee jotain yllättävää hässäkkää ja aina välillähän jotain tuleeki. Koska Indonesia.

Hän on Naksu

Koti on täynnä kissanpentuja. No mut ku kukaa ei adoptoi ja sairaalan pahnat tarttetaan kipeille hoitoa vaativille mirreille ni what can I doooooo? Pakkohan ne on sieltä lasaretin häkeistä johonki vapauttaa. Joten miulla on tällä hetkellä kämppiksenä 7 piäntä ja pihalla on viis pentua. Seittemän sisätilojen kääpiötä lähtee kans kohta ulkoruokintaan jahka on rokotettu. Syvä huokaus sille. Niin söpöjä kun nuo ovatkin niin alan olla aika väsyny siivoomaan hiekkalaatikoita, paskaa ja lirahuksia myäs laatikon ulkpuolelta kun pöljät ei aina osu sinne boksiin. Ja aika väsyny olen siihen yleiseen sotkuun ja kaaokseen mikä kämpässä vallitsee. Varsinki tuossa nelijän maissa aamuyällä ei paljon naurata kun kääpiöt on virkkuina ja haluaa peuhata.

Musta nuori lempeä ihana Synkkä kuoli eilen ja murheen murtama olen. Ei tietoa mikä sillä oli, hän laihtu vaan ja oli apaattinen, mutta aattelin jotain perushommaa mikä ois hoidettavissa. Ei ollukaan mikään perusjuttu, koskla Synkkä rupes toissapäivänä saamaan kouristuskohtauksia, joitten jälkeen ei pysyny jaloillaan ja oli ihan pää sekasin eikä tajunnu maailman menosta mitään. Eilen hänet eutanasioitiin, oli saanu sairaalassa niin pahan kohtauksen että se jäi ikäänku päälle. Ihan kamalaa. Mutta luajan lykky että meillä on kissasairaala ja eutanasialääkettä tämmösiin tilanteisiin jossa kissa selvästi kärsii eikä toivoa paranemisesta ole.


Mutta on hyviäki uutisia. Kissakaupan uuet roinat on tehny valtavan hyvin kauppansa. Uusia kangaskasseja tarvittee tilata ihan kohta lisää! Mirrien lompsa ei toki pullollaan vielä ole, koska loppuvuodesta meillä oli älyttömästi kuluja, kun oli klinikka ja noien uusien kassien/paitojen /postikorttien teettäminen ja sitte ostettii myäs 2000 dollaria maksanu verianalyysilaite. Ei ole ihan lähellä se hetki, että voisin ittelleni palkkaa maksaa mutta elän toivossa että joskus sekin päivä viä koittaa. Vaikka kai se palkan ottaminen on enemmän miun päästä kiinni ku siitä oisko siihen varaa. Koko ajan rima nousee, että joo otan palkkaa sitte ku kissojen lompsassa on 15 miljoona. Eiku sitku on 20 miltsii. Eiku 25. No jos sitte kun on 30 miljoonaa ni mulle vähä. Eiku.


Uijui, ulkona jytisee ukkonen. Pliispliispliis antaa tulla vaan! Myräkkää Hiekkakikkareelle, vettä taivaan täyeltä, kiitos nam!

Minikolhvia pelasivat

Poikarakkaus


Entinen Unelmien Rastasulhanenki kävi taas täällä. Entinen, koska se on leikannu tukkansa.
Oli joulu
Golfin pimatsut sai Mordorista tuliaisna uuet hianot duunipaidat. Kiitos Majava Baari ja Pub Pikku-Katti!
Golfin Jim sai kans miun Mordorin kavereilta tuliaisen
Hän on Lola

Hän on ykssilmänen Juusto. Kaikki pennut on ihania mutta Juustossa on jotain erikoisen ihkua. Persoonana aivan hurmaava.

Tässähän on vain murto-osa miun Palatsin keittiön ruokakupeilla asioivista mirrestä. Meikä on viäny tän kreisin kätleideilyn ihan uuelle tasolle.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä