keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Ryästö

Miun Palatsiin murtauduttiin eilen. Päivällä. Kun olin töissä. Vietiin 18 miljoonaa rupiaa kissojen rahoja. Noin 1500 egee. KAIKKI kissojen rahat. KAIKKI.  Ois ollu ees omat rahat, mutta ku eihän miulla ole rahaa. Vituttais sekin jos ois omat rahat viety, mutta kissojen rahat. Lahjotuksena saadut, kaupan myynnillä kerätyt. Rahat millä piti ostaa lääkkeitä ja muuta mitä tarvitaan. KISSOJEN RAHAT SAATANA! Vituttaa niin saatanasti, että vintti on ihan pimeenä.

Tulin kotio neljän maissa iltapäivällä ja siinä laitoin kissoille mättöä vateihin ku hokasin et miks yks tommone pihankuopsutuskapine on tässä keittiön pöyällä. Ei kissat sitä kantele. Päätä raavin et mitä helvettiä. Sitte hokasin et mitäs vittua makkarin ikkuna, se ainoa ikkuna jonka olen ulkopuolelta NAULANNU kiinni, repsottaa auki. Siinä kohin nous jo kylmä hiki. Painelin kämppään sisään ja katos vaan, täällä on käyty. Lattia oli märkä (mitä vittua?), sänkyn viereiseen pöytään lukittu matkailu-teräsverkko-safety-pussukka auki revittynä. Rahat sieltä viety.

Juoksin naapurin majataloon ja huusin ku syätävä, pojat tuli sieltä laumana juasten välittömästi. Olin niin sekasin että ne jotenki tajus et joku on siellä vielä sisällä ja olivat valmiina tappelemaan. Mutta ei siä ketää enää tiätty ollu ja mitäs siinä enää tehtävissä. Näin on käyny.

Soitettiin Island Security paikalle, ja kolme univormu-ukkoa tuli pihalle patsastelemaan. Ottivat kuvan auki olevasta ikkunasta ja sen alla olevasta jalanjälestä. kattelivat aitoja ja olivat tärkeen olosina siinä. CSI Gili Trawangan, saatana. Sen jälkeen moittivat että miksei ole turvakameroita ja miksei miulla ole henkilökuntaa joka istuu talolla sillon kun olen itte pois. Ja kysyvät että mitä haluun nyt tehä. Sain hepulikohtauksen ja olin et VITTU EN MINÄ TIIÄ, ei tämmöstä oo ennen käyny, saatana. Kysyvät haluanko tehä raportin tästä. No totta vitussa haluan. Kysyvät onko miulla paperia. No vittu on, on ihan kynäkin saatana. Kirjotin paperille että näin kävi. Meni univormu-ukon taskuun. Se siitä, näemmä. Tyypit häipy.

Pojat laitto ikkunoien lukitukset uusiks ja lupasivat käyä tsekkaamassa huushollia aina välillä. Miä lähin Golfille juomaan kaljaa.

Hajosin Golfilla ihan atomeiks ja vollotin siinä hyvän tovin. Tuli kavereita ja naapureita mestoille ja kaikki ihan et voi ei. Vedin kännit, koska kännillä suamalainen kriisejänsä hoitaa. Olin topakkana ja ihan et kaikki okei. Kun tulin kotio niin hajosin taas aivan täysin. Se fiilis, kun joku vitun rupiperserunkkari on möyriny siun kotona ja penkonu siun kaikki tavarat. Nukkumaan menin vaatteet päällä ja vasara käessä. Kävi mielessä, et poikaystävä olis ihan okei. Tämmösinä hetkinä. Joku oikeen kokonen sonni joka menis ja vetäis lättyyn ketä hyvänsä joka miun reviiriä loukkaa.

On syyllinen ja tyhmä olo. Vaikkei pitäs olla, eihän kenenkään pidä mennä kenenkään kotiin ja viiä asioita. Mutta on syyllinen ja tyhmä olo. Miksi rahat oli kotona eikä pankissa, nyt kun miulla on pankkitili? Mutta ku olin just viemässä niitä sinne, oon vaan oottanu laskua uusista kissakasseista jotka oon tilannu. Että samalla ku meen sen laskun maksamaan ni laitan sitte loput tilille talteen.

Millähän vitulla nyt ne saatanan kassit maksan? Millähän vitulla ostan lääkkeet ens klinikalle?

Onneks on ihmiset. Onneks on ihan parhaat naapurit ja talonomistajat jotka kaikki soitti eilen ja olivat et kiekaset vaan jos mitään tarvit. Kaikki oli eilen ensinnäki ihan raivona tästä, mutta heti perään et älä huolehi, rahat kerätään takasin. Tuli heti yhteydenottoja että miä annan 2 miljoonaa ja miä annan kans, tuu vaa hakemaan, ja myä ja myä ostetaan siulle kunnon kassakaappi ja niitataan se siun palatsin seinään sillä viisii ettei vorot saa mitään ja Robert tarjos pitsankii heti ku mitää eilen syäny koko päivänä ku se vähän jäi. Mutta silti.

Kissat on siis totaalisen persauki. Lahjotuksia voi tyäntää Paypalin kautta, klikkaa tästä jos haluat jeesata ja laittaa roposen tai pari Gili ryästettyjen kissojen rahastoon.

Ja loppujen lopuks, kuitenki, pääasia on että kissat on kaikki okei. Ettei ollu mikään psykopaatti joka ois teurastanu miun kissanpoikaset tai jotain.

Fuckshitcraphell, siltikin.

Siälä ne rahat oli ja siältä ne rahat meni.5 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Voi vitun perse :-((((

Anonyymi kirjoitti...

Pää pystyyn, selviät tästäkin. Vitutukseen ei voi kuolla, olen testannut. Minä ja Väyrysen Pave oltais kumpikin heitetty henkemme jo aikapäiviä sitten, jos vitutukseen kuoleminen olisi mahdollista. Kävin laittamassa kolehdin PayPal kippoon. Kenties muutkin blogia seurailleet anonyymit kissanystävät tekevät samoin ja homma kääntyy voitoksi.

Leena kirjoitti...

Perkeles. Olivatko jotenkin tietäneet, että kolehtia vois olla kämpillä? Tapahtunut on tapahtunut, sitä ei voi muuksi muuttaa - onneksi sinulla ja kissoilla kaikki ok.

Sofia ja Olga kirjoitti...

Saakeli! Onneks kuitenkin jättivät kissat rauhaan. Pitäiskö sun saada joku iso kissoja rakastava vahtikoira?
Kyllä meiltä kermapersemordorilaisilta pitäis rahaa tippua. Nyt kaikki lahjoittamaan joukolla, mekin laitettiin jo!

Anonyymi kirjoitti...

Voi perkele. Mä oon ihan persauki, mutta muutaman roposen lahjotin, kai sillä jonkun ruoanmurusen saa kissoille! Toivottavasti löytyis joku kroisos jolla löytyis pätäkkää lahjottaa enempi! Tsemppiä!

Tsekkaa myös nämä