torstai 14. tammikuuta 2016

Vuoden paras matkablogi. Ai miä vai?


Klikkaa täst ja äänestä Moottoripuumaa, pliis!Arvakkaa mitä? Oon finalistien joukossa Vuoden 2015 Paras Matkablogi -äänestyksessä! Kymmenen on siä äänestettävänä ja tää min säälittävä suollos on siällä. Kaikkien tsiljoonien oikeesti hyvien ja hianojen plokien joukosta jotkut on valinnu sinne tän! Miä oon niin otettu, liäkeissä ja ihmeissäni.

Tuolta sivustolta mikä ton äänestyksen järkkää ni olivat yhteydessä jokunen viikko sitte ja kertovat että oon mukana karsinnoissa. En tiä miten oon sinne päätyny, mutta iha sama. Pyytelivät jotain tarkkaa kävijästatistiikkaa ja muita faktoja ja miä vastasin lyhkäsesti, et ei miulla oo mitään Guuglen analyysijuttuja päällä ollu, että emmiä tätä hommaa niin hampaat irvessä tee. Mutta bloggerin tilasto sanoo että keskimäärin joku 10 tuhatta käyntiä on kuussa. Aattelin, että se siitä. Kun en kyenny toimittamaan piirakkakaavioita ja muita ni kelasin et menin sitä myäten hetimiten mappiin öö.

Ni eilen laittovat uuelleen emailia että nonii, onneksi olkoon, olet finaalissa.Miksi, hyvät ihmiset, miksi?

Kauheeta suorituspainetta nyt välittömästi puntissa, koska nyt pitäs kirjottaa hianosti ja olla hianoja kuvia ja pitäs olla jotaa muutakii kerrottavaa ku et kissat ja hiki ja Taalasmaahommat.

Mut ei se mitää. Äänestäkää pliis, ni voitte voittaa jonkuu lahjakortin. Ja jos miun ploki voittaa tuon matkaplokien kuninkuuden ni saan ihan kivan matkalahjakortin, jolla voin ostaa lennon vaikkapa sinne Mordoriin. Ja kai ny sitte joku Oscar-gaalan tapanen julkkisbileki järkätään missä pääsen iltapuku päällä kyynelehtimään jotain pokaalia halaillen ja siamaileen skumppaa ja nipistelemään hutikkapäissäni Von Hertzenin veljesten takapualia?

ÄÄNESTÄ!!!!! HETI! Ja pakota kaikki tutut ja puolitutut ja ohikulkevat tuntematomatkii äänestämään miuta!


6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

:D
Tsemppiä! Minulla matalakausi.. vai mikä se suomeksi on, menossa blogatessa ja harmittaa niin vietävästi.
www.rantapallo.fi/eija

Kaikkea hyvää!
Eija

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia ja hyvia juttuja sinulta tulee. Sinulla on oma tyyli ja se nakyy. Ei mitaan lassytysta, eika sievistelya. Muut blogit oksettaa. Siksi aanestin sinua.

Pepi kirjoitti...

Etkä ny sitten varmana ainakaan kirjoitustyyliä muuta, se tekee tästä just sen sun blogin! Nih. Ja juu, jakoon pistän :D

Ana kirjoitti...

Kai tää ny on paras. Äänestin. Tietenkin!

Sofia ja Olga kirjoitti...

Äänestetty ehdottomasti parasta matkablogia. Tää on rehellinen ja tietty kissat!

Anniina kirjoitti...

Äänestetty! Ihana blogi, mielenkiintoinen ja omanlainen tyyli :)

Tsekkaa myös nämä