keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Fuckyou-gekot, kissat ja vorot (Kysy&Vastaa is bäk!)

Kun kysytte, miä vastaan. Jos ehin, muistan, jaksan ja internetti sekä sähkölaitos suo. Eiliseen postaukseen tullu uteliasta palautetta, joten let's Kysy&Vastaa!

Mari kyseli murtohommista, että tapahtuuko niitä paljonkin. Ja ehotti live-webbi-kameroita talon vartioimiseen, ni vois plokin lukijatki seurailla mitä kissat miun pihalla touhuaa. Herraisä.

Kyllä, viime aikoina täällä on ollu paljonkin asuntomurtoja. Raiskauksiakin sillon tällön. Öisin ikkunan taakse ilmestyvä munasillaan heiluva sekopää (ei miun ikkunan takana, mutta yhen ystävättären). Fillarit lähtee jollei oo lukossa, Kissojen lahjotusbokseista on kohta puolet rikottu kun on pitäny pölliä niistä rahat. Kaukana on ne ajat, kun ei tarvinu pyärää lukita, tahi saatto huoletta jättää koko omaisuuen rantapetille siks aikaa kun itte painu snorklailemaan.

Satunnainen turistikin saattaa joutua voron uhriks, ihan vaikka olis kotona kiltisti nukkumassa. Mut jos nukkuu kuin tukki niin minkäs teet. Näin kävi mm. Naurille ja OP:lle, klikkaa tuosta ja lue lisää.

Miun fiilis on, että syy tähän perseilyyn on saarelle pesiytyny huumejengi. En tarkota nyt sienitrippailijoita tai letkeetä pössyttelyjengiä, niistä ei oo mitään haittaa, mutta porukka, joka vetää sabu-sabua eli crystal methiä. Niitähän ei kiinnosta vittujakaan mikään muu kun saaha nuppi sekasin ja repiä rahat kamaan ihan mistä hyvänsä. Tuo porukka pitäs saarelta siivota vittuun, jos miulta kysytään.

Miä en hirveesti enempää tosta skenestä tiiä, kun ei itteä kiinnosta ees pössyttely ja suurin osa miun ystävistäki täällä on tolkun porukkaa et ei meil oo sellasta kräkkilualamenoa ollenkaa. Miä piän kaljasta vaan. Plus en oo aikoihin käyny oikeen missään kylillä baareissakaan kattomassa mikä on meininki. Kun en jaksa Golfia pitemmälle kotihuudiloilta juurikaan liikkua ja ei oo oikee mitää hyvää musaakaan missään ku Jah On Holidayn pojat on ollu tyttöystäviensä luona Sveitsissä jo jumalauta kuukausitolkulla.

On ollu puhetta, että tänne tulis vihdoin pysyvästi poliiseja, ja kannatan tätä kyllä. Mutta indonesialainen pollisilaitoskin on vähän mitä sattuu. Rahalla pääsee kiipelistä kun kiipelistä. Esim. noin vuosi sitten kaks saksalaista baarinpitäjää huumas ja raiskas parikymppisen ruotsalaisen tytön, ja siitä ei loppujen lopuks seurannu mitään, jätkät maksovat ittensä vapaaks ja sitte jatkuu bizniz as usual. Saksaan tahi muuallekaan juurooppaan ne tuskin koskaan voi palata, koska heistä on siellä pyydystysmääräys voimassa, mutta täällä homma kuittaantu rahalla.

Ihmiset. Tuo maapallon syöpä. Ei voi muuta sanoa. Kun tarpeeks porukkaa laitetaan yhteen paikkaan, mihin hyvänsä, niin alkaa sattumaan ja tapahtumaan. Koska ihmiset, myö ollaan idiootteja.

Valvontakamerat ois kiva homma, mutta en tiiä mitä sellanen tsydeemi maksaa. Mitään live-webbikamera-hommaa ei tule, eli elkää turhaan ootelko. Ajatuski siitä että siä porukka kyttäis ku miä kaatuilen kekkulipäissäni kotio keskellä yätä, tahi aamusella tukka pystyssä ruokin kissoja.... ei ei EI.


Henna kysy että miks edellisessä postauksessa ollu gekko on Fuckyou-gekko.

Siks, koska nuo gekot sanoo FUCKYOU! Perusgekothan on sellasia kelmeen värisiä ja pieniä ja pitää nekin ääntä, muttei lähelläkään desipelejä mitä Fuckyou-gekosta lähtee. Hän nimittäin tekee tiettäväksi että koko lähitienoo kuulee, kun hän haistattelee. Tavattoman hieno ja kaunis otushan tuo on, mutta kun sellanen asettuu just siähen lähimpänä makuuhuoneen ikkunaa olevaan puuhun tai aidankoloon asustelemaan ni saattaa ruveta riepomaan se jatkuva huutelu, varsinki keskellä yätä kun siä haluisit vaan nukkua.

Henna kysy myös, et miten kissat suhtautuu ukkoseen tahi muihin luonnonilmiöihin. Et pelkääks ne ja onks ne iha hädäs.

Miullahan on nyt ihan helvetillinen lauma kissapoikasia. Eihän ne ollu kerenny koskaan ees vesisadetta näkemään ni pikkusen olivat hädässä kun vedenpaisumus viime viikolla alko. Suurin onkelma tietty se, että apua, ei voi mennä pusikkoon tahi kukkapenkkeihin paskalle koska on märkää. Vääntelivät paskoja pitkin sohvanalusia ja keittiön nurkkia ekojen sateitten ajan, mutta nyt ne on pikkuhiljaa tajunnu että on tosa suojasiakin pusikoita ja multakasoja mihin voi käyä pusaamassa. Ei miun kissoista kukaan missään paniikissa ole kun oikeen kauhia ukkosjytinä iskee Hiekkakikkareelle, mutta kyllähän ne on sillon liki kaikki yhessä kasassa keittiön suojasimmassa nurkassa. Kun on yhessä kasassa ni on turvallisempi olla. Ja lämpöstä.

Näin. Onks jollaa viä jotaa muuta kysyttävää?

PS. Jos et oo viä äänestänytätä plokia Vuoden 2015 parhaaks matkaplokiks ni mene hyvä ihminen heti äänestämään! Klik klik!


Kääpiökissa Nylon on ruvennu äitiks. Siältä mitään sen tisseistä tule, mutta piänet käy lutkuttamassa kuitenki.2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kiitti! Vaan mahtaisi olla välillä kestämistä, kun liskotkin v*ttuilee :-D
Soma otus silti, vaikka paha suustansa.

Mari kirjoitti...

Hei ja kiitos vastauksista :-). Se taitaa olla aika yleinen vitsaus kohteissa, jonka nuori juhliva porukka ottaa kohteekseen, että huumeet tulevat perässä. Tai että ensin kohteessa on ns. luonnonmukaisempia aineita tarjolla ja perässä seuraavat sitten kemikaalit, kuten olet jo aiemmin tainnut todeta. Harmin paikka.

Täytyy tunnustaa, että kun ehdotin kissakameraa, ei tullut mieleen, että emäntä myös saattaisi kuvissa vilahtaa. En kyllä itsekään suostuisi ajatukseen, että tuikituntemattomat voisivat seurata touhujani. Joten ei ollut hyvä ajatus se. Mutta valvontakamera voisi olla asia erikseen, voishan se selväpäisimpiä säikäyttää.

Huomasin, että oli Facessa pikku video äänekkäästä kisusta ruokakupin ääressä. Jo se lämmitti täällä talven pakkasten ja vuoroin loskan keskellä kärvistelijää. Kiitos siitä :-)

Tsekkaa myös nämä